Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 470
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Scotland
Радвам се за изтеглените,които са били с ясното съзнание,че го искат.Не толерирам тези които пускат за" спорта".Колкото и да казвате че като не подадът за интервю,не се губи.Губи се щастието и успеха на някой който иска може и ще допринесе за някое благо на хората.лм
Джинкс до болка ти съчувствам. Hug
Като човек, който участва 6 поредни, а и преди това май един-дваж, НЕ ОДОБРЯВАМ участването от типа "за да си пробвам късмета"  #Cussing out
Ще кажа и защо: Да, не отнемаш мястото на изтеглен (теглят се повече, отколкото са визите!!!), НО отнемаш възможността на някого да се надява, че виза ще стигне до него. Пример: Теглят се 100 000 души. Всички те се надяват да попаднат сред 50 000, които ще вземат виза. В рамките на тези хора всеки отпаднал, по каквато и да е причина, дава шанс на останалите. ОБАЧЕ - Драган пуска, за да си пробва късмета, Петкан пуска с надежда - теглят Драган, Петкан не е изтеглен. Драган се отказва от раз, всички дето се моялт за виза са щастливи от отказа му. Ако Драган, обаче, не беше играл, Петкан щеше да има шанс да попадне сред 100 000 хиляди борещи се за виза  Wink Така, че аз дълбоко вярвам, че всички като Драган заемат мястото на желаещи наистина да заминат  bouquet

# 2 146
  • Scotland
Това от сайта на Саймън ли е?
Да,Номерче  Grinning
И аз проверих днес, два пъти НЕ. Есента пак Mr. Green

Гуш  Sad

# 2 147
  • Сф
Това от сайта на Саймън ли е?
Да.
И аз искам да анулират и да има второ теглене, ама едва ли.

# 2 148
  • на малък остров в океана
Аз пък, като неизтеглена, се надявам грешката да се окаже голяма, като преди години, и да анулират сегашното теглене и наново да теглят имена.

Ахаха  Joy  ако четат сега изтеглените, не мислят много хубави неща за теб...предполагам!?  Mr. Green  Laughing
Ще го преживея някак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега сериозно. Преди, мисля, пет години всички първоначално изтеглени се оказа, че са подали първите дни, заради бъг в системата. Така че беше честно да анулират тегленето.
Съзнавам, че е гадно за изтеглените вече, но е нечестно спрямо неизтеглените, защото не са били поставени под общ знаменател.

# 2 149
  • offshore & overseas
И аз четох инфото от Саймън, но той пише, че само представя своята хипотеза. И все пак, доста логика има в написаното от него.

И да си призная, че вече след 20-30-я потребител, който споделя за проблема и се чуди дали не е дисквалифициран, и аз зех да се дразня, ако и да не съм зеленокартовец, пишущ в ол.бг. hahaha

# 2 150
  • Scotland
Ujasia, представи си какъв карък съм  Mr. Green Всяка година пускам сред първите, НО ни ме теглят, ни попадам в тия дето имаха session time out, ни invalid-ните....системата от раз ми показва HAS NOT-a  Joy Joy Joy

# 2 151
Винаги е честно и нечестно. Ще почакаме, пък ще видим. Вчера някой в предните страници беше написал, че от официален източник е казано да се изчака 24 часа преди да се направи втора проверка.

# 2 152
Добре, сега това бъг ли е или отказ, което ми дава и за двама ни:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Мисълта ми е- тези които говорят за бъг- това ли е надписа, който им излиза. newsm78

# 2 153
Най-добре да я направят платена, 20-30$, не са много, но така всички тия, които пускат за спорта може би няма да го правят...  Rolling Eyes

# 2 154
  • Scotland
И аз четох инфото от Саймън, но той пише, че само представя своята хипотеза. И все пак, доста логика има в написаното от него.

И да си призная, че вече след 20-30-я потребител, който споделя за проблема и се чуди дали не е дисквалифициран, и аз зех да се дразня, ако и да не съм зеленокартовец, пишущ в ол.бг. hahaha
Mяу, прости им, такъв страх и НАДЕЖДА ги тресе хората  Heart Eyes

# 2 155
Джинкси bouquet  
Абе Кат Вон Ди е още млада. Ще ме дочака да спечеля зелена карта и да отида за една татуировка Mr. Green
Повече се притеснявам, че Хетфийлд е вече дърт, я се видим, я не... Joy

# 2 156
  • Scotland

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Мисълта ми е- тези които говорят за бъг- това ли е надписа, който им излиза. newsm78
Не сте избрани просто  Confused

# 2 157

Това вашето означава, че не сте изтеглени.
На другите им изписва, че данните, които въвеждат не са валидни.

# 2 158
  • на малък остров в океана
Ujasia, представи си какъв карък съм  Mr. Green Всяка година пускам сред първите, НО ни ме теглят, ни попадам в тия дето имаха session time out, ни invalid-ните....системата от раз ми показва HAS NOT-a  Joy Joy Joy
И ние сме големи каръци, ама тъпо и упорито участваме всяка година, вече 11 години подред. hahaha
Да вземат най-накрая да ни наградят за постоянство и да ни изтеглят  Laughing

# 2 159
  • Scotland
Най-добре да я направят платена, 20-30$, не са много, но така всички тия, които пускат за спорта може би няма да го правят...  Rolling Eyes
Абсолютно съм съгласна с плащането  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт