Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 478
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 115
So Lucky*, и аз и мъжа ми сме с невалидни данни според системата. Опитах и от лаптоп, не става и не става. Ако наистина е някакъв бъг, да се надяваме, че по-бързо ще го коригират.  Flutter
Да. Доста хора са с този проблем.
Ще чакаме.

# 2 116
  • Scotland
So Lucky*, и аз и мъжа ми сме с невалидни данни според системата. Опитах и от лаптоп, не става и не става. Ако наистина е някакъв бъг, да се надяваме, че по-бързо ще го коригират.  Flutter
Да. Доста хора са с този проблем.
Ще чакаме.
Хайде, дано да ви изтеглят накрая  Praynig
На мен ми стана криво чак сега вечерта  Cry Ще преспя и ще ми мине, ама  Confused По това време, всяка година стигам до дежурното - искам да има И точкова система за Америка  smile3514

# 2 117
  • Sunshine state
Джинкси, така добре те разбирам, по простата причина, че знам какво е да го искаш така силно.. Мога само да ти вдъхна надежда и кураж. Ще стане, рано или късно и съм абсолютно сигурна.Въпрос на време е. Никакво увесване на нос и само напред! Прегръдки!  Heart Eyes Hug
И на мен ми е много криво, заради сестра ми - тя ми е голяма опора и изобщо много сме близки.  Sad

# 2 118
ето за 2017 си ми го проверява.
за 2018 кога ли е точния момент да приема че съм дисквалифициран?

# 2 119
  • Scotland
Джинкси, така добре те разбирам, по простата причина, че знам какво е да го искаш така силно.. Мога само да ти вдъхна надежда и кураж. Ще стане, рано или късно и съм абсолютно сигурна.Въпрос на време е. Никакво увесване на нос и само напред! Прегръдки!  Heart Eyes Hug
И на мен ми е много криво, заради сестра ми - тя ми е голяма опора и изобщо много сме близки.  Sad
Heart Eyes smile3525

# 2 120
Привет от мен и честито на спечелилите! Чета от няколко дни темата, но чак сега реших да пиша. Ние с ММ не сме избрани (за 5 път), но реших да споделя малко информация относно случая с "грешните" данни. Явно много хора не могат да си проверят резултатите и Саймън вече има теория - той е железен, 2016-та той първи разбра, че session time out са спечелили. Отделно има и официално становище.

http://britsimonsays.com/dv2018-information-entered-not-valid-update-2/

# 2 121
При нас също отказ. Другата година пак Simple Smile

# 2 122
Направихме първи и единствен опит, не сме избрани и приключваме с експеримента. Честито на печелившите Simple Smile

lgdani, не знаех, че и вие пробвате. Ние опитахме основно заради ситното, но явно ще се наложи да променим манталитета на хората тук Simple Smile Успех!

Привет и в тази тема Simple Smile! Тази година опитваме за втори път, но... Ние не заради малката, а просто, защото тук живота не е добър. Не се оплаквам, живеем добре, нищо  не ни липсва, но съпругът ми не се прибира, за да е така. Здраве да е, на есен пак ще се пробва.

# 2 123
А ако сте избран сигурно ли е че ще получите зелена карта , или пак трябва да минете през някакво интервю ? Simple Smile

# 2 124
А ако сте избран сигурно ли е че ще получите зелена карта , или пак трябва да минете през някакво интервю ? Simple Smile

Минава се през интервю насрочено от тях, според кейс номера ти. Ако всичко ти е изрядно - документи и мед. изследвания май няма причина да не минеш.  bowuu

# 2 125
След спечелване на зелена карта след колко време може да се получи ам. гражданство? Къде мога да прочета информация по този въпрос? Това за 6 месеца годишно важи ли още? Тепърва започвам да чета и ми е каша в главата, още повече че ММ нещо е разколебан  Whistling Исках да се подготвя и за ДСа, но в all.bg линковете вече не са активни. Намерих всайта наСаймън и там ще чета.

# 2 126
  • Tам през Атлантическия океан
На 5 година гражданство със  ЗК
да 6 месеца още са си в сила  Grinning

# 2 127
И още нещо - ММ има SSN откакто е ходил на бригада в САЩ. Това добре ли е? Дали ще е от помощ за кредитната история?
Кога и как се плаща таксата за виза и таксата за издаване на ЗК?
Колко време на американска земя ви беше необходимо, за да се почувствате добре, че това е вашето място?
Щях да си редактирам мнението, но тъй като Десс ми е отговорила, пиша втори пост.

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 00:29 от Seti Beti

# 2 128
И аз тъкмо сега проверих мойте и на ММ за 2018 и ми изписва че информацията която е въведена не е валидна   Shocked  Това сега някакъв бъг ли е ли сме дисквалифицирани?  Thinking

# 2 129
  • САЩ
И още нещо - ММ има SSN откакто е ходил на бригада в САЩ. Това добре ли е? Дали ще е от помощ за кредитната история?
Кога и как се плаща таксата за виза и таксата за издаване на ЗК?
Колко време на американска земя ви беше необходимо, за да се почувствате добре, че това е вашето място?
Щях да си редактирам мнението, но тъй като Десс ми е отговорила, пиша втори пост.

Добре е, защото веднага ще може да започне да търси работа, кредитната история се гради с кредити, така че освен ако не е теглил и върнал навреме кредит тогава, едва ли ще има нещо.

Таксата за виза се плаща в деня на интервюто. Таксата за зелена карта трябва да се плати не по-късно от 8 месеца след влизане в САЩ (защото срока за издаването ѝ е до 4 месеца, а печата в паспорта важи 1 година), но може и от България още. Паспорта с печата е законен заместител, проблемът е, че това масово не се знае от американците и всеки път са едни обяснения и проверки и само си късаш нервите.

Общи условия

Активация на акаунт