Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 911
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 330
  • Beyond the stars
Здравейте! Трябва ли да включвам в данните на семейството, като подавам апликацията дете което е родено февруари 2004 година или той вече подава самостоятелно
По моите изчисления, не.
Успех на подалите Simple Smile

По моите изчисления по всякакво законодателство си се води малолетно, как ще подава самостоятелно  newsm78

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 10:36 от Вълшебство

# 331
  • София
 eleonora.mar благодаря,нямаше да се сетя за такъв знак излизащ от автобуса.
Книжката е най малкия проблем,но ми бяха интересни тези правила които тук ги няма както с автобуса.
За този момент най големия ми проблем е ЗК. Simple Smile

# 332
  • САЩ
Здравейте! Трябва ли да включвам в данните на семейството, като подавам апликацията дете което е родено февруари 2004 година или той вече подава самостоятелно
По моите изчисления, не.

По правила можеш да не включваш само деца, които са навършили 21 г. Така че поста ти за секунда ме накара да се почуствам адски дърта, викам си кога 2004 станаха пълнолетни, че и на 21...  Joy

Включваш детето разбира се, та то е на 12!

# 333
Хайде и аз в "играта"  Laughing На мен ми е за пръв път пускането, на приятеля ми за втори. Успех на всички  Nature Sunny

# 334
eleonora.mar благодаря,нямаше да се сетя за такъв знак излизащ от автобуса.
Книжката е най малкия проблем,но ми бяха интересни тези правила които тук ги няма както с автобуса.
За този момент най големия ми проблем е ЗК. Simple Smile
Peace няма проблем, ако сте си набелязали конкретен щат от сега, можете да търсите по-конкретно инфо в нета, както за книжките, така и за училищата, а и всичко друго административно.  Както биха казали тук, няма такова нещо като "прекалено подготвени", дори и да сте далече още от заминаване.  Много неща тука си се правят онлайн така или иначе и Слава Богу, че аз най-мразя да се редя по опашки в общини Crazy племенниците примерно ги записахме на училище изцяло през интернет, качихме снимки на разните документи и така.  Пак да кажа, зависи къде си, всеки район е различен.

За ЗК, затова и споменах зависи кой с каква цел заминава, аз така и не спечелих от лотарията, ако много искате да заминете има и други варианти, но признавам, че май не са особено лесни и трябва много сериозно да е мотивиран човек да издържи.  Тогава наистина ЗК става най-големият проблем, както казваш, най-вече всъщност ако е през работата, защото има безброй условия.  Зависи кой колко го иска и му е важно да е тук Peace За себе си мога да кажа, че мъките май си струваха, но времето всъщност ще покаже  Flutter  другото което е, че научих толкова много за имиграцията през целия дългогодишен процес, че се замислям сериозно дали да не се преквалифицирам в имигр. адвокат  Blush

# 335
По моите изчисления, не.

По моите изчисления по всякакво законодателство си се води малолетно, как ще подава самостоятелно  newsm78
Много съм зле  Laughing
Вместо да напиша годината на раждане на голямото дете съм написала на малкото.
Извинявам се.

Става въпрос за младеж роден февруари 1995 година

# 336
При навършени 21 години не може да се включи във вашия формуляр, просто няма да ви даде да го попълните като стигнете до дата на раждане, дори и да се опитате да го включите.  Може да подаде сам отделно.

# 337
  • София
Хайде и ние за трети път Wink))

# 338
При навършени 21 години не може да се включи във вашия формуляр, просто няма да ви даде да го попълните като стигнете до дата на раждане, дори и да се опитате да го включите.  Може да подаде сам отделно.

Това означава ли,че ако изтеглят майката или бащата, това 21 годишно дете няма да може да замине с тях?  #Crazy #Crazy #Crazy

# 339
  • САЩ

Това означава ли,че ако изтеглят майката или бащата, това 21 годишно дете няма да може да замине с тях?  #Crazy #Crazy #Crazy

Няма да може, да. На 21 вече не е дете.

# 340
  • Atlanta
Пуснах със старата снимка, колкото да съм в играта.
За 5та поредна година...

Успех, не се отчайвай! Аз спечелих на седмата поредна година...

# 341
Усоех на всички. Аз само веднъж съм пускала.
Само да пусна муха на по-мотивираните за емиграция.  Защо не пробвате имигрантската програма за Канада?

# 342
Усоех на всички. Аз само веднъж съм пускала.
Само да пусна муха на по-мотивираните за емиграция.  Защо не пробвате имигрантската програма за Канада?
Защото някои от нас са посещавали Канада и не ни кефи. Нито климата, нито хората, нито данъчната им система. Laughing

# 343
A, aз ще пробвам и в Канада, онзи ден тъкмо ме пусна на теста.
Скрит текст:
Не мога да го разбера тоя тест, една година ми даваше, че не събираме точките, оня ден изведнъж реши, че сме ок  Laughing  Регистрирах се, но те пускали места само в началото на годината, апликациите вече са изчерпани. За 2017та пък пак щяло да е различна система и сигурно пак няма да ми стигат точките  Crazy Това за Квебек. За англоговорящата Канада е друга процедура, там като цъкам из сайта, все ми дава, че не мога да кандидатствам за дадена провинция, а аз всичките ги пробвам  Laughing Квебек ми е ок като опция, аз говоря и двата езика, мъжът ми ще се научи  Laughing

# 344
Пуснах със старата снимка, колкото да съм в играта.
За 5та поредна година...

Успех, не се отчайвай! Аз спечелих на седмата поредна година...

Вдъхна ми надежда, че все някога може би .....  и така както си подавам документите, едното ми дете навърши 21г. и ако ни одобрят ще останем разделени. Ще ни идва на гости когато е със студентските бригади.

Общи условия

Активация на акаунт