Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 393
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 310
Море, от историята на сестра ти ме побиха тръпки  Confused Опитах се да си се представя в подобна ситуация  Laughing

# 2 311
  • Варна
И мен ме побиха, майка ни пък като разбра...съвсем.И все пак в самите градове е рядкост да слезе пума, тя явно е нацелила такъв момент.

Сещам се да кажа по повод скуката от предните страници, моята сестра напр. не скучае.Доста излиза, ходи на партита, концерти разни, правят си събирания по къщите с приятели, ходят и в парка, по езерата лятото да плуват, ходят на рафтинг и т.подобни неща.Съвсем не е да няма какво да се прави, при това градът не е някакъв огромен мегаполис.Пътуват насам-натам, когато имат възможност.Последно посети ЛА и много ѝ хареса.
Изобщо за млад човек, и то без семейство/ деца пък особено, си има един куп забавления.
Но да, не всеки успява да се впише и да си намери и усети своето си място.

# 2 312
  • София
Всяко ново мнение в темата отварям с надежда  Embarassed
Направо немога да се позная Embarassed
Даже и предстоящото море не ме радва.

# 2 313
# 2 314
  • с трима мъже :)
Обаче пък е страшно красиво, подредено...

Ей затова ми се емигрира!
Да ми е чисто, подредено и приятно!

Тук и да се построи нещо ново (сграда), през 5 м - друга нова сграда. И тия 5 м м/у двете сгради - шубраци, боклуци, пръст, пясък, кал, пликове, дървесини от строежа. Който иска - да озеленява!

Аз не съм против застрояването. Никак даже. Всички изоставени ливади и пресъхнали шубраци, искам да се застроят. И навсякъде сградите да ги заобиколят с дървета, зелени тревни площи, зелени пътеки ... бе както е в бизнес парка, м/у сградите - да има чисти алеи и зелени площи.

Сградите не ме бъркат, стига да не си хвърлят сянка, че то като са прекалено близо, става неприятно на хората, вътре в сградата Sad Да има отстояния, и тия отстояния да са озеленени и поддържани.

Ей това и харесвам на тая Америка! Поддръжката, красотата по улиците и къщите, уличките, алеите. Като им гледам филмите, се отнасям чак и губя нишката на филма, само защото съм се заплеснала по "пейзажа" им. Градският!

Много ми харесват подредените парцели, площи, дворове, сгради...
Да е чисто, да се открояват зелените площи, асфалта да е гладък - дет се вика, да караш кънки (ролери) и да не се притесняваш Simple Smile

# 2 315
На повечето места и щати е чисто и подредено и асфалтът е гладък. Но не навсякъде в САЩ.  При мен има огромни дупки янчулевки по шосетата.  Пълно е с боклуци, даже има и найлонови торбички по дърветата -виждам ги когато влака преминава през Бронкс. От мои наблюдения: колкото по малко мястото - почисти и подредено. Колкото по-населено - по-мръсно. Нашето село е 20+ Милиона. Беше ми заявено наскоро, че София била по-чиста и с по-плитки дупки по пътищата.

# 2 316
  • Tам през Атлантическия океан
galaBG Grinning
споделям  Peace

Не всички заминават поради финансови причини  Simple Smile

Тук  си има  закони , има си правила , регламенти  Grinning харесваш или не толкоз , съблюдават се от ВСИЧКИ , ако ли не си има глоби , носиш си последствията   ..... Имаш права но имаш и задължения  Grinning

Това което описва Издислав не съм виждала.
Да има гета ,кофти райони и части на града.
Там работа нямам .

*изкл. мегаполиси от ранга на Ню Йорк , това за мръсотията

В Бг лукса и мизерията са преплетени  Crazy
Красивата  лъскава сграда а до нея стара олющена такава  Crazy (просто пример на прима виста )
и така е почти с всичко  Sad
Но пък така е и по други части на света  Grinning (Рио де Жанейро примерно де ) ......

# 2 317
  • Сф
Няма как да сравняваш NYC с останалите мегаполиси, както не можеш да сравняваш София с България. Мръсотията там е пословична.

В първия момент като прочетох Море! и в Монтана какви пуми имало, викам "брех, какви чудесии в тоя край на БГ"  Joy Joy Joy На лосовете и пуйките зацепих, че няма да е нашата Монтана  Joy Joy Joy
Бях в Аляска на бригада и там местните казваха, че зимата редовно можеш да видиш мечка в задния двор да рови кофите. А лосовете (а.к.а. карибутата) бяха навсякъде, но много внимаваха шофьорите да не ги блъснат, че големи щети се получавали по колата. Във Вейл, Колорадо също реват от мечки, за пъри път видях специални кофи за  боклук, които мечките да не могат да отварят.

# 2 318
  • Scotland
Чисто, подредено, ПРАВИЛА, които се спазват - това и аз търся. Аз и в България си живея така, но за повечето хора съм перко  Twisted Evil

# 2 319
  • София
Минават ми мисли напоследък, тъй като не информират дали си дисквалифициран, да не би пък снимката от фотото да ме е издънила. Дали не съм избран защото пощата ми е в abv. но пък няма логика, свят голям и домейни много Simple Smile. За предстоящата лотария ще се снимам с телефон. Просто отказвам да се съмнявам в късмета си.

# 2 320
Честито на спечелилите,и тази година са доста в темата.
На мен явно не ми е писано. Rolling Eyes

# 2 321
Честито на спечелилите,и тази година са доста в темата.
На мен явно не ми е писано. Rolling Eyes
Ние ще сме догодина. Не спирай да го желаеш и да вярваш. Пък...каквото дойде. Simple Smile

# 2 322
Напротив, трябва да не го мислите толкова много и да не се надявате прекалено. Тогава ще стане, без да очаквате, ей така - изненадващо.  Wink

# 2 323
Напротив, трябва да не го мислите толкова много и да не се надявате прекалено. Тогава ще стане, без да очаквате, ей така - изненадващо.  Wink
При мен е обратното. Винаги получавам каквото силно искам, било то малко, голямо, материално, душевно... За пример мога да ти дам следното: Пари аз нямам, нито лев. Уча и едва си покривам сметките, таксите и други неща. Нямам 5000 лева за бригада в САЩ (едно силно желание) и хоп за Коледа (2015) търкам едно билетче - ето ми ги петте хиляди.
Като дете също имах точно определени мечти. Баща ми е починал, когато съм била на две, майка ми тръгна по лош шът и не ни гледаше със сестра ми. Не знам как стана, но се осъзна и до ден днешен сме най-важното нещо в живота ѝ.
Оптимист съм, може би ми е силна „звездата”, но винаги получавам желаното и животът ми върви напред, при наличието, че САМА СЕ ИЗДЪРЖАМ ОТ 16 ГОДИШНА. Ама не като повечето, дето викат така. Simple Smile та... аз ще имам ЗК

# 2 324
Miglena90, браво, така трябва да се разсъждава! Когато човек иска нещо толкова силно, цялата вселена му съдейства.

Общи условия

Активация на акаунт