Westworld

• 75 097
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Според мен тя се влюби в Уилям, нещо съвсем различно от това, което е програмирана с Теди Peace

Аз въобще не разбрах как хостесата удари МЧ и онези от индианското племе нападнаха онзи русия от програмистите като уж са програмирани да не могат да нараняват хора...някой някъде бъгна нещо в програмите Laughing

За мен въртят нещата около това, че хостовете се осъзнават респ. оживяват като изпитат много силна емоция, затова когато МЧ уби Мейв в живота й като майка той каза, че тя отказала да умре като я наръгал с ножа и била по-жива от всякога - явно заради болката, която тя изпитваше тогава от убийството на детето й.
По същият начин Долорес като се влюби в Уилям започна да прещраква и да се осъзнава Grinning

# 286
  • Вестерос
Нищо не схванах пак... Thinking снощната серия ме обърка още повече!

Що приятелят на Уилям го беше завързал и се гавреше с Долорес newsm78 И го начере няколко пъти Били...сигурно има защо,а оня се ядоса Rolling Eyes
И...влизането на мулатката шефка при МЧ Thinking Ще излезе,че и той е член на борда?

п.п.Да ви кажа,че вече ги сънувам тия хостове Crazy и то в лошият им вид!
На Уилям името галеното е Били, Бил.

# 287

Аз въобще не разбрах как хостесата удари МЧ и онези от индианското племе нападнаха онзи русия от програмистите като уж са програмирани да не могат да нараняват хора...някой някъде бъгна нещо в програмите Laughing

Имаш предвид Ангела. Това което разбрахме за нея в този епизод, че е напълно "осъзната" и независима от никакви вградени истории. Всички оригинални хостове в парка, включително и тя почват да достигат "осъзнатост", това което забелязваме при нея, е че тя е напълно осъзната. Фактите говорят за това. Тя си спомня клането в градчето с църквата, знае че историята която Форд е програмирал на Теди за Уаят не е истина,знае че с теди са хостове и като го убие ще се прероди,знае че мъжа в черно е човек и измсля доста хитър начин да го убие, тъй като тя лично не може.

# 288
Нищо не схванах пак... Thinking снощната серия ме обърка още повече!

Що приятелят на Уилям го беше завързал и се гавреше с Долорес newsm78 И го начере няколко пъти Били...сигурно има защо,а оня се ядоса Rolling Eyes
И...влизането на мулатката шефка при МЧ Thinking Ще излезе,че и той е член на борда?

п.п.Да ви кажа,че вече ги сънувам тия хостове Crazy и то в лошият им вид!

Снощната серия изясни и потвърди всички терории, които съм описал преди 2-3 страници, единстевеното, за което не сме 100% сигурни е за МвЧ - Уилям. Но е или той или Уоган, факта обаче, че Уоган има сини очи потвърждава,че е Уилям 99%.

# 289
Теди е проекция на Уилям в парка 30 години по-късно - връзката с Долорес, масовото клане, паралели на сцените между тях двамата също има от пилотната серия.

Осъзнаването на Долорес е почнало още след разговорите с Арнолд
БЯЛО ->Разбра се всъщност, че именно тя го е убила<  Sunglasses

Форд я е запазил, за да може периодично да ровичка в нея, да разбере какво и е вкарал Арнолд.
Без особен успех, натисни Ctrl+Shift+I за да ме разбереш по-добре  Wink

Тя реагира на Уилям, но, това въобще не е "влюбване", просто чрез него тя търси себе си.
Ако търсиш романтика, няма да я намериш много тук.
След инцидента Форд ще изтрие паметта и и тя 30 години играе роля, до разговора с Питър или по-вероятно до срещата си с Мъжа в черно, за това не съм още 100% сигурна.
Но съм сигурна, че именно тя събуди Мейв. Така че някаква команда от Арнолд + терор от МЧ е рецептата и за двете.

