Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 825
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 450
Утре до колко часа, бг време, може да се кандидатства?
И ние ще сме от последните...
19 часа ако не ce заблуждавам...
Да,мисля че до 19ч. прочетох и аз  Peace

# 451
Здравейте, и аз за първи път подадох, през нощта към 1 реших,че тази година ще се пробваме  Mr. Green Успех на всички!

# 452
  • при моите любими
Аз имам един въпрос. Имам снимки от фото. 600px са, изглеждат ок, но като ги мина на фото тулс и някак я изрязва ли главата става по-голяма. Отстрани се маха голяма част от снимката, което според мен не е ок. От фото казаха да ги качвам директно, но защо фото тулса ги прави по-различни. Сега се чудя кои да пусна.

# 453
cydonia,фото тулс-а също и адски много прешарпва.Аз ги минах всички снимки оттам,за всеки случай,защото сами си ги правихме вкъщи.Но ако вашите сте правили в студио,не би трябвало да има проблем.Хората са си ги направили точно предполагам  Peace

# 454
Здравейте!
И аз подадох за първа година и имам едно въпросче. Този гарант, на който трябва да дадем адреса, задължително ли трябва да е в същият град, в който сме решили да отидем или може и да е в друг град или щат?

Благодаря и успех на всички! Simple Smile

# 455
Здравейте!
И аз подадох за първа година и имам едно въпросче. Този гарант, на който трябва да дадем адреса, задължително ли трябва да е в същият град, в който сме решили да отидем или може и да е в друг град или щат?

Не, не е задължително.
Гарантът е само нужен за да изпратят документите на неговия адрес.

# 456
  • Cтраната на чудесата
Първо искам да пожелая успех на всички !  Hug
И сега на въпроса  Laughing .Има ли значение,как е написан имейл адреса?По принцип ми е  с малки букви,но в апликейшъна го написах с големи  ooooh! ooooh! ooooh! doh

# 457
Здравейте!

Не, не е задължително.
Гарантът е само нужен за да изпратят документите на неговия адрес.

Благодаря!  Simple Smile Това е добре.

# 458
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!

Хм, кога се дава адрес на гарант? Имам предвид, че в апликейшъна не срещнах такова поле?
Дали не съм объркала нещо?
Снимките ги направихме във фотографско студио, за по-сигурно.

# 459
Адрес за гарант ти трябва, ако са те изтеглили, спокойно  Hug

# 460
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Адрес за гарант ти трябва, ако са те изтеглили, спокойно  Hug

Laughing Попълвахме с ММ, неговия английски е доста добър, не срещнахме такова нещо, и реших, че сме омазали нещата.
Благодаря за уточнението.

# 461
  • САЩ
И сега на въпроса  Laughing .Има ли значение,как е написан имейл адреса?По принцип ми е  с малки букви,но в апликейшъна го написах с големи  ooooh! ooooh! ooooh! doh

Няма никакво значение.

# 462
  • Cтраната на чудесата

Няма никакво значение.

Благодаря  Hug

# 463
  • София
Благодаря за новата тема, за малко да изпусна тази година  Mr. Green Снощи се снимахме у дома с телефона ми, оразмерих с фототулс-а и ми прие и трите снимки - моята, на детето и на приятеля ми за неговия апликейшън. От толкова много работа тази учебна година не знам защо съм останала с мисълта, че подаването започва началото на ноември, та за ден-два да изпусна срока  Crazy
Пожелавам успех на всички, дано има повече похвалили се през Май месец  Hug

# 464
Здравейте, възможно ли е някой да ми помогне?
Ей сега подадох документите, за първа година ми е. Не съм сигурна дали наистина съм подала...
След като попълних всичко и натиснах "Submit" просто ме прати тук:
http://i36.photobucket.com/albums/e44/g992/bg%20mamma_zps8giirhxp.png
Тоест същият формуляр с попълнените от мен неща.

Какво да правя сега? Не виждам какво трябва да натисна.
Сигуно е глупав въпрос, но не можах да намеря информация, а и намам време да търся много, че имам само около 2 часа до края на подаването.

Общи условия

Активация на акаунт