Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 853
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 405
  • Down south
Имам въпрос свързан с малката ми дъщеря която през февруари ще навърши 21г. Та ако подадем и ние с мъжа ми и при евентуално изтегляне ще може ли и тя да се яви на интервю? Ще го направим заради нея понеже ние имаме възможност да заминем, но все не се решавам.
По-скоро не, имаше някаква формула, по която се правеха изчисления. Дискутираха я в all.bg, погледни там за по-сигурно.
Тя може да участва самостоятелно и ако я изтеглят да дойде, а вие щом имате възможност да дойдете, каквото и да значи това, идвате с нея.

# 406
Имам въпрос свързан с малката ми дъщеря която през февруари ще навърши 21г. Та ако подадем и ние с мъжа ми и при евентуално изтегляне ще може ли и тя да се яви на интервю? Ще го направим заради нея понеже ние имаме възможност да заминем, но все не се решавам.
По-скоро не, имаше някаква формула, по която се правеха изчисления. Дискутираха я в all.bg, погледни там за по-сигурно.
Тя може да участва самостоятелно и ако я изтеглят да дойде, а вие щом имате възможност да дойдете, каквото и да значи това, идвате с нея.
Благодаря много!

# 407
Здравейте. Имам един въпрос, реших да попитам вас.
Ние никога не сме пускали за зелена карта. Та да попитам, да не оплескаме нещо.
Всеки човек има право на 1 попълване,та може ли така- -аз пускам за себе си и включвам мъжа ми към моето попълване,а пък той с пускането за себе си включва мен. Така,  / ако/  изтегляйки някой от двамата автоматично и другият получава?
Мерси предварително за отговора.

# 408
  • София
Да,Кари

# 409
Благодаря ти.
А аз в момента съм бременна, това не трябва да го отразявам никъде, така ли? Въпреки че чакаме бебче, все още официално сме семейство без деца, така и да попълним? Simple Smile

# 410
  • Сф
Да, попълватр само за вас двамата.

# 411
  • offshore & overseas
Хайдее, вече и ние сме „в играта“ (пуснах и за мен, и за лъвю).

Снимките ги оразмерих във Photoshop, а не с техния инструмент. Проверих ги в сайта, който посочих в предния си постинг, и бяха ок.

После и петте снимки ги прие сайтът на лотарията, но това според мен е защото отговарят на изискванията за размер и големина (300 dpi, 600 x 600 пиксела - което прави 2 инча на 2 инча - и т.н.). Надали да са ги преглеждали по време на ъплоуда, освен ако нямат някакъв авто валидатор, ама защо ли не ми се вярва. Все тая. И да ни дисквалифицират, няма да е драма. Аз бях длъжна да опитам.

П.П. А - сайтът изобщо не е натоварен. Пуснах и за двама ни без никакъв проблем. И то при положение, че явно нетя ми нещо куцука.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 08:50 от Мяуче

# 412
  • София
Много странно. Преди малко писах, за да докладвам, че и ние сме „в играта“ (пуснах и за мен, и за лъвю). Сега се връщам да ви покажа мойта снемка и излиза, че никакъв пост не се е регистрирал. Thinking

Нищо, де, започвам наново.

Та така: снимките ги оразмерих във Photoshop, а не с техния инструмент. Проверих ги в сайта, който посочих в предния си постинг, и бяха ок.

После и петте снимки ги прие сайтът на лотарията, но това според мен е защото отговарят на изискванията за размер и големина (300 dpi, 600 x 600 пиксела - което прави 2 инча на 2 инча - и т.н.). Надали да са ги преглеждали по време на ъплоуда, освен ако нямат някакъв авто валидатор, ама защо ли не ми се вярва. Все тая. И да ни дисквалифицират, няма да е драма. Аз бях длъжна да опитам.

