Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 262
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Sunshine state
Успех!  Peace

# 2 596
  • Fort Worth, TX
Успех Мартинчо и дано ти се получат нещата.

# 2 597
Късмет и успех и от мен. bouquet

# 2 598
# 2 599
Попътен вятър на Мартин и от мен !Ще чакаме да пишеш  newsm44  bigdance2

# 2 600
  • Scotland
Попътен вятър, Марто!!!
Номерче, ти пък? Наистина ли още страдаш? Аз го преживях  Mr. Green Ще се снимаме у дома от сега нататък. Хич няма да си правя труда вече....така и не ме щат американците  #Crazy

# 2 601
Ние винаги сме се снимали у дома, кътам скъпоценни левчета за самолетен билет  Joy

# 2 602
  • offshore & overseas
Ние и двата пъти се снимаме у дома. С тази разлика, че първият път ни се получи, а вторият - ядец. Rolling Eyes

И догодина ако има лотария и участваме, фотосесията пак ще е у дома. Party

# 2 603
Марто успех!

# 2 604
  • София
Jinxey,много е при мен.
Ще ползвам фото защото ме е страх да не объркам нещо,необичам снимки ,нито да се снимам нито някой друг да снимам.В другия форум има ли тема за само снимане? Joy

# 2 605
Здравейте, как мислите дали ще има допълнително теглене през септември. Питам защото тази година имаше а ние подаваме за първи път и не сме запознати защо има две тегления.

# 2 606
  • offshore & overseas
Здравейте, как мислите дали ще има допълнително теглене през септември. Питам защото тази година имаше а ние подаваме за първи път и не сме запознати защо има две тегления.
Повечето потребители споделят мнението, че едва ли ще има „второ теглене“. И аз не знам защо някои години, като миналата например, се теглят допълнителни номера. Вероятно си имат и те норми за покриване. Rolling Eyes

# 2 607
Благодаря ти за отговора! Дано има и тази година.   Simple Smile

# 2 608
  • София
Извинете за нахлуването в темата. Колко струва задължителния преглед в болница Вита на човек (100% е коментирано,за което ме извинете)

# 2 609
Абсолютния минимум е 217лв...в Грийнберг. Това е, ако не се налага подтавяне на допълнителни ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт