Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 685
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Tам през Атлантическия океан
е те това бг.мамма е на късмет

честито  bouquet

# 1 816
Такааа, аз понеже нищо явно няма да мога да правя тази вечер, да взема да поздравя спечелилите, мисля още двама от тук.  Честито и успех насетне!
Исках да споделя, понеже доста е разисквано тука. Ние не сме висшисти, аз съм малко по-възрастна от мъж ми, но пък той е определено страшен /добре че не ме вижда какво пиша/. На снимката е гологлав, едър и с намачкана тениска, явно не гледат външния вид. Снимката е правена у дома с обикновена сапунерка и даже ми е бледичка, сега като я гледам. Фона ми е белия гардероб в спалнята. Та значи и това отпада. Просто споделям, да не се вталясваме, трябва да се гледат пропорциите на снимките и кой какъвто е - такъв.
На нас това ни беше младежка мечта и пускахме писма преди много време, после позабравихме за тази лотария и сега, от известно време ми прищрака да не отказвам от мечтата си и пуснах за трети път.
За мен никога не е късно за нищо, стига човек да е жив и здрав, това ви пожелавам на всички. Да сте здрави и следвайте мечтите си! Човек никога не знае! Успех, виртуални приятели!
Знам, че засега това да си избран е нищо, но дава шанс и затова ми е емоционално, пък и обичам го тоя форум!

# 1 817
  • Sunshine state
Айди искам някой който е пописвал в темата де  Wink

Примадоната не я виждам , тя ме гонеше че съм негативна  Laughing Hug
Е, Промадона, де. Mr. Green
Аз още не мога да се докопам,значи.. Иначе не забравям за лотарията, няма шанс. Даже напомням на куцо, сляпо и салато, който знам, че в пуснал, че е време за проверка. Повечето реагират с "А, така ли?"  Joy

# 1 818
  • Scotland
Seti Beti,  bouquet
r.i. angelova,  bouquet

# 1 819
Честито, честито...на поредните изтеглени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз тъкмо се пристраших да погледна и сайта пак заби.  Twisted Evil Номера изглежда малак май а? Thinking

# 1 820
  • Sunshine state
Честито на Бети!  bouquet И тук ще го подредите, спокойно. Hug
Ангелова, така го похвали твоя мъж на снимката как излязал и като завърши и с едно "явно не гледат снимките", направо ми стана смешно. И ние приличахме на наркотрафиканти, няма страшно. Явно не е критерий. Crazy Hug

# 1 821
  • asgr
Честито на всички до тук и да се надяваме и на следващите.Ние още не мойем да проверим  Sad

# 1 822
Като най-големия лаик да попитам, но номера, който въвеждате, само цифри ли е. В моя след 2018 има и цифри и букви, а и колко цифри са в крайна сметка.... имам код, на долния ред годината и последна една дълга комбинация от цифри и букви....Не ме убивайте....

# 1 823
Аз още не мога да проверя Sad. Точно като миналата година.

# 1 824
  • asgr

Ние също не можем да влезем още

# 1 825
Здравейте , честито на всички печеливши! При мен сайта зареди няколко пъти, но ми дава невалиден код за потвърждение още на първата секция, играем за първи път, може би не правим нещо както трябва. Ще съм благодарна , ако някой сподели мнение...

# 1 826
  • Sunshine state
Като най-големия лаик да попитам, но номера, който въвеждате, само цифри ли е. В моя след 2018 има и цифри и букви, а и колко цифри са в крайна сметка.... имам код, на долния ред годината и последна една дълга комбинация от цифри и букви....Не ме убивайте....
И цифри и букви е. Точно този, конто започва с 2018 е. Peace Май 16 бяха символите, не знам

# 1 827
Лелеле Мъжът ми е избран, тъкмо си поподредихме тук живота и изненада... Нямаме брак, имаме дете, не ми е ясно...номера е 0005ХХХ

Ами решете дали искате да заминете, не е лесно решение, особено като сте си подредили добре нещата тук. Номерът ви е малък, ако стигнете бързо до консенсус, може да сключите брак /ако искате да заминете заедно/, да попълните до края на месеца ds-260 и още през октомври ще сте на интервю.  Wink

# 1 828

И при мене така Rolling Eyes

А бързах да се прибера и проверя Joy

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 23:26 от ElizabethDe

# 1 829
  • Cтраната на чудесата
Честито на всички спечелили! Hug Аз още не успявам да проверя,но и нямам особено желание.Знам си,че пак няма да ни изберат  Stop Laughing .

Здравейте , честито на всички печеливши! При мен сайта зареди няколко пъти, но ми дава невалиден код за потвърждение още на първата секция, играем за първи път, може би не правим нещо както трябва. Ще съм благодарна , ако някой сподели мнение...

И на мен ми излизаше така няколко пъти,от системата е не е от вас Simple Smile.Кодът започва 2018.....(от 16 цифри и букви). Peace УСПЕХ !

Общи условия

Активация на акаунт