Седмокласници - есенно, начална

• 59 457
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Чикаго / София
Да не ви изпусна и аз.

aunt Ogg тежка работа е това, и моята малката ги гледа. Изтощена ми изглежда  Laughing Laughing Laughing

peneva_a как е ръката?

# 61
Да се оплача - лепна вирус. Повръща и я боли корем.

Да се похваля на входно по МАТ - 6, при това единствена Simple Smile. Без грешка  bowuu.

По география - 4 . Здраве да е. Ще учи и ще оправя оценка.

# 62
aunt Ogg, този Наруто беляза целия гимназиален период на големия ми син, на малкия от по-ранна
възраст. Вече пети ден само се жалва , че няма време, а трябва да гледа новите епизоди, които са излезли.
Обещала съм му в петък Наруто - вечер  Grinning  #2gunfire

# 63
Запис и от мен в новата тема.
aunt Ogg, за Наруто нямам спомени, ама някакво Юги йо /не знам така ли се пише/ се гледа постоянно у нас. Бях решила, че манията по анимациите мина, но уви - още дълго време ще я има.
Нямаме резултати от входните, но класната споделила, че няма как да не се зачитат оценките от тях. Все пак е отделяла време и труд за проверка. Това по БЕЛ. За другите - не знаем.
Adelle08 - браво за математиката. Това с вируса е неприятно и дано леко се размине.
Моето момче все се оплаква, че имал болки в корема долу в ляво. Кога по-лека, кога по-силна, но я имал. Днес го пращам на лекар - да видим.

# 64
  • София
Започнаха и с болестите и с ядосването. Пенева, как е ръката?

Само две входни са излезли - 5 по химия, 6 по ИТ.

# 65
Пенева, как е детето?
Браво на децата на всички.
Тези с ниските оценки , ще ги оправят, споко.
Бързо оздраеяване на болните!
Тоеа пък да изгониш ученик от час заради кихане, нямам думи.

# 66
  • България, София
 Adelle08, браво на детето. Да минава по - бързо вирусът  Hug

За амбулаторните листове и позицията на лекарите и аз чух снощи. Съгласна съм с лекарите.

За забраната за кашляне  Shocked без думи!!!
Много ще ми е интересно да я видя тази учитека, като й се кашля, какво ще прави Twisted Evil

Пенева, добре ли е детето?

# 67
Моят не знаел какво е направил на входното по БЕЛ.
Ще разберем , когато ги върне госпожата.

# 68
Докладвам: ръката няма нищо пукнато и (цитирам) "То след нурофенчето и фастума, все едно нищо ми нямаше... ние като тръгнахме на лекар, даже все едно нищо не ми е имало"  Crazy Отървахме се пак с малкия дявол  Simple Smile
Оток има леко от външната страна на ръката, а от вътрешната сининка, а падането е било с подпиране на мечата част на китката, където има натъртено с мини хематомчета... Ортопеда изписал друго мазило, ръката максимално в покой 10 дни (не е овързан, писането му е разрешено  Mr. Green) , отока е от натъртване на ставата и над нея, там се виждало възпалена тъкан...
Да видим сега, как са се справили мъжете с бележките - от личната (след мои 3 телефонни разговора с нея вчера следобяд, мъжете не считат за нужно да й имат номера) минали само да й покажат заключенията от ортопеда и са взели "медицинска бележка" в стария й познат вид, от ортопеда има амбулаторен лист с "освобождава се от всякакви натоварвания по физическо възпитание за 10 дни"  Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 08:57 от peneva_a

# 69
  • София
Пенева  bouquet

Росита, давай задачи и за нашите деца, моля.

А моля, та децата после да ме споменават с лошо. Аз само на майките ще давам Wink. Имам един е-майл от г-жата със около 15 задачи, ще го кача в ФБ групата. Другите ще трябва да снимам.
Е много съм доволна от новата ни преподавателка, въпреки, че доста си помрънках, че ни махат старата. Новата е желязна.

Така, моля някоя добра дама да изкаже мнение за следната книга Домът на мис Перигрин за чудати деца. Щерката ми продъни ушите да и я взема. Бърза, защото иска да гледа филма след като прочете книгата, и ако се бавя ще спрат да го дават.
На мен ми изглежда много зловеща и книгата и филма, та се чудих, дали само изглеждат така или са наистина такива.

# 70
Пенева, радвам се, че детето е добре.
Росита, дай ги задачите на майките.
Децата не се натискат да решават.  hahaha

# 71
  • София
И при нас учебната година започна както си му е реда - входни, контролни, домашни и уроци. Много нови преподаватели. Всъщност само по математика, БЕЛ, история, физическо и технологии няма промяна.
На мен ми е учудващо спокойно, макар да ми е ясно, че НВО-то по БЕЛ ще е драматично. Със сигурност ще влезем в тазгодишните бисери. Едно добро начало от домашното: "Бунтовникът иска прошка от майка си, защото се прощава с нея."  Shocked

# 72
  • София
  Такааа, стигнахме до извода, че хич го няма на "четене с разбиране", т.е. той стигна до този извод, на мен ми беше ясно отдавна. Сега е леко стреснат от откритието и каза, че иска да му намеря тестове, да се упражнява допълнително. Дайте идея за някой сборник, да го пробутам преди да се е усетил!

# 73
Призма, е МАТ му е силата на детето!
Ще го мине и външното по БЕЛ, споко.

# 74
aunt Ogg, моят нали е баскетболист, пощурял е по Kuroko no Basket. Обаче е изгледал всички серии и обясняваше, че ще ги започва отначало. Освен това непрекъснато ми разказва сцени от анимации, които като цяло пропускам покрай ушите си.
А други на неговата възраст се вълнуват от любови, раздели, някои може би и от НВО  Rolling Eyes hahaha

Общи условия

Активация на акаунт