Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 548
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна
Систъра сега спи, аз ѝ мятам инфо по месинджъра, като стане и ще ми напише, че съм откачила  hahaha
На нея ѝ пише май, че в Кентъки трябва да се явява на интервю.Сега ще я тормозя по-бързо да си подава тоя ДС.
Майка ми след 5 дни заминава за Щатите при нея малко на гости / с тур. виза е тя/ и тъкмо сега ще поровя ако трябва някакви документи да ѝ пратя, които биха ѝ трябвали. newsm78

Лично аз няма да се отказвам от кандидатстването, пък кой знае, може и все някога да стане. Crazy

# 1 996
  • offshore & overseas
Джинкс, едно голямо гуш и за теб! Трябва да го пуснем на воля туй желание, бе мама му стара, а не да го държим за гушата!
Скрит текст:
Номерчето избрани ли са?  Peace
hahaha
А може Бог да има нещо много по-добро за нас. Thinking

Аз например все си викам, че ако бяхме останали в САЩ, нямаше да имаме двете феи и малкия принц. А без тях животът губи смисъл. Grinning

# 1 997
  • София
Още не съм проверила,ама се почувствах ..... Ловим Ви!

# 1 998
  • Scotland
Номерче, ти си нашата гордост  newsm44
Йее, изтеглиха ли ги? Бравос! Grinning

И ние от нас ще се снимаме, то и сега тъй, де, но доста зор видях.

И понеже сега сме 40+, догодина още по-голям плюс, та се чудя. Ма няма какво да се чудя. Според лъв ми сме били стари (за мечти). Laughing
Ще ви тормозя есента с милион въпроси как се оправят снимките...аз малко Индиана Джоунс го раздавам  Sick Crazy

# 1 999
  • Scotland
Още не съм проверила,ама се почувствах ..... Ловим Ви!
Айде проверявай, да ни отсрамиш  Mr. Green

# 2 000
  • София
Още двама не са избрани  Sad,продължаваме  bouquetУспех

# 2 001
  • offshore & overseas
Джинкси, юр уелкъм за снимките. Лесно е. Ма пък да видим, може да не се налижи, знаеш ли. Hug

# 2 002
  • Scotland
Още двама не са избрани  Sad,продължаваме  bouquetУспех
Продължаваме, я, къде ще ходим  Wink

# 2 003
  • Scotland
Мяу, ММ и той прескочи 40 и вече се мисли за стар, НО аз не се предавам...все още съм едва на 35  Crazy. Америка ме чака, знам си аз  Mr. Green и той с мен ще върви, горкия  hahaha

# 2 004
И аз се чудя на каква възраст бих била стара за подобна авантюра  Mr. Green

# 2 005
  • Sofia, Младост 3
Всичко проверявам, нямам нули и О-та в номера, за да ги сгреша, мъжът ми също гледа, всичко точно въвеждаме, пък и не е като да ни е за пръв път проверката  Laughing Не, не, и не. Все грешка дава. Но не е посочено къде е грешката - дали номер или пък кода долу. Не ще и със забравен номер. Ядосах се вече  Laughing Щом има избрани с миналогодишни снимки значи просто нещо не е ок  Close

# 2 006
  • offshore & overseas
Ми аз не се имам за стара, септември навършвам 42. И тепърва мисля, че животът е пред мен. hahaha

Но лъв ми, който през август става на 41, бил стар да започва отначало. Ядове ще се берат с него (то не че тук е гладко), но няма да се даваме, я. Mr. Green

# 2 007
  • offshore & overseas
Всичко проверявам, нямам нули и О-та в номера, за да ги сгреша, мъжът ми също гледа, всичко точно въвеждаме, пък и не е като да ни е за пръв път проверката  Laughing Не, не, и не. Все грешка дава. Но не е посочено къде е грешката - дали номер или пък кода долу. Не ще и със забравен номер. Ядосах се вече  Laughing Щом има избрани с миналогодишни снимки значи просто нещо не е ок  Close
Eva [Cassidy], честито ти бебочество!! Много радост да ви носи малкото човече! bouquet

Що не копираш съобщението мо та мо, за да го мъдрим тука? Може пък да успеем да помогнем с нещо, кой знае. Hug

# 2 008
За тази лотария проверих на няколко човека и нямах проблем  с тях, освен на един и винаги ми изписва The information entered is not valid.
Какво е това чудо? newsm78

# 2 009
  • Scotland
За тази лотария проверих на няколко човека и нямах проблем  с тях, освен на един и винаги ми изписва The information entered is not valid.
Какво е това чудо? newsm78
Пробвайте да размените бащино и фамилно име

Общи условия

Активация на акаунт