Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 685
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 615
То срока за участие в лотарията мина. Изрично пише, че не се плащат такси, не се изпращат мейли и прочие.
Но пък има фирми, които събират не малки суми, над 600$, само и само за да ти попълнят формата за участие, това не знам точно измама ли е или се опитват да ловят шарани.  newsm78  Laughing Даже си мисля, че са изкарали не малко пари през годините, аз преди 2 години тръгнах да попълвам нещо и като стигнах до парите и се спрях, известно време след това ми звъняха от Ню Йорк и някъв ми говореше, че остават само 2 дни до крайния срок и трябва да преведа сумата, та пожелахме си приятен ден и до там.  Grinning

# 616
Здравейте!Редовно чета и видях,че коментирате градове,та някой би ли,споделил мнение за Балтимор.Ако Дай Боже,сме сред изтеглените на там сме се насочили.Как е стандарта,има ли там българска общност....изобщо всичко ме интересува.Благодаря!😊😊😊

# 617
  • Scotland
Здравейте!Редовно чета и видях,че коментирате градове,та някой би ли,споделил мнение за Балтимор.Ако Дай Боже,сме сред изтеглените на там сме се насочили.Как е стандарта,има ли там българска общност....изобщо всичко ме интересува.Благодаря!😊😊😊
Aurellia, не се вкарвай в този филм да проучваш предварително град.Казвам го от опит Simple Smile Миналата година имах уж предчувствие и четох доста подробно за всичко, в т.ч. и как да си пренесем котето с нас зад Океана  Joy Has not been selected ме поля с още по-студен душ,защото този път знаех къде точно и колко хубаво ще мястото,което не ми бе писано да посетя тогава Simple Smile Затова тази година,както и предните (изключвам прословутата минала година), пуснах без никакви очаквания,няма и да чета повече за град,квартал,училища и т.н. Единственото,което смятам,че човек решил се да кандидатства, е важно да знае, е фактът,че това е скъпо начинание. Късметлиите,които ще бъдат избрани,трябва да мислят за една добра сума,с която да тръгнат,другото ще се нареди. Има ли желание,има и начин :*

# 618
  • ES
Бъни, явно първата година за всеки е така, и аз така се чувствах, кроях планове, събирах информация, докато не дойде деня на истината  Sad

# 619
  • САЩ
Има още нещо... Ако спечелите, от момента на спечелването - до интервюто и евентуалното заминаване има МНОГО време. Време, предостатъчно да направите плановете и проучванията, да вземете решенията, които трябва да вземете.  Време, в което буквално откачаш от чакане. Поне аз откачам вече. Не влизайте в лотарията с идеята, че ако спечелите ще имате едва ли не седмица да проучите всичко, не е така изобщо.

# 620
Бъни, явно първата година за всеки е така, и аз така се чувствах, кроях планове, събирах информация, докато не дойде деня на истината  Sad
И аз така, даже си бях избрала appartment complex и като видях HAS NOT BEEN SELECTED все едно с ледена вода ме поляха. Тази година дo май месец няма да го мисля...
@AdoraBelle  колко години играхте докато ви изтеглиха?

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 19:33 от ElizabethDe

# 621
И аз бях сигурна, че ще ме изтеглят миналата година - защото кандидатствах за първи път и нямах никакви спестявания. Просто реших да разширя алтернативните места за емигриране. И именно защото нямах никаква финансова подготовка, си казах, че ще бъда изтеглена, за да ме тества съдбата  Mr. Green И си бях развила план за след като ме изтеглят как да започна да спестявам  Laughing

# 622
  • САЩ

Не искам никой да плаша, но 10 Simple Smile

# 623

Нищо плашещо, аз от 5 пускам и нищо, ако след 5ме изтеглят, пак добре.
Между впрочем моя колежка след 10 години, на 11 тата  я изтеглиха, от нея знам, номера да не се отказваш.

# 624
  • Beyond the stars

Нищо плашещо, аз от 5 пускам и нищо, ако след 5ме изтеглят, пак добре.
Между впрочем моя колежка след 10 години, на 11 тата  я изтеглиха, от нея знам, номера да не се отказваш.

Аз пускам стабилно от 2007 насам  Laughing И за наште пускам, и за брата  Mr. Green Ама цялото family не ни е писано явно. Мислех, че мъжът ми ще счупи каръка, че той все не му се снимаше и занимаваше, ама и тази стратегия не мина.

Чист късмет  Wink Има много изтеглени от първо участие.

# 625
Пускам вече 15 г. и цъ!  Mr. Green

# 626
  • Scotland
Бъни, явно първата година за всеки е така, и аз така се чувствах, кроях планове, събирах информация, докато не дойде деня на истината  Sad
Герито, миналата година не ни беше първа - беше ни пета подред  Mr. Green Просто за предните 4 някак знаех,че няма да стане,а за миналата имах усещане и предвид,че моите предчувствия често са верни,хванах се като удавник за сламка за идеята  Rolling Eyes Тази година ни е шеста и въпреки,че изпълних един ритуал (пуснах на 06,11,заради шестата година  Grinning ) гледам да не го мисля участието,каквото е писано да става,ще стане. Иначе смених и фотото,всяка година в ново се снимаме  Joy Дано ни избират вече,че това е последното фото в града  Joy

# 627
Здравейте! Тази година участвах за първи път и ми е интересно да знам какъв е броя на участниците за тази година и на колко брой участници се падат зелени карти? Благодаря предварително!

# 628
Здравейте! Тази година участвах за първи път и ми е интересно да знам какъв е броя на участниците за тази година и на колко брой участници се падат зелени карти? Благодаря предварително!

Едва ли има излязла статистика за тазгодишния брой на участници. За тегленето, което мина, по спомен бяха около 11-12 млн от цял свят, или поне от части на света, от където могат да кандидатстват. Зелените карти са уж 50 000, някъде четох 55 000. Но, ако примерно изтеглят теб, а ти си женен и имаш 2 деца и искате да заминете всички - заминават 4 карти, за всеки по една. Общо взето шанса да те изтеглят е около и под 1%. Но пък ако си женен и с деца, шанса става по-голям, защото всеки вписва другия в неговия формуляр. Wink

# 629
  • САЩ
По мой спомен, тази година се бяха паднали 666 зелени карти на българи - запомних го, заради интересното число  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт