Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 534
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Sofia, Младост 3
И аз не успявам да проверя, дава ми и за мен, и за мъжа, че нещо е invalid. А и аз имам скрийшотове на номерата, правилно ги въвеждам. При проба със забравен номер е същото. Да не би да сме дисквалифицирани и затова  Thinking

# 1 921
Добро утро на всички.
Честито на всички спечелили, желая им много попътен вятър и успех в начинанието.
Тази сутрин проверих резултатът от първият ми опит и съответно HAS NOT BEEN SELECTED, но ни най малко не се разочаровах, живота продължава и може би още не ми е време за такова начинание и тук съм си добре за сега!
Успех на всички на които им предстои да проверяват!
Хубав и успешен ден от мен  Flowers Four Leaf Clover

# 1 922
  • Scotland
И аз не успявам да проверя, дава ми и за мен, и за мъжа, че нещо е invalid. А и аз имам скрийшотове на номерата, правилно ги въвеждам. При проба със забравен номер е същото. Да не би да сме дисквалифицирани и затова  Thinking
пробвай със забравен номер, т.е. да си въведеш всички данни

# 1 923
  • Sofia, Младост 3
Да де, и със забравен номер пак изписва, че данните са invalid. Много странно, но явно са ни резнали.

# 1 924
И ние с мъжа ми не сме от изтеглените, но всичко щеше и да ни се обърка много.  Е, ще проверим и за допълнително теглене, а на есен с песен.

# 1 925
И аз не успявам да проверя, дава ми и за мен, и за мъжа, че нещо е invalid. А и аз имам скрийшотове на номерата, правилно ги въвеждам. При проба със забравен номер е същото. Да не би да сме дисквалифицирани и затова  Thinking

същата работа, за 6-та година ми е...

# 1 926
  • София
За пореден път HAS NOT BEEN SELECTED  и за двамата... Ми да си гледат работата пък, продължавам да уча гадния немски  Crossing Arms Не че до края на седмицата няма да проверя още 5 пъти де, ама...  Mr. Green

# 1 927
Oще едно НЕ и от мен. Въпрос - Изписва ми :"Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below."
Това означава ли, че нещо сме въвели неправилно и сме дисквалифицирани?

# 1 928
  • Scotland
За пореден път HAS NOT BEEN SELECTED  и за двамата... Ми да си гледат работата пък, продължавам да уча гадния немски  Crossing Arms Не че до края на седмицата няма да проверя още 5 пъти де, ама...  Mr. Green
Пети, що да проверяваш пак? Аз като видя has not и зарязвам сайта с гръм и трясък  Twisted Evil така съвсем случайно разбрах за допълнителното теглене  hahaha

# 1 929
  • Sofia, Младост 3
Ами тази година бяха предупредили, че ще е по-стриктно и особено за снимките ще следи системата яко. Аз сама се прецаках, пуснах за пръв път с миналогодишните снимки, но бях бременна и ми беше страшно лошо, та не стигнах за нови. Октомври пак, ако има Simple Smile

# 1 930
  • Scotland
Oще едно НЕ и от мен. Въпрос - Изписва ми :"Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below."
Това означава ли, че нещо сме въвели неправилно и сме дисквалифицирани?
Не, това си е съобщението, че не си изтеглен Confused

# 1 931
Тия са откачили. Не ми приемат информацията за валидна. Това ли става при дисквалификация за снимка принципно?

Last name - изискват само фамилия да напишеш?
Прави ли разлика между paste и писане от клавиатурата?

# 1 932
Ice lady, план за действие имате ли или тепърва ще го мислите?
Нямаме никакъв план.Не сме и говорили обстойно.Тази сутрин ММ ме събуди с новината и замина на работа.Аз съм още в шок!Не мога да го приема и ми се иска да не е истина и да сънувам.

# 1 933
  • Scotland
Ами тази година бяха предупредили, че ще е по-стриктно и особено за снимките ще следи системата яко. Аз сама се прецаках, пуснах за пръв път с миналогодишните снимки, но бях бременна и ми беше страшно лошо, та не стигнах за нови. Октомври пак, ако има Simple Smile
Предполагам, че имат заложено в системата да отхвърля такива апликейшъни, възможно е да ви е отхвърлила системата. Но пък по линийктата виждам че животът ви е донесъл мнооого по-голямо щастие  Heart Eyes txtloves
На есен с песен  bouquet

# 1 934
  • Scotland
Тия са откачили. Не ми приемат информацията за валидна. Това ли става при дисквалификация за снимка принципно?

Last name - изискват само фамилия да напишеш?
Прави ли разлика между paste и писане от клавиатурата?
Айде сега пък откачили  Mr. Green Нещо не е ок. Наистина е възможно системата да отсява предварително и да е отхвърлила някого за стара снимка, например. Друго - една година бях объркала формата на мъжО и бях му сменила фамилното име с бащиното, в съответните полета. След много опити, реших да пробвам и се оказа, че съм го регистрирала грешно  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт