Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 251
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Абсолютния минимум е 217лв...в Грийнберг. Това е, ако не се налага подтавяне на допълнителни ваксини.
Че ми казаха нещо от рода на 570 на човек, и като се зачетох че става въпрос само за кръв и снимка на бял дроб ?!?! То един ЯМР на частно е 200 лв. Да не говорим че детето ми е под 2г и за него е манту.

Последна редакция: чт, 22 юни 2017, 11:50 от stefi_m_d

# 2 611
Ами не знам до каква сума може да достигне, зависи вече колко ваксини трябва да ви сложат. Ама сумата май пак не излиза, доста голяма цифра са ви казали. Най-сигурно е, ако се обадите в балниците и попитате. Simple Smile

# 2 612
  • САЩ
Абсолютния минимум е 217лв...в Грийнберг. Това е, ако не се налага подтавяне на допълнителни ваксини.
Че ми казаха нещо от рода на 570 на човек, и като се зачетох че става въпрос само за кръв и снимка на бял дроб ?!?! То един ЯМР на часно е 200 лв. Да не говорим че детето ми е под 2г и за него е манту.

Ето и от алл-а:

http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/3388044/page/0/vc/1

# 2 613
  • София
AdoraBelle благодаря

# 2 614
  • София
Да имате проблеми с DS-260 ? Само ни изхвърля,до половината е попълнена и като продължим дава грешка.

# 2 615
  • САЩ
Да имате проблеми с DS-260 ? Само ни изхвърля,до половината е попълнена и като продължим дава грешка.

Каква е грешката?

# 2 616
  • София

Каква е грешката?

Попълваме данни и следкато дадем продължи на следващо попълване ни изписва че има грешка.Около 2 дена така Но прехвърлихме на др.компмтър и успяхме да я попълним цялата . 

# 2 617
Здравейте,
Искам да Ви попитам как става регистрацията за лотарията за зелена карта? В началото на темата има линк, но като щракна върху него, ми излиза грешка. - https://www.dvlottery.state.gov/error_handler.htm?aspxerrorpath=/application.aspx. Аз ли нещо греша или лотарията е изтекла? А ако изтекла кога ще бъде новата лотария? Благодаря Ви! Успех на всички!

# 2 618
  • Варна
Здравейте,
Искам да Ви попитам как става регистрацията за лотарията за зелена карта? В началото на темата има линк, но като щракна върху него, ми излиза грешка. - https://www.dvlottery.state.gov/error_handler.htm?aspxerrorpath=/application.aspx. Аз ли нещо греша или лотарията е изтекла? А ако изтекла кога ще бъде новата лотария? Благодаря Ви! Успех на всички!
Кандидатства се за ЗК през  целия октомври до началото на ноември, спечелилите се обявяват на 2-ри май.Тази година ще се кандидатства за DV2019.В момента предстоят интервютата на спечелилите за DV2018.
Съветвам те хубаво да се информираш, ако си решил да участваш.Има време до есента.Информация има доста във форума All.bg  Hands V

# 2 619
Благодаря Ви! Не съм наясно как стоят нещата и ми се иска да получа възможно най-много информация Ако има още нещо отново ще питам тук! ! Благодаря Ви още веднъж!

# 2 620
  • Сф
Като за начало може да прочетете целия първи пост на тази тема.

# 2 621
  • Cтраната на чудесата
Някой да знае,дали ще има "втори шанс" тази година? newsm78 Joy

# 2 622
Мисля че не. Миналата година беше щастливата година.

# 2 623
  • Sunshine state
Не съм чула нищо за съжаление. И на мен ми се искаше дс има, предвид неизтеглянето на сестра ми, но уви. Sad

# 2 624
  • Down south
Не съм чула нищо за съжаление. И на мен ми се искаше дс има, предвид неизтеглянето на сестра ми, но уви. Sad
И аз така Sad
Имайки предвид, че изтеглиха толкова много хора, явно са се презастраховали.

Общи условия

Активация на акаунт