Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 930
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз от това се уплаших, но реших да не го гледам това, защото е неофициално.
То ние като за първи път сме леко шашнати и гледаме всичко под лупа, затова може би така проверяваме всичко и навсякъде Simple Smile

# 211
  • София
Аз имам следният въпрос -  аз по лична карта се водя на различен адрес от съпруга ми. Пак е в София, но не е адреса на личното ни жилище. Причината за това е прозаичен - просто ми се наложи за кратко време да сменя два пъти личната карта ( заради изтичане, преди сватбата, после 3 месеца след това заради фамилията след сватбата), като в тези моменти нямахме наше жилище. После си купихме и не ми се занимаваше да сменям за трети път наново всичко...та сега се чудя, това може ли да ми създаде проблеми в един момент, особено ако случайно ни изтеглят и имаме интервю....Търсих точно този казус но нещо не намирам информация

# 212
Аз имам следният въпрос -  аз по лична карта се водя на различен адрес от съпруга ми. Пак е в София, но не е адреса на личното ни жилище. Причината за това е прозаичен - просто ми се наложи за кратко време да сменя два пъти личната карта ( заради изтичане, преди сватбата, после 3 месеца след това заради фамилията след сватбата), като в тези моменти нямахме наше жилище. После си купихме и не ми се занимаваше да сменям за трети път наново всичко...та сега се чудя, това може ли да ми създаде проблеми в един момент, особено ако случайно ни изтеглят и имаме интервю....Търсих точно този казус но нещо не намирам информация

Не, няма да ти създаде проблем. Преди 2-3 седмици, когато попълвах DS-260 и стигнах до адреси, някъде прочетох, или може би и в самия DS да е имало написано /сега не се сещам/, че адреса, който се попълва като 'настоящ', може да не е този, който е вписан в личната карта. Те да ви изтеглят /ако наистина го искате/, а пък после ще го мислите и ще питате  Hug

П.П. А в предишни мнения четох, че едва ли не, ако не са изтеглени м.Май ще е заради снимката, това, че е ползвана не от последните 6м. или нещо подобно беше!?  newsm78 Това сериозно ли е? Все пак милиони хора подават заявления, за Dv2017 са над 12млн. От тия 12млн теглят приблизително 90хил. Тая година малко повече с повторното теглене. Математиката не ми беше силата, но на ум като смятам това е под 1% шанс да те изтеглят, така че евентуално не само снимката ще е причината за това. Simple Smile  Wink

# 213
  • София
Аз имам следният въпрос -  аз по лична карта се водя на различен адрес от съпруга ми. Пак е в София, но не е адреса на личното ни жилище. Причината за това е прозаичен - просто ми се наложи за кратко време да сменя два пъти личната карта ( заради изтичане, преди сватбата, после 3 месеца след това заради фамилията след сватбата), като в тези моменти нямахме наше жилище. После си купихме и не ми се занимаваше да сменям за трети път наново всичко...та сега се чудя, това може ли да ми създаде проблеми в един момент, особено ако случайно ни изтеглят и имаме интервю....Търсих точно този казус но нещо не намирам информация

Не, няма да ти създаде проблем. Преди 2-3 седмици, когато попълвах DS-260 и стигнах до адреси, някъде прочетох, или може би и в самия DS да е имало написано /сега не се сещам/, че адреса, който се попълва като 'настоящ', може да не е този, който е вписан в личната карта. Те да ви изтеглят /ако наистина го искате/, а пък после ще го мислите и ще питате  Hug

П.П. А в предишни мнения четох, че едва ли не, ако не са изтеглени м.Май ще е заради снимката, това, че е ползвана не от последните 6м. или нещо подобно беше!?  newsm78 Това сериозно ли е? Все пак милиони хора подават заявления, за Dv2017 са над 12млн. От тия 12млн теглят приблизително 90хил. Тая година малко повече с повторното теглене. Математиката не ми беше силата, но на ум като смятам това е под 1% шанс да те изтеглят, така че евентуално не само снимката ще е причината за това. Simple Smile  Wink

Благодаря  Hug

# 214
  • София
Здравейте,

Снимките ми са чудесни-направиха ни ги във фото, но сега виждам, че формата е JPG, а в инструкциите пише, че трябва да са в JPEG.
Трябва ли да променям формата.
Не е ли едно и също JPG и JPEG?

