Westworld

• 75 090
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос
Аз мисля, че не я е убил той, а друг и че е мъртва, но е възможно и да е заключена някъде.

А вярвате ли в теорията, че Долорес е образ на жената на Арнолд

# 271
Освен Форд и двете, които убиха  Joy

А може Форд накрая да се окаже робот или получовек-хибрид, а съзнанието му управлява всички роботи.

# 272
  • Вестерос
 Crazy smile3538 направо аз, роботът

# 273
Нещо не ми харесва накъде вървят нещата. И как така заровения в пясъка град (или поне църквата) се оказа съвсем на мястото си в двете времеви линии (ако с различни). Колкото неща се изясниха в тази серия, толкова се и забъркаха.

# 274
Защото Форд го разкопа "с ресурсите на половината парк", заради някаква "нова сюжетна линия"

Иначе градчето си го има и в трите времеви момента.
Преди 35, преди 30 и сега

# 275
Защото Форд го разкопа "с ресурсите на половината парк", заради някаква "нова сюжетна линия"

Иначе градчето си го има и в трите времеви момента.
Преди 35, преди 30 и сега

Божее, товали му е новата сюжетна линия, пропуснала съм го.

# 276
  • Пловдив
Нищо не схванах пак... Thinking снощната серия ме обърка още повече!

Що приятелят на Уилям го беше завързал и се гавреше с Долорес newsm78 И го начере няколко пъти Били...сигурно има защо,а оня се ядоса Rolling Eyes
И...влизането на мулатката шефка при МЧ Thinking Ще излезе,че и той е член на борда?

п.п.Да ви кажа,че вече ги сънувам тия хостове Crazy и то в лошият им вид!

# 277
 mystic woman, предполагам за да му покаже, че не са хора и да не се вживява толкова. Може и да се ядосва, нали Ъил ще се жени за сестра му уж, а се задява с хост. Били идва от Уилиям, умалително.

И мен хостовете започват да ме плашат.

# 278
Ъъъ, и аз се обърках съвсем Crazy По-важното е, че МЧ не е Уилям, защо иначе Долорес се уплаши като го видя в църквата?
Не видяхте ли снимката? Същата, която бащата на Долорес полудя като я видя Crazy

Уилям обаче ме изкефи максимално, как изтрепа всичко наред Mr. Green

И като ще има втори сезон, как ще го направят без Бърнард, мъчно ми е за него.

# 279
  • Пловдив
Коя снимка е гледал бащата на Д Rolling Eyes

А не разбрах и друго...снимката на която са Форд,Арнолд и Бърнард  Grinning Нали досега отсъстваше Б.,а в този епизод се появи на снимката,и в същото време той е Арнолд newsm78

И то докато дойде втори сезон аз ептен ще забравя какво съм гледала Crazy

п.п.Направо кошмари сънувам аз Confused

# 280
Логън като беше завързал Уилям и му викаше как не може да осъзнае, че Долорес не е истинска извади две снимки като каза, че са на сестра му, за която нали Уилям ще се жени. Дадоха за малко снимката и беше същата, която в първите серии бащата на Долорес намери на земята и превъртя.

След като сънуваш кошмари според мен трябва да спреш да го гледаш Hug

# 281
Снимката май беше друга. На онази, на Долорес на баща ѝ, имаше небостъргачи и коли  Rolling Eyes

Форд е направил Бърнард по подобие на Арнолд, след като е умрял.
А Арнолд е умрял още при изпитанието на хостовете, Долорес го е убила  Peace

# 282
Снимката е абсолютно същата просто в снощната серия дадоха част от нея, на която се вижда само жената. В първите серии се виждаше цялата снимка с таксито до нея и улицата с небостъргачите и рекламите (Таймс скуеър мейби Laughing)

# 283
  • Пловдив
Въх...това за снимката въобще не го помня Rolling Eyes Обаче снощи Долорес си спомняше,нали???Щото ту беше в ония времена с дългата рокля,ту с панталона...
А с Теди кво става newsm78 не схващам и оная дето беше хостеса,сега като каква го играе?

п.п.Гледам последната серия и спирам Mr. Green

# 284
п.п.Гледам последната серия и спирам Mr. Green
Peace

Ъъъ, и аз се обърках съвсем Crazy По-важното е, че МЧ не е Уилям, защо иначе Долорес се уплаши като го видя в църквата?
Защото в наше време видяхме, че имаше неприятна среща с него, която всъщност провокира "пробуждането" и.
Едва ли прави връзката, че той е Уилям.

Общи условия

Активация на акаунт