Westworld

• 75 067
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
Аз в такива сложни сценарии по принцип съм като албански реотан така, че нищо чудно, че не съм загряла и един процент от написаното Laughing

# 241
  • ... рееща се.
Още като стартира изгледах първите серии по три пъти Laughing Няма как иначе. Връзките, детайлите и препратките са... пф нямам думи. Сериалът изисква пълна концентрация и отдаване, ако го гледате по-лежерно, ще изпускате много. Страхотен сериал!

# 242
По два пъти гледам сериите, първия път като фенче да видя какво ще се случи, втория път задълбочено, като дори спирам за да видя детайлите в някой кадър или сцена.

Живот и здраве преди втория сезон ще го изгледам пак накуп.

# 243
Ето едно клипче, което оборва теорията за разликата в периодите, в които се развива действието. Макар основния мотив да е серията, в която точно МЧ уби Лорънс и 5 минути след това същият хост беше жив Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ImwUJyqmCac

# 244
  • Пловдив
Ето едно клипче, което оборва теорията за разликата в периодите, в които се развива действието. Макар основния мотив да е серията, в която точно МЧ уби Лорънс и 5 минути след това същият хост беше жив Rolling Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=ImwUJyqmCac

хареса ми!

# 245
Клипчето е качено в ютюб преди 8-ма серия.
Според мен объркването идва защото говори за 2 времеви линии, а те са поне 3, по-вероятно даже 4.

Същот така, освен очевидните паралели в сериала, авторът на клипчето е пропуснал и един доста съществен детайл, а именно, че Уилям и МЧ са с еднакви ловджийски ножове.

Всеки който има отношение към оръжията ще се съгласи, че това е доста уникално съвпадение.

# 246
Предполагам оръжията им ги дават преди да влязат в парка и са си стандартен арсенал. Не ми е читаво доказателство това.

# 247
Избират си ги сами, както и шапката или ризите

# 248
  • Вестерос
Голямо съвпадение да си ги изберат едни и същи

# 249
И 30 години все едно и също ли ще избира?

Абе не ми се иска Уил да е МвЧ.  Mr. Green

# 250
Не мисля, че е там на модно шоу, че да избира различни  tooth

# 251
Не мисля, че е там на модно шоу, че да избира различни  tooth

Е, грам фантазия нямаш начи.  Joy Аз бих пробвала всичко налично.

# 252
Дрехи?!
Аз бих пробвала андроидите,
Скрит текст:
със сигурност има достатъчно за 30 години отпуски, едва ли ще се огранича само с Теди и Хектор  Mr. Green

# 253
Гледах и аз няколко клипчета с теорията, че Уилям е МЧ, като мотивите са ризата, ножът и логото на парка. Съжалявам, но не ми звучи сериозно. Тези, които не подкрепят тази теория много по-добре се аргументират с репликите на героите и самото действие.

Почвам да си мисля, че Феликс и Силвестър също са хостове (онези двамата дето ремонтират Мейв, сигурно затова са с имена на анимационни герои Laughing)

# 254

Почвам да си мисля, че Феликс и Силвестър също са хостове (онези двамата дето ремонтират Мейв, сигурно затова са с имена на анимационни герои Laughing)

А, това би обяснило защо ги командори така Wink. Нищо чудно всичко да е някакъв грандиозен план на стария паяк. Нямам съмнение, че той е наясно с всичко, което се случва.

Общи условия

Активация на акаунт