Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 545
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Пети, що да проверяваш пак? Аз като видя has not и зарязвам сайта с гръм и трясък  Twisted Evil така съвсем случайно разбрах за допълнителното теглене  hahaha

Ми за всеки случай, да не са се объркали нещо хората и да са решили, че всъщност  много искат да отида там  Joy

# 1 936
Ice lady, план за действие имате ли или тепърва ще го мислите?
Нямаме никакъв план.Не сме и говорили обстойно.Тази сутрин ММ ме събуди с новината и замина на работа.Аз съм още в шок!Не мога да го приема и ми се иска да не е истина и да сънувам.

Пусни го сам да отиде. Като види за какъв ХХХ иде реч ще се върне.

# 1 937
Тия са откачили. Не ми приемат информацията за валидна. Това ли става при дисквалификация за снимка принципно?

Last name - изискват само фамилия да напишеш?
Прави ли разлика между paste и писане от клавиатурата?
Айде сега пък откачили  Mr. Green Нещо не е ок. Наистина е възможно системата да отсява предварително и да е отхвърлила някого за стара снимка, например. Друго - една година бях объркала формата на мъжО и бях му сменила фамилното име с бащиното, в съответните полета. След много опити, реших да пробвам и се оказа, че съм го регистрирала грешно  hahaha hahaha hahaha
А от куртоазия едно дисквалифициране сте (заради снимка) няма да е хич лошо пред супер смотаното the information is not valid  #Cussing out

# 1 938
Нямаме никакъв план.Не сме и говорили обстойно.Тази сутрин ММ ме събуди с новината и замина на работа.Аз съм още в шок!Не мога да го приема и ми се иска да не е истина и да сънувам.

Ами там е работата ,че той е ходил!Три пъти!Затова има такова желание да отиде.Може би това е мечтата на живота му.

# 1 939
  • Scotland
svansmods, няма такива филми  Grinning Все пак не е сигурно,че е това, де  Wink
BigCityNights, а ти живял ли си в Америка?

# 1 940
  • Варна
Аз идвам да се похваля, че сестра ми е изтеглена! Party Много се радвам за нея, тъкмо след дни се дипломира в Щатите и обмисляше как да продължи и т.н. и сега живот и здраве всичко ще се нареди за нея!Тя мисля, че там в Щатите ще се яви на интервю, номерът ѝ е такъв: ****80**.Нямам представа кога ще се явява на интервюто и къде, но ѝ казах веднага да да се заема да си попълва ДС-260, че сякаш това е малък номер.Тя милата, май не може още да се зарадва като хората, но у дома, а и майка ни ужасно се радваме за нея.
Ние с ММ вече се отчетохме, че не сме изтеглени, дано догодина имаме повече късмет.

На всички печеливши честито и им желая успех!На колебаещите се, пробвайте, вижте как е, шанс е!

# 1 941
Не мога да повярвам, че пак цяла година трябва да чакаме...

# 1 942
  • Scotland
Ice lady, ВИНАГИ има път назад  Wink - напред, обаче, не винаги  Grinning Идете, поживейте, ако не е вашето място, България си е тук  Wink Да няма после един ден да съжалявате или просто да се чудите как е щяло да бъде, ако...  bouquet

# 1 943

Ами там е работата ,че той е ходил!Три пъти!Затова има такова желание да отиде.Може би това е мечтата на живота му.

Студентските бригади са екскурзионно летуване, затова му е харесало.

Да, живял съм в Щатите, кой ме попита?

# 1 944
На мен също ми изписва: Information entered is not valid.  Close newsm78

# 1 945
  • Scotland
Аз попитах  Grinning Ами чудесно, но ето че тук има и други пишещи, и харесващи живота в Америка, така че не е гаранция. Всеки само има да си извървява път, за никой не е еднакво  bouquet

# 1 946
Аз попитах  Grinning Ами чудесно, но ето че тук има и други пишещи, и харесващи живота в Америка, така че не е гаранция. Всеки само има да си извървява път, за никой не е еднакво  bouquet

Странно ми е как харесват живота там след като огромната част от пишещите никога не стъпвала в САЩ

# 1 947
  • Scotland
Ох, започвам да не издържам...ръцете ме сърбят да проверя  Mr. Green

# 1 948
  • Scotland

Странно ми е как харесват живота там след като огромната част от пишещите никога не стъпвала там.
Тук има пишещи, които живеят там  Wink А отделно имаме познати, приятели, роднини, няма еднкаво мнение..би било лудост да е така. Всеки трябва да опита, според мен, каквото иска и да прецени.

# 1 949
Ice lady, ВИНАГИ има път назад  Wink - напред, обаче, не винаги  Grinning Идете, поживейте, ако не е вашето място, България си е тук  Wink Да няма после един ден да съжалявате или просто да се чудите как е щяло да бъде, ако...  bouquet
Точно затова съм слконна да замина,колкото и да не ми се иска.Не искам цял живот да се питам как е щяло да е там.Не искам цял живот ММ да ме обвинява мислено,че съм пропиляла големия шанс за измъкване от нашата държава.Затова само напред и дано да имаме късмет.Надявам се да не съжалявам никога за взетото решение.

Общи условия

Активация на акаунт