Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 583
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 040
Мяуче, благодаря. Ако разбера нещо най-накрая и аз, ще пиша да се отчета.  Peace

# 2 041
The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

Several characters are often confused:
0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B'

Здравейте! И честито на всички изтеглени! От вчера следя темата и днес се опитах да проверя дали и аз съм сред изтеглените, но ми се появява това Sad
Някакъв бъг в системата ли има или аз въвеждам нещо грешно?

# 2 042
  • с трима мъже :)
На мен това много ми напомня за по-миналата година.
Масово хората, които получиха този резултат, след това се оказа, че са изтеглени.

Късмет, момичета, че както се отчаях днес, дано поне вие внесете малко настроение тук Simple Smile  Hug
Иначе тези 9, дето са се отбелязали, ми е ясно, че повечето са фалшиви  Naughty

# 2 043
galaBG, ти си поредния слънчев човек тук. Радвам се на думите ти, пък каквото стане в края на краищата.  Hug

# 2 044
На мен това много ми напомня за по-миналата година.
Масово хората, които получиха този резултат, след това се оказа, че са изтеглени.

Късмет, момичета, че както се отчаях днес, дано поне вие внесете малко настроение тук Simple Smile  Hug
Иначе тези 9, дето са се отбелязали, ми е ясно, че повечето са фалшиви  Naughty

Това е най активната тема във форума.Дано да има повечко спечелили.Виждат ми се наистина доста малко.
Толкова сте положителни и зареждащи, че покрай вашия ентусиазъм ще вземем и ние да пуснем на есен  Hug Mr. Green.

# 2 045
Здравейте,
Може ли малко помощ. Подала съм 3 апликации на моето семейство, едната видях, че не е избрана, но другите 2-ма човека ми излиза грешка " Warning: The information entered is not valid.

Please review the Confirmation Number, your Last/Family Name, and Year of Birth to ensure you have entered them exactly as they appear on your DV Confirmation Page, including punctuation.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' "

Копирам точно данните от резултата, т.е. не ги въвеждам ръчно, имам снимка на резултата и съм сигурна в данните, провах и с forgotten password и пак все така показва.
Някаква идея къде може да бъркам, дори пробвах с презиме вместо фалимилия, с първо име, пробвах от друг компютър..и все едно и също Sad

# 2 046
За втора поредна година и двамата със съпруга ми НЕ сме избрани! Хем си знам, че шанса е нищожен и не очаквах чудеса, но пак съм разочарована  Rolling Eyes
Не съм сигурна, че искам пак да чакам една година и пак да се разочаровам....не знам дали ще подаваме отново....

# 2 047
"HAS NOT BEEN SELECTED"  Cry

# 2 048
И ние с моя приятел не сме изтеглени. Аз пускам за 3та година, той за 4та... Към спечелилите: дайте някаква рецепта как да се случат нещата 😁

# 2 049
Здравейте,
Може ли малко помощ. Подала съм 3 апликации на моето семейство, едната видях, че не е избрана, но другите 2-ма човека ми излиза грешка " Warning: The information entered is not valid.

0 = zero, O = letter 'O', 1 = one, I = letter 'I' (like 'Ice'), 5 = 'five', S = letter 'S', 6 = six, G = letter 'G', 8 = eight, B = letter 'B' "

Копирам точно данните от резултата, т.е. не ги въвеждам ръчно, имам снимка на резултата и съм сигурна в данните, провах и с forgotten password и пак все така показва.
Някаква идея къде може да бъркам, дори пробвах с презиме вместо фалимилия, с първо име, пробвах от друг компютър..и все едно и също Sad

.... И ПРИ МЕН Е СЪЩОТО.... newsm78

# 2 050
  • Варна
Още 2ма НЕизтеглени при нас.Изобщо не изгубихме кураж,ентусиазирахме се и продължаваме към нови цели,най-доброто ни предстои,а и възрастта ни е крехка все още (21/23).Ще се отдават още много възможност,вярвам че и ние все някога ще хванем влакчето на мечтите "Америка".Честито на печелившите,и очакваме подготвяща информация в най-скоро време. bouquet

П.С Скрит лимон съм аз,година вече чета,а съм се включвала 1-2 пъти в дискусиите,но ви чета момичета!Това ми е темата за бягство от реалноста.Влезна ли започват едни мечти,едно пренасяне през километрите.Като цяло ми е любимо за отмора да си влезна тук и да почета какво пишат хората на моята вълна! Peace

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 13:24 от Rossie*

# 2 051
Моята надежда е да има второ теглене както миналата година...Така една позната спечели на 2ро теглене Simple Smile

# 2 052
Според вас, има ли връзка лотарията с посолството, като се явяваш за туристическа виза?
Не Peace
Двете са си съвсем отделни визи.Едното си е лотария - я стане, я не.Можеш да кандидатстваш / или да имаш/ друг вид виза и да си подаваш и за ЗК.Сестра ми спечели с валидна студенстка виза сега.Преди две години приятелка след бригада, взе тур. виза и после пък я изтеглиха и си замина със ЗК, даже се и омъжи за приятеля си и взе и него.

Да, но нали някой беше споменал (а и аз така свързвам нещата), че ако подаваш документи за туристическа виза или някаква друга примерно за бригада, а пък в същото време в системата им изписва, че участваш в лотарията за зелена карта как ще им обясняваш, че нямаш сестра?  Mr. Green Двете неща си противоречат.

И ще използвам поста за да се похваля жално и аз, че НЕ СЪМ изтеглена.  bowuu  От днес живота ми приключва  Joy
Макар да бях убедена, че няма да ме изтеглят (някак си не ми се вярваше да стане от първия път, прекалено невероятно и хубаво щеше да е), мокрия парцал съвсем не е по-лек.  bowuu При мен разочарованието по-скоро идва от редовни греди за САЩ - една отказана туристическа виза, една неосъществила се бригада (бях се отказала поради лични причини) и още една неосъществила се бригада поради проблеми с насрещната партия  ooooh!. И сега си викам всичкото това отказване ще да е било с причина, може пък да ме изберат за зелена карта и сега да ми е дошъл момента. Да, ама не. bowuu Ще извинявате, ама пълен ташак.  bowuu Като видях, че сестрата на потребителката, която завършва там е изтеглена си казах, че не е невъзможно да ти се случи точно когато имаш нужда от него, въпреки обсъжданите закон на привличане, забравянето и непукизма за лотарията. Но айде иди разбери защо при някои става, при други не Cry

Продължавам да си кандидатствам аз всяка година, така или иначе нищо не губя (само душата си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green) , а и имам ли избор. Просто вече няма да разчитам на това, а ще е между другото. От октомври болежките с все неставащите снимки пак ще са на линия. Но все така с гадно чувство  Confused Много е тъпо... нямам думи.

Поздравления на изтеглените със здраве да си ползвате зелените карти bowuu За останалите като мен  Hug Hug Hug ще си гукаме в темата с години май  Laughing  bouquet

# 2 053
Това е така, но ако е пусната петиция за теб от брат/сестра/родител. Тогава нещата са несъвместими с това, че искаш примерно туристическа виза.
Лотарията си е друга бира, не би трябвало да оказва никакво влияние на молбата за b1/b2.   Simple Smile

# 2 054
  • София
И синът ми е от неизтеглените. Наесен пак...

Общи условия

Активация на акаунт