Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 470
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Scotland
Когато миналата година изписваше session time out, имаше ли такива, които бяха изтеглени през това време?

# 2 176
Много вярно! Ако си под 25 години, още нямаш дечица, имаш време да установиш живота, който искаш. Макар че като знаеш, че е ново начало е стряскащо, но пък след 10 години със сигурност вече ще имаш спокоен и щастлив живот, ако си изиграеш картите правилно.  Whistling

# 2 177
Когато миналата година изписваше session time out, имаше ли такива, които бяха изтеглени през това време?
Имаше, ама аз не бях от тях. Дано сега да съм. Sad

# 2 178
  • Scotland
Значи е възможно всички. на които пише invalid information да са изтеглени  Mr. Green

# 2 179
Значи е възможно всички. на които пише invalid information да са изтеглени  Mr. Green
Недей ми дава надежда, че 3 дни съм болна. 😂😂😂 Надеждата умира последна. Дано invalid да излезе любимата ми дума.

# 2 180
  • София
Аз бях така,тук съм. Twisted Evil
Когато си направил нещо за себе си,сблъскал си се с бюрокрацията в бг,сивата икономика и тъмната страна,знаеш защо искаш да живееш и да работиш зад океана.

# 2 181
Айде дано скоро се похвалим и поемем към една нова перспектива  bouquet

# 2 182
Защо сте убедени, че ще си изиграете картите правилно? Това ми е интересно.

Джинкс, нищо не ми липсваше докато бях в Щатите. Но аз отидох там за да уча занаят а не за да се устройвам. И нищо не ми е липсвало, можеш да си сигурна.Щях да остана ако ми харесваше. Но не ми хареса. За мен са важни повече неща от това да изкарвам пари. Парите са най-лесни. Казано иначе - следвах строен план в който Щатите са само етап. И не съветвам никой да ходи ако не е наясно какво ТОЧНО смята да прави там. Животът е твърде кратък.

# 2 183
Никой не е убеден, по простата причина, че не знаеш как ще ти се развие животът там. Но една добра нагласа може да направи чудеса. Всеки сам за себе си избира. Аз също познавам хора, които също като теб не са намерили своето местенце там. Работа супер, всичко е наред, но както ти каза, парите не са всичко. Човек е длъжен да търси и душевното си щастие, и ако нещата съвпадат, страхотно.

# 2 184
Ами не става с нагласа. Просто трябва да си наясно с какъв набор от умения отиваш и за колко ще можеш да ги продадеш. И ако сметката не излиза по-добре не се захващай. Не за друго ами е губене на време.

# 2 185
Момичета,четох че има голяма вероятност неможещите да проверят да са изтеглени.Успех ви пожелавам.
Аз се надявам на допълнително теглене,ако няма си купувам билети за Канада,ще се почерпя едномесечна коледна ваканция.

А така чул те Господ, аз не съм изтеглена ама моя брат и приятел все още са в неизвестност, та дано се уредя поне оттам  Mr. Green Praynig Praynig
Аз също бях в Америка на бригада едно време, пари се изкарват дори и без калификация, но животът  не е много лесен и там, сега съм в Англия и със сигурност е на светлинни години от Америка, поне според мен.
В България ми е добре, като изключим корупцията и мизерията, но за съжаление не можем да щракнем и да го променим, дори и да си чистя "градинката" пред дома, не може да се изкорени така лесно...

# 2 186
  • София
Защо сте убедени, че ще си изиграете картите правилно? Това ми е интересно.

Джинкс, нищо не ми липсваше докато бях в Щатите. Но аз отидох там за да уча занаят а не за да се устройвам. И нищо не ми е липсвало, можеш да си сигурна.Щях да остана ако ми харесваше. Но не ми хареса. За мен са важни повече неща от това да изкарвам пари. Парите са най-лесни. Казано иначе - следвах строен план в който Щатите са само етап. И не съветвам никой да ходи ако не е наясно какво ТОЧНО смята да прави там. Животът е твърде кратък.
Интерсно ми е кое не ти хареса,какво е по важно от парите за теб?

# 2 187
Скучно ми беше.

# 2 188
  • София
несериозен ти е отговора.

# 2 189
  • София
Но пък реален. Синът ми първата година от следването се чувстваше много самотен и хич не искаше да остава. Просветна му едва на втората година, когато си намери soul mate.

Общи условия

Активация на акаунт