Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 572
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 980
*mel*
на нейния мъж като проверявах преди малко ми даваше така.След ръчно въвеждане а не копи пейст се показа резултата .Сигурна ли си че въвеждаш всичко правилно.
Шанса да сбъркаме с копиране е 0% все пак.

Първо ме дразнят, че не изписват веднага при подаване дисквалифициран за снимка.
После ме дразнят че пак не изписват дисквалифиран за снимка. Една система която може да "хване" снимката, но пък не може 1 съобщение да изпише не я разбирам нещо.

# 1 981
Точно с копиране стават грешки, защото при копирането понякога се копират и допълнителни празни интервали - преди или след номера, и като бъде поставен номерът в полето, става по-дълъг с един символ.

# 1 982
  • offshore & overseas
Дея, това става само ако се копира от MS Word или от браузъри. От принтовете няма начин да се копират интервали. Peace

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 10:51 от Мяуче

# 1 983
*mel*
на нейния мъж като проверявах преди малко ми даваше така.След ръчно въвеждане а не копи пейст се показа резултата .Сигурна ли си че въвеждаш всичко правилно.
Шанса да сбъркаме с копиране е 0% все пак.

Точно с копиране стават грешки, защото при копирането понякога се копират и допълнителни празни интервали - преди или след номера, и като бъде поставен номерът в полето, става по-дълъг с един символ.

Възможно е и да се пропусне последната цифра при копирането Wink

Сега видях защо не е излизал.Пропуснала съм последната буква на мейла  Laughing

# 1 984
От принт скрийн нищо не може да се копира, защото файлът е като снимка. Визирам другите ситуации - файлове или имейл  съобщения.

# 1 985
  • София
Копирам  Laughing продължавам да пробвам,благодаря  Hug

# 1 986
Копирам  Laughing продължавам да пробвам,благодаря  Hug

Със забравен номер пробва ли?

# 1 987
  • Scotland
Пристигнаха ми билетите за Europe Simple Smile Оправиха ми настроението  Joy Номерче, ти си нашата гордост  newsm44

# 1 988
  • Scotland
НО!!! На есен ще се снимаме у нас  smile3532

# 1 989
  • offshore & overseas
Ох, принт скрийн пиша, имам предвид принтовете, простете, грешката е моя. ooooh! ooooh! ooooh! Използвам ф-ята Print to PDF и получавам принт, от който може да се копира без пропуск и без излишества.

# 1 990
  • offshore & overseas
Номерче, ти си нашата гордост  newsm44
Йее, изтеглиха ли ги? Бравос! Grinning

И ние от нас ще се снимаме, то и сега тъй, де, но доста зор видях.

И понеже сега сме 40+, догодина още по-голям плюс, та се чудя. Ма няма какво да се чудя. Според лъв ми сме били стари (за мечти). Laughing

# 1 991
  • ES
Джинкс, едно голямо гуш и за теб! Трябва да го пуснем на воля туй желание, бе мама му стара, а не да го държим за гушата!
Номерчето избрани ли са?  Peace

# 1 992
  • Scotland
Джинкси, радвам се, че леко приемаш нещата и ще е хубаво засега да забравим за „апликациите“. Пък каквото сабя покаже до октомври. Hug

Остана ми едничка надежда, че поне Номерчето ще изтеглят. Айде да видим! Grinning
Аз не усетих как мина от апликациите до днес, та ще мине и до октомври като песен  bouquet То да си докторант, преподавател на две места и майка 24/7 си е предимството...месеците летят  newsm64 Знаете как е  bigdance2

# 1 993
  • Scotland
Джинкс, едно голямо гуш и за теб! Трябва да го пуснем на воля туй желание, бе мама му стара, а не да го държим за гушата!
Номерчето избрани ли са?  Peace
Two Hearts Октомври го пускам да отлита  Heart Eyes  Не знам дали са ги изтеглили, надявам се  bouquet

# 1 994
  • Scotland
В сравнение с миналогодишните 20 и кусур %, тази година само 10, засега, от форума

Общи условия

Активация на акаунт