Лотария "Зелена карта" 2018

• 345 951
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 735
Май Тръмп ще ни попари мечтите за Америката  Mr. Green
Щоооо?????  newsm78

Да не спира лотарията?  Shocked

# 736
Не знам за това, но като гледам какви простотии твори, ми се отщява да живея там.  Crazy

# 737
  • Scotland
Няма да се учудя ако спре лотарията  Twisted Evil Но пък ако се въведе най-после точкова система,няма да е зле. Иначе как да не ти се отще да живееш там с този малоумен президент  #2gunfire

# 738
  • Down south
Простотии от чия гледна точка?
Ти изтеглен/а ли си от лотарията? Ако си и си минал/а интервюто, още можеш да се откажеш.
Няма да те доведат насила.

# 739
Тръмп е против нелегалните емигранти, за останалите няма проблем (уж) Simple Smile Но все пак нека се надяваме на успех тази година, все по малко остава до май Simple Smile Успех на всички!

# 740
  • САЩ
Две от съпругите му, включително и първата дама, са легални имигранти. Няма как да ги спре. Но лотарията може и да му хрумне да спре или промени - засега не е обявил официално такива намерения. Захвана се да преправя условията за H2B визите към момента, не е пипал DV

# 741
  • Scotland
Нещо му нямам вяра  Joy Дано да ни избират тази година  Mr. Green

# 742
  • В две мънички очи...
След като спира за 6 страни визи дали няма да увеличи бройката на спечелилите ЗК от страни като нашата  newsm78

# 743
След като спира за 6 страни визи дали няма да увеличи бройката на спечелилите ЗК от страни като нашата  newsm78
А дано ама надали  Laughing . Много ме съмнява чичко Доналд, няма да се учудя ако реши да пореже и лотарията.

# 744
  • Down south
Невероятна логика Simple Smile а какво общо имат двете неща?

# 745
Според мен, няма шанс да увеличи бройката, даже може и да я намали.

# 746
Не намерихме пари и се отказахме от заминаване. За всички кандидати преценете дали ще имате пари за прегледи, визи, самолетни билети и достатъчно в джоба за да стигнат в началото. Ние мислехме, че ще продадем жилището, но за толкова време не стана. А то е с ипотека и този вариант при нас също отпадна. И още нещо, никой не ви праща имейл кога е интервюто, трябва да питате в посолството лично. Че ние така като не бяхме запознати си изтървахме датата.

# 747
Не намерихме пари и се отказахме от заминаване. За всички кандидати преценете дали ще имате пари за прегледи, визи, самолетни билети и достатъчно в джоба за да стигнат в началото. Ние мислехме, че ще продадем жилището, но за толкова време не стана. А то е с ипотека и този вариант при нас също отпадна. И още нещо, никой не ви праща имейл кога е интервюто, трябва да питате в посолството лично. Че ние така като не бяхме запознати си изтървахме датата.

Много неприятно   Sad , да имате късмет да ви изтеглят и така да се случи Sad

# 748
Май месец ли се очакват резултатите? Не, че очаквам нещо положително, просто поредния отказ.... Sad

# 749
Май месец ли се очакват резултатите? Не, че очаквам нещо положително, просто поредния отказ.... Sad

Не се отчайвай и не се настройвай отрицателно  Hug
Никога не се знае какво ще се случи! Познавам хора, които са спечелили от 8-я път  Crazy
Аз кандидатствам за четвърта година подред, но през последния месец сънувах, че съм спечелила ЗК, а преди няколко вечери сънувах, че съм в Америка  Laughing Laughing Laughing
Или прекалено много мисля за това или получавам знаци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт