Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 695
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 630
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз и ММ подаваме за първа година, нямаме граждански брак, ако чисто хипотетично,  изберат някои от нас, трябва ли да сключим брак за да заминем заедно?

# 631
  • София
Да, трябва.  Peace

# 632
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ха ха, ще се наложи да се сродим, значи  Laughing

# 633
Момичета, ако спечелиш зелена карта, заминеш и примерно след година имате бебе. Това бебе с какво гражданство ще е? Дава ли тази ситуация някакви привилегии?

# 634
  • Beyond the stars
Момичета, ако спечелиш зелена карта, заминеш и примерно след година имате бебе. Това бебе с какво гражданство ще е? Дава ли тази ситуация някакви привилегии?

Всяко дете, родено на американска територия, е американски гражданин. (както и за повечето държави) Е поне докато Тръмп не го промени  Mr. Green Mr. Green

# 635
  • offshore & overseas
Както вече много пъти съм писала, мен ме изтеглиха от раз, и то без да влагам никакви емоции или очаквания. Ето защо преди мислех, че ключът е в това, да не ти пука, но пък Пупитка разби и тоя мит и доказа, че няма никакви 100% работещи правила и стратегии. Дето се вика, чиста лотария.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Deya 2, т.нар. липса на „финансова подготовка“ играе доста негативна роля по-натам при емигрирането. Защото специално в това отношение, времето между евентуалното изтегляне и заминаването определено няма да ти стигне за спестяване. Затова ние тук обсъждаме идеята за кредит/заем.

Впрочем, при заминаването си преди 11-12 г., ние бяхме подложени точно на такъв тест и не го издържахме. Все още се питам, какъв беше смисълт? Освен да трупаме опит, де, горчив опит.  Confused

# 636
Здравейте съфорумници,

От доста време ви чета и следя публикациите относно въпроса със зелените карти Simple Smile много положително ми влияете Simple Smile. Аз от 1-2 години все се каня и все не пускам, когато дойде време и се разколебая, но тази година бях твърдо решена и пуснах за първи път, дано да ми е на късмет. Не тая никакви планове, мисли и т.нат за да не остана разочарована, но съм настроена много позитивно! Искерено желая на всички да сбъднат американската си мечта на пролет!  Praynig

# 637
  • Down south
Детето, поне на този етап, става американски гражданин, от това по-голяма привилегия, здраве му кажи.
Какви други привилегии имаш предвид?

# 638
Детето да, но родители не придобиват гражданство заради него.

# 639
Точно това питах, подпомага ли/ускорява ли гражданство на родителите.

# 640
  • Down south
Цитат
ако спечелиш зелена карта, заминеш и примерно след година имате бебе

Е, нали родителите вече са изтглени от лотарията и са дошли със зелени карти? Все ще издържат няколко години до гражданство.
Ако всяко родено тук дете, даваше автоматично възможност на родителите да добият статут, щеше да е още по-мътна работата и от сегашната Sad
Между другото, когато американското гражданче навърши 21 години, може да спонсорира родителите си за зелени карти.

# 641
Просто питам. Не кроя пъклени планове. Млада съм, без деца, ако ми се случи да ме изтеглят, това все някога ще ми предстои. За това питам.

# 642
  • Down south
Да те изтеглят от лотарията, останалото е лесно Simple Smile

# 643
  • offshore & overseas
Да те изтеглят от лотарията, останалото е лесно Simple Smile
Де да беше... Peace Peace Peace

# 644
Абе, че не е лесно, не е! Но поне да те изтеглят, тогава има време да се правят планове!

До преди 6 г. щях да тръгна без да се замисля. Сега вече се замислям... Mr. Green Но заради детето ще го направя, ако получа заветното "congratulations" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт