Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 458
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 160
Благодаря. Поне да спра да се ровя в сайта. Ще пробваме пак.

# 2 161
  • Scotland
Другото, което ми се върти в главата е наистина да се създаде точкова система. ДА НЕ СЕ МАХА ЛОТАРИЯТА, защото точковата система е за хора, които отговарят на определени изисквания, образованието е приоритет. Лотарията е суперска, защото дава шанс на хора без образование да си подобрят живота, в пъти!!!, но да е само тя не стига сякаш

# 2 162
Без образование никъде по-света няма да имаш големи възможности за реализация.

# 2 163
  • Scotland
Без образование никъде по-света няма да имаш големи възможности за реализация.
Не става въпрос за професионална реализация. Познавам адски много хора, за които изтеглянето беше измъкване от мизерията  Cry Хора, които тук бачкат по 10-12 часа, нямат образование (не че то много помага финансово у нас Sad ), но получават мизерни заплати - отиват там, пак бачкат нещо подобно, но доста по-добре платено. За да бъда конкретна, познавам доста шофьори там, които имат завиден стандарт. Тези хора са щастливи и без да са се реализирали професионално - все пак щастието е величина, различна за всеки и не се влияе от кариерно удовлетворение  Wink

# 2 164
Аз съм ги виждал тези шофьори с очите си. Убиват се от работа в продължение на години за да спестят някой лев. Не е нещо, което да не можеш да правиш тук. Това за завидния стандарт е просто смешно.

# 2 165
  • София
Мин.година също коментирахме,да пишем в туитър на Тръмп? Joy
За такса съм и аз.

# 2 166
Всеки познава някой, който е спечелил и не е отишъл. Ето това се казва "Да си пропилееш късмета".

# 2 167
  • Scotland
Аз съм ги виждал тези шофьори с очите си. Убиват се от работа в продължение на години за да спестят някой лев. Не е нещо, което да не можеш да правиш тук. Това за завидния стандарт е просто смешно.
Айде сега  Wink Един, от многото шофьори, ми е съсед. Поживя с жена си там 4 години. Върнаха се тук и вече 10 години се надяват на лотарията. Вече са пред пенсия, но казаха, че заминават на 100% ако ги изберат. ПримерЪТ с шофьорите е един от многото, говорим за хора, които нищо няма да постигнат в Бг. Пак казвам, познавам, и са ми достатъчно близки, хора, за които Америка буквално беше спасение от мизерията. Достатъчно честни, за да си го признаят. не искат да се върнат повече в Бг. Живяла съм и на Острова, имам брат поживял в Америка и Канада, достатъчно дълго, за да имам впечатления и да си изваждам изводи. Не съм си нахлузила розовите очила. И не моето мнение е смешно, ще ме извиняваш, а твоето, което слага всички под общ знаменател. Приеми, че има хора, въпреки теб, които са щастливи някъде, където ти не си бил. И да, имат завиден стандарт, сравнен с БъЛГАРИЯ.

# 2 168
  • Scotland
Мин.година също коментирахме,да пишем в туитър на Тръмп? Joy
За такса съм и аз.
Хайде  Mr. Green

# 2 169
Ти пък откъде знаеш дали съм бил щастлив.
Това за мизерията не е довод. Всички живеем в тази твоя мизерия. Но ми обясни каква е разликата между този, който десет години чака зелена карта и този, който се е реализирал въпреки мизерията. Да ти подскажа ли?

# 2 170
  • Scotland
Ти пък откъде знаеш дали съм бил щастлив.
Това за мизерията не е довод. Всички живеем в тази твоя мизерия. Но ми обясни каква е разликата между този, който десет години чака зелена карта и този, който се е реализирал въпреки мизерията. Да ти подскажа ли?
Ами ти сам го каза, макар и не използвайки думата 'щастлив', в която аз влагам всичко, в това число и нежеланието да си част от дадена система. Каза, че си живял в Америка и не е ок  Wink Искам да ми подскажеш, да  Wink Явно съм доста тъпа и не сгрявам лесно  Wink

# 2 171
  • Scotland
Това, че чака 10 години за ЗК, не означава, че не се е реализирал тук!!! Означава, че за да чака нещо толкова много, мястото на което това същото чакане ще го заведе не чак такъв ХХХ, както сам написа  Sunglasses

# 2 172
Има ли някаква нова информация междувременно? Изтекоха 24 часа, както беше обявено, а все още на мен ми дава грешка при опит за проверка. Някой нещо? #Crazy

# 2 173

2. Ще си фикснат системата и ще се окаже, че тези които не могат да проверят са спечелили - ВСИЧКИ

Пожелавам го на всеки, но не ми се вярва всички (понеже много хора се оплакват) да са сред изтеглените  newsm78

# 2 174
BigCityNights, по твоята логика 18-19 годишни не трябва да заминават, защото не са имали време да се реализират (както едно момче, спечелило сега).
Мисълта ми е, че семейство, без образование, ако иска може и да учи там, докато единият таботи на фул дей, после се сменят. Казвам го, защото имам пример. Мои познати тръгнаха преди доста години от тук, на 35+ години, защото нямаха възможност за нищо в България. Потрудиха се няколко години, докато жената завърши и в момента тя се занимава с инвестици, а мъжът ѝ в стечение на обстоятелствата се отказа от образованието, защото е на много хубава позиция. В България работеха за под 800 лева и двамата.
Та, я кажи сега за хората без образование, реализация и пр.
Да не говорим пък колко по-лесно е, ако си под 25 например.
Късметът като дойде, трябва да усетиш как да се възползваш.

Общи условия

Активация на акаунт