Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 761
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 665
Леля ми, която живее над 25 години в Чикаго, в момента е тук и исках още днес да ѝ кажа, ако резултатът е положителен. Отделно, че днес 2 май е важен наш семеен празник и все си мисля, че има нещо от съдбата...дано леля е донесла с нея късметче, та догодина пак да ѝ погостувам, докато се установявам.
Не издържам вече на това напрежение. Искам да видя резултат.

# 1 666
  • София
Вече си сипах шардонето,успех.
Мин.година успях към 23ч да проверя.

# 1 667
Двама неизбрани Sad

# 1 668
Вече си сипах шардонето,успех.
Мин.година успях към 23ч да проверя.
Аз към 3-4 сутринта  ooooh! Много съм зле да седя цяла нощ.  Laughing

# 1 669
Който е участвал да каже миналата година след колко време се е оправил сайта  Joy Joy
Миналата година успях да проверя към 21:00ч , но пак с големи мъки

# 1 670
Една греда от мен.

# 1 671
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.

# 1 672
  • София
И аз оставам за другата година, мамка му Simple Smile

# 1 673
Излизам...после ще го мисля Laughing

# 1 674
  • Варна
Как така ви се отвори сайтът, че да си проверите резултатите, не знам. Към 3-4 сутринта да си проверя резултата не звучи обнадеждаващо.

# 1 675
Ами и при мен се отвори, не че имам да проверявам нещо де, просто пробвах да видя колко е 'счупен' Grinning  Mr. Green

# 1 676
  • Sunshine state
Про мен още не става.

# 1 677
  • София
Аз не мога да влезна във втората страница.

Между другото, имаме 1 "изтеглен" в гласуването. Я да си признава веднага кой е Simple Smile!!!

# 1 678
Пращайте на лично номер, година на раждане и фамилия, аз ще проверявам, пари няма да взимам. Grinning Simple Smile

# 1 679
  • Scotland
Про мен още не става.
И при мен Simple Smile Досега пих чай със съседката и седнах вече, ама нъцки...няма свързване

Общи условия

Активация на акаунт