# 215
Здравейте,

Снимките ми са чудесни-направиха ни ги във фото, но сега виждам, че формата е JPG, а в инструкциите пише, че трябва да са в JPEG.
Трябва ли да променям формата.
Не е ли едно и също JPG и JPEG?

JPG е разширение обозначаващо файл, съдържащ изображение компресирано с JPEG метод при повечето ОС. JPEG също е стандартно разширение на името на същите файлове. Точно както tif и tiff.

Не променяй нищо. Моята снимка от 2014та също е JPG.

# 216
Ако минава валидатора няма да имаш проблем.

# 217
  • София
Регистрирах се  Laughing!

Със снимката всичко е ОК.
JPG=JPEG

Но имам една чуденка - съпругът ми е регистриран с временен адрес в Холандия, тъй като е там и учи магистратура. Адресът му в БГ обаче не е  променян.
Какъв адрес да му въведа в точката "Държавата, която живеете понастоящем"?

# 218
  • Sunshine state
Ако живее в Бълария - въвеждаш БГ, ако живее в Холандия - Холандия. Peace
Относно адресите дали да са по лична карта или не - не. Пишеш си адреса, на който получаваш пощата си. Peace

# 219
Записвам се да ви следя.Тази година(за 3ти път ще кандидатстваме) съм решила да пусна в последния момент.

# 220
Записвам се да ви следя.Тази година(за 3ти път ще кандидатстваме) съм решила да пусна в последния момент.

Можe страницата да е претоварена в последния ден, да не стане гаф!

# 221
След 3 седмици ходене по мъките заради пустите снимки най-накрая постигнах задоволителен резултат.  Flutter Благодаря на всички за съветите и отговорите на глупави въпроси.  Mr. Green Сега остава да реша само кога да пусна апликейшана. По-начало още като видях, че снимката е добра реших да се втурна към къщи и да я пускам, ама после се замислих. Вие на какъв принцип бяхте? Избирахте ли някаква специална дата на еди кой си рожденния ден, да сте правили нумерологични/астрологични проучвания, избор на ден според сънувано число Laughing Laughing и тем подобни или просто като си направихте снимката веднага попълнихте документите без да му мислите?  Grinning Grinning Grinning Малко в кръга на шегата, но забелязох, че някои коментираше, че някаква конкретна дата му е донесла късмет и да питам аз кво мислите по въпроса.  Blush Прочетох, че и последния момент не е препоръчително да чакаш, че да не стане гаф с натоварената система.  Twisted Evil

# 222
  • Down south
Ако се гласиш толкова за участието, какво ли ще бъде, ако те изтеглят #Crazy

На въпросите ти, скоро попълних за познати, за мен е важно системата да не е натоварена и това е всичко.

# 223
Ако се гласиш толкова за участието, какво ли ще бъде, ако те изтеглят #Crazy

На въпросите ти, скоро попълних за познати, за мен е важно системата да не е натоварена и това е всичко.

Ако ме изтеглят черпя всички от темата  Laughing Laughing Laughing

П.С Ако се случи системата да е натоварена и даде грешка, може да опиташ пак по-късно нали? Тоест ако не получиш имейл с потвърждение си сигурен, че не си подал и може да пробваш пак? Недай си Боже подадеш два пъти без да искаш и без да си разбрал и тия ти теглят чертата.  newsm78

# 224
  • Scotland
4 години пусках без да го мисля,миналата,пета подред, пуснах в първия ден - не ни изтеглиха и тази година направих смяна-ново фото,а апликейшъна пуснах на 6-ти,защото ни е за шести път подаването  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт