Лотария "Зелена карта" 2018

• 346 735
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
Аз физически няма как да се уморя, понеже не правя нищо изискващо физически усилия. Щракам на компютъра и предимно говоря.  Simple Smile Но и аз също не бих работила физическа работа.
Климатът е субтропичен - влажно и горещо е през лятото и вали за кратко всеки следобед. Освен това е сезонът на бурите и ураганите. След септември влагата осезаемо намалява и става много приятно, понеже е все така топло, но не е толкова влажно.То за това тогава влизаме в сезон и туристите започват да идват. Ние сме на западния бряг и тук слава богу не ни е удрял ураган засега. Praynig
За мен е идеален климатът - топличко, бял пясък и невероятни плажове. Heart Eyes
Познайте какво правим в почивните дни?  Mr. Green

# 586
А имате ли нещо като зима? Кога е най-студено при вас и колко студено е това студено? Laughing Peace

# 587
  • Варна
Значи да ви кажа аз и без това съм си наумила Флорида като дестинация и сега като чета Пупитка почти се навих да заселваме Нейпълс  Laughing Шегата настрана, обаче вярно ако ни изтеглят ще търся топъл климат.Никакъв сняг не ща и да чуя и видя.
Онзи ден четох колко американци не харесвали Тръмп и плашат, че искат да ходят в Канада.И си мисля, с тоя мой късмет, сега американците като не им се стои при Тръмп, нас като нищо баш сега може да ни изберат  Crazy Но пък нека Wink

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 21:50 от mmilityy

# 588
  • Sunshine state
Има доста хладни нощи и сутрини. Дни чак студени не сме засичали, но сме слагали дълъг ръкав и суитчър. Аз съм много зиморничава.. Помня, че миналата година като пристигнахме на 1. февруари вечерта пиех бира на терасата по рокля, но в същия месец имаше и вечери, в които температурата бе под 17 градуса, което си е студено. Сняг определено не сме виждали.  Laughing

# 589
ще търся топъл климат.Никакъв сняг не ща и да чудя и видя
И аз така и затова съм се насочила към Калифорния. fingerscrossed

# 590
Към вече заминалите имам един тъп въпрос, попълнихме документите още юни, но нямаме имейл, а сме с малък номер. Нищо не разбирам от сайта в който излизат номерата, та ни минават мисли през ума, дали няма да си изтървем датата на интервюто? Сигурно ли е, че уведомяват по имейл. newsm78

# 591
  • offshore & overseas
ще търся топъл климат.Никакъв сняг не ща и да чудя и видя
И аз така и затова съм се насочила към Калифорния. fingerscrossed
След като гарантът е само формалност, и аз ще тегля чоп между Флорида и Калифорния. Но трябва да се има предвид, че до западния бряг е по-далече и билетите са бая по-скъпи, което в нашия случай ще е цифра.

Освен да работим по посока разширяване на общността в Нейпълс... засега само мислено. hahaha

БТВ, ние бяхме в САЩ по времето на Буш младши. Него пък да не би да го харесваха? Пък даже чинно си го избраха и за втори мандат. И нямаше вълна към Канада. Въобще, да им имам проблемите. Laughing

# 592
Билетите са най малкия проблем (освен ако не сте с 10деца), Калифорния като цяло е доста по скъп щат от Флорида. От ЛА има доста директни полети до Европа, цените са според зависи, но леко по високи от Маями примерно.
Аз ако някой ден, котка ми мине път, и ме изтеглят ще се позиционирам в Невада, на 3 часа с кола от Санта Барбара и Холивуд... Crazy

# 593
  • Sunshine state
Към вече заминалите имам един тъп въпрос, попълнихме документите още юни, но нямаме имейл, а сме с малък номер. Нищо не разбирам от сайта в който излизат номерата, та ни минават мисли през ума, дали няма да си изтървем датата на интервюто? Сигурно ли е, че уведомяват по имейл. newsm78
Страницата, на която видяхте уведомлението, че сте изтеглени, ще се промени с датата и часа на интервюто.  Peace Сега понеже вече ДС-260 се подава електронно, много хора са подали още май, та може би за това е забавянето и ще влезете в някой от идните виза бюлетини.  Peace Няма да го изпуснете, следи си страницата.  Hug

# 594
И аз съм си заплюла Калифорния (най-вече Лос Анджелис или Сан Франциско)  Laughing, но преди нея май ще повирея в Ню Йорк, защото не мога да шофирам Mr. Green А май, май само в Ню Йорк можеш да оцелееш без това умение. План имам, зелена карта - нямам.

# 595
В темата се създава някаква романтична представа за Нейпълс и реших да се включа с малко по-различна гледна точка. Градът е малък и възможностите за работа всъщност са еднотипни. Два ниски дохода и две, три деца са изпитание за нормалното семейство. Преди две години се преместихме в Южна Флорида и разходите ни скочиха почти двойно. Наем, вода+боклук, застраховки за автомобили, ток, интернет, телефон и телевизия и сте минали 3000. При 12, 13 долара на час преди данъци и застраховки, може да сметнете колко остават за другите разходи. И да, климътът определено не допада на всички. Иначе щатът предлага огромно разнообразие от забавления и места за почивка срещу съответната цена.

# 596
Аз пък съм си заплюла или Хюстън, Тексас, или Лос Анджелис, или Атланта.
Надявам се някой ден да успеем да заживеем в САЩ, въпреки че това е повече моя мечта, мъжът ми още свиква с идеята.

# 597
  • Down south
Билетите са най малкия проблем (освен ако не сте с 10деца), Калифорния като цяло е доста по скъп щат от Флорида. От ЛА има доста директни полети до Европа, цените са според зависи, но леко по високи от Маями примерно.

Мислех да се включа със същото. Ако могат да си позволят нормален живот в CA, самолетните билети няма да бъдат никакъв фактор.

# 598
Чак се размечтах   Rolling Eyes Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ние директно се насочваме към Флорида,ако един ден късметът ни се усмихне...

Според вас ,дали ще се  промени нещо в системата.........  с Тръмп.
Имам в предвид подадени петиции, визи ,гриин карт? Simple Smile

# 599
  • Seattle-USA
Пипитка, гледам че пишеш тук. Спомних си как се вълнуваше като получихте картата, преди да заминете и колко позитивно гледаше на нещата. Сега настройката не ти е променена пак си слънчев човек който е пълен с оптимизъм и това е супер! Радвам се че сте се устроили и вярвам че нещата все по добре ще бъдат за вас! Ти си един прекрасен пример за всички желаещи и новозаминаващи! Според мен това е идеалната настройка! Успех, слънчево момиче!

Ако имаш нужда от second opinion  за САЩ и кое къде как, винаги може да ми пишеш на лични bouquet

Общи условия

Активация на акаунт