Скрит текст:
Ето я баба ви в разцвета на силите си. Докато рача да се снимам, то корените ми отново са за бодисване, но вече времето взе да притиска. Иначе се получи сносно. Дори бръчките на челото ми не се виждат много. Само тия сиви корени, ама... не съм тръгнала на бал, нито на родителска среща.

hahaha hahaha hahaha
П.П. А - сайтът изобщо не е натоварен. Пуснах и за двама ни без никакъв проблем. И то при положение, че явно нетя ми нещо куцука.

hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз приличам на затворник. А и това не е обработена - смалена и увеличена в лицето.

Последна редакция: сб, 05 ное 2016, 16:03 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 413
Аз съм много по-зле и от двете ви, но я нямам тука снимката да ви покажа. Даже ми иде да я затрия тотално  Joy Мъжът ми и малкият са добре. Мъжът ми си сложи тениската, с която едно време го били пуснали на бригада, за късмет му било. Аз за малко да припадна като чух, че му е хрумнало да се яви в посолство на интервю по тениска, то не е възпитание, то не е вкус, то не е чудо  Crazy

# 414
  • offshore & overseas
Алекс, супер е снемката и добре ще пасне при изрязването. Grinning

...Мъжът ми си сложи тениската, с която едно време го били пуснали на бригада, за късмет му било. Аз за малко да припадна като чух, че му е хрумнало да се яви в посолство на интервю по тениска, то не е възпитание, то не е вкус, то не е чудо  Crazy
Емче кво, няма с фрак и папийонка да ходи, я! Joy Аз съм забравила, но ние май бяхме спортно-еУегантни, каквото и да значи това. Laughing

Ще се опитам да си издиря снемката от преди 13 години и да ви я покажа и нея, ако става за показване. Ние си пазим целия снимков архив, само без снимките, които бяха в откраднатите лаптопи.

Та, доста по-непрофесионална е едновремешната, ако изобщо може да се говори за професионализъм тука. Joy

# 415
 newsm78

Наистина ли някой мисли, че ще има значение как е облечен в посолството и от това ще му зависи визата!?  Laughing
През 2012та, когато бях на интервю за туристическа виза...беше Август, тоест мръъъсна жега, не помня дали не съм бил и по къси панталонки дори. Но по-скоро са били някакви дънки, кецове и тениска...  Peace

# 416
За този гарант сега ли ще ме пита в момента на подаване на заявлението или  след това мога да го предоставя ? В смисъл такъв да не да ида да се снимам сега и после да се окаже ,че не ме допуска по натам защото нямам гарант . Живея в Англия и не ми се дават 20 паунда за снимки които накрая няма да ми трябват ако е така !

# 417
  • САЩ
За този гарант сега ли ще ме пита в момента на подаване на заявлението или  след това мога да го предоставя ? В смисъл такъв да не да ида да се снимам сега и после да се окаже ,че не ме допуска по натам защото нямам гарант . Живея в Англия и не ми се дават 20 паунда за снимки които накрая няма да ми трябват ако е така !

Не, за кандидатстването не ти трябва - трябва ти, ако спечелиш , за да си пуснеш документите.

# 418
Не, някои си мислим, че има места, на които човек не би трябвало да си ходи по тениска. Може и да не сме прави, ма така сме възпитани. Вий си ходете както си искате  Crazy

# 419
  • offshore & overseas
Наистина ли някой мисли, че ще има значение как е облечен в посолството и от това ще му зависи визата!?  Laughing
Доколкото схванах, по-скоро ставаше дума за дрес код от една страна (подходящо и неподходящо облекло за интервю в посолство), а от друга - за късметлийски дрехи (тениската, с която вече е спечелено едно интервю).

Ако няма дрес код, може би късметлийските дрехи ще ни бъдат от полза, дори чисто психологически. Има логика човек да се чувства по-уверен, когато смята, че дрехата с която е облечен, му е на късмет, и съответно да се представи по-добре.

През 2005 г., след като минахме интервюто, аз изобщо не бях убедена, че ще ни дадат визи. Толкова ми беше, хм, странно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт