Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 553
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Пуснах на майтап и без никакви чувства, но въпреки това и двамата с ММ не сме изтеглени. Сега ми стана леко криво, но каквото такова. Няма да губя надежда и дано все някой път стане. Тук поне мен нищо не ме спира. Но ММ няма да замине толкова лесно ако го изтеглят.
Хайде момичета, горе главата и дано следващото теглене и нашето  bouquet Hug Hug

# 1 966
  • с трима мъже :)
Не сме избрани.
От вчера не смея да проверя резултатите, защото зная, че като вляза и проверя, няма да сме избрани. Сигурна бях. Снощи нарочно не проверих, за да ми остане малко по-дълго надеждата у мен.

За септември не разбрах...пак ли ще има теглене?

# 1 967
  • София
Пупи,Мяуче,Джинкс, Hug
Тъжно ми е,знам че искрено го искате.
Зареждат ми сайтовете,но ще оставя за после проверката.

# 1 968
  • offshore & overseas
Скрит текст:
Не сме избрани.
От вчера не смея да проверя резултатите, защото зная, че като вляза и проверя, няма да сме избрани. Сигурна бях. Снощи нарочно не проверих, за да ми остане малко по-дълго надеждата у мен.
Понякога теглят и допълнителни номера (миналата година напр.), не съм сигурна каква точно е причината. Затова предупреждават, че „Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2018. “

Та такива ми ти ралти.

Разбира се, хубаво е да не се влагат много надежди там.

# 1 969
  • София
Не сме избрани.

Възможно е да има доп. теглене, но все още не е сигурно. Миналата година е имало, но никъде май официално не е било обявено.

# 1 970
"Гледайте добре  номера, да не би някъде да има 0 /нула/ а да пишете О /буквата/ . Или наистина при попълването на формата да сте сменили местата бащиното и фамилното име" - аз го копирам!

# 1 971
  • offshore & overseas
Ако номерът не съвпада, ще даде грешка, а не HAS NOT BEEN SELECTED.

Аз копирам от принта на страниците, така че няма шанс да пропусна. Grinning

Някой по-напред спомена, че за доп. теглене се пускат имейли на участниците да проверят в системата. Но не съм сигурна дали само на изтеглените. newsm78

# 1 972
  • София
Постоянно ми дава невалидна информация Sad,имената и 3 ли се пишат?

# 1 973
Постоянно ми дава невалидна информация Sad,имената и 3 ли се пишат?

Само фамилията.

# 1 974
  • Scotland
Това за снимката не е съвсем вярно, моят апликейшън бе със снимка отпреди 3 три години, която формално отговаряше на техническите изисквания. А моята приятелка използва снимката с която е кандидатствала миналата година.
Добре е да знаем,че има такива изтеглени  Wink

# 1 975
  • offshore & overseas
Пише се само фамилията, както е била изписана при подаването на формуляра.

Имайте предвид, че ако сте въвели погрешно данните в някое поле, системата ви посочва кое поле изисква корекция. Така няма да се чудите къде сте сгрешили.

# 1 976
  • Scotland
На Джинкс ѝ мина страданието  Joy След миналогодишната греда ( бях убедена, че печелим  Mr. Green) май вече ми става все тая.
Добре, че имам много работа сега точно, та ще мине леко  hahaha Миналата година няколко дни бях в дупка, дълбока колкото  10- етажен блок  Joy

# 1 977
Моя близка позната ме помоли да проверя защото изпитва страх.Проверих не печелят с нейния мъж .Сестра и и е там,родителите и тази година минаха интервю и заминаха.Те са от миналогодишните щастливци.Само те остават тук и нямат никакъв късмет.
Така,  че още двама не изтеглени добавете към темата.

*mel*
на нейния мъж като проверявах преди малко ми даваше така.След ръчно въвеждане а не копи пейст се показа резултата .Сигурна ли си че въвеждаш всичко правилно.

# 1 978
  • offshore & overseas
Джинкси, радвам се, че леко приемаш нещата и ще е хубаво засега да забравим за „апликациите“. Пък каквото сабя покаже до октомври. Hug

Остана ми едничка надежда, че поне Номерчето ще изтеглят. Айде да видим! Grinning

# 1 979
Проверих и аз - не съм сред изтеглените. Догодина наново.

Малко ми стана кофти  Laughing, но пък от друга страна, неизбирането ми ми дава възможност да се концентрирам върху другите варианти за релокация, които обмислях.

Някои споменаха, че им излиза съобщение, че не въвеждат правилно данните - на мен също ми излезна такова първоначално и се оказа, че съм объркала един символ от номера. Добре, че имам и принт скрийн, освен записана версия, и оттам видях. Така че, проверете си символите, които изписвате. И може би на-добре е това да става ръчно, а не чрез копиране.

ПС: Честито на изтеглените! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт