Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от изпитите по английски език?
Какви са резултатите от технологичните изпити за прием?
Какви са резултатите от приемните изпити по биология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от изпитите по английски език?
-
Какви са резултатите от технологичните изпити за прием?
-
Какви са резултатите от приемните изпити по биология?
-
Какви са резултатите от приемните изпити по гимнастика?
-
Какви са резултатите от приемните изпити по физика?

, за първа година имам чувството , че са го ударили на уволнение
Накратко да ви представя набора: тресе го як пубертет, тръшка се, скатава се, оплаква се, че му проваляме живота (защото го караме да си пише домашните, например) и т.н. Когато го питах кога му е род. среща, отговорът беше 'Някъде края на септември или края на ноември'... 
Случката е следната: Вчера сутринта в час по математика са били отворени в стаята всички прозорци. Знаете какви бяха температурите сутринта. На моя му духало (опитваме се да избягаме от чести бронхиолити и е станал много чувствителен на вятър (надявам се скоро да мога да кажа, че вече го е израстнал)). Помолил е госпожата си да затворят прозореца, от който смята че му духа. Момчета от класа са се заяли с него и не дали. Госпожата само казала, защо не да се затвори един прозорец и решила да затвори този при нея. На Йоан му казали да си облече якето. Той го облякъл, но така пък му станало много топло. За това го съблякъл и пак помолил да се затвори прозореца, от който му духа (седял е в средната редица, така че той не седи буквално до прозореца). Пак не му дали. И тогава той попитал госпожата си по математика дали може да излезе в коридора и там да си решава задачите. Тя нищо не му отговорила и той си излязъл. Каза, че си му било ок. Няма вятър, има си пейка и така. По едно време дошла класната и го попитала какво прави отвън. Той й казал, че вътре е студено и за това пише тук. Тя не повярвала, но влязла в стаята и казала на госпожата му да му напише отсъствие за часа. Не знам какво да си мисля.
Надявам се да не е за кратко