Също не мисля, че Уилям е влюбен в нея,
той просто се харесва такъв какъвто е в нейните очи, спасител и герой. В снощната серия дойде отрезвяването (как се опъна на Логан и клането на хостовете-войници)
Логан му каза, в парка намираш истинското си аз. Той намери себе си, разбра че не трябва да е възпитан конформист, предстои му да стане бизнес-акула, но въпреки всичко, неговата фондация спасява деца. Трагедията му е, че жена му винаги е била ужасена от него, а дъщеря му го обвинява за смъртта и, ех тия жени.  Уилям се връща 30 години в парка, но чак след като убива детето на Мейв е разбира, че хостовете все пак могат да реагират с разум и да "разчупят" кода и тогава тръгва на мисия да разбере какво е закодирал Арнолд в хостовете.

BTW В трейлъра на целия сезон има сцени дори от 10-та серия
Трейлъра на 10-та серия и превю-то  https://www.youtube.com/watch?v=kjQVFTpp0U8
Скрит текст:
показва как Мейв отива в мазето,
романтиците ще кажат, че е за Клементайн, но според мен отиде за Бърнард, ако успее да го съживи, във втори сезон, те двамата и осъзнатите хостове срещу Форд, ще е линия - трепач.
Теди също ще е в контролния център (вероятно и той осъзнат след разговора с блонди), също и Питър, "бащата" на Долорес, надявам се и той като осъзнат хост с цялата информация да стане сериозен играч.

Що се отнася до брат Хелмсуърт, той е отвлечен от индианците по заповед на Форд, надявам се да ги събере с Елси и да им обясни това-онова и те да заиграят за него.

Най-нетърпеливо очаквам, какво ще направи Долорес в линията с Уилям, нещо с което ще се опита да разруши парка, вероятно ще стане в лабораторията на Арнолд и Уилям ще я спре.
Инцидентът ще е толкова сериозен, че цената на акциите ще падне драстично, тогава Уилям (Делос) ще осъществят сделката за която Логан говореше и ще спасят парка. Затова и МЧ е член на борда

Продължавам да се наслаждавам на тази сцена, сигурно съм я гледала 10 пъти и всеки път нов детайл изплува, усмивката на сър Тони, прикриваща че героят му е бесен, или как героят на Ед се прави на лош, а всъщност не е

Ето и анализ на 9-та серия
https://www.youtube.com/watch?v=UhVFocyphZ8

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 13:33 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 290
Четох, че има теория, че всички са роботи вкл. Форд, направени от Арнолд. Другото, което си мисля е, че Форд е "вкарал" Арнолд в Долорес след като тя го е убила.

# 291
  • Пловдив
Четох, че има теория, че всички са роботи вкл. Форд, направени от Арнолд. Другото, което си мисля е, че Форд е "вкарал" Арнолд в Долорес след като тя го е убила.

А що тогава Бърнард се мисли за Арнолд?

# 292

А що тогава Бърнард се мисли за Арнолд?

Може да е подобрената версия Laughing

# 293
В снощната серия ясно показаха, че Форд е направил Бърнард по подобие на Арнолд  Peace

# 294

И аз така смятам. С тази разлика, че Фодр не е нито робот, нито човек изцяло. Не съм гледала новата серия, но до това ме води логиката. Просто колкото и да е гениален Форд, едва ли човешките му възможности могат да се сравнят с тези на Мейв.

# 295
... факта обаче, че Уоган има сини очи потвърждава,че е Уилям 99%.
Че няма сини очи, имаш предвид

# 296
... факта обаче, че Уоган има сини очи потвърждава,че е Уилям 99%.
Че няма сини очи, имаш предвид
Уилям е със сини очи каквито има и МЧ,
Логан не е със сини, освен това Логан вече има белег на лицето, Долорес беше така мила да го маркира  Flutter

# 297
Аз също се зачудих дали Логан не е МЧ заради това:

Скрит текст:

# 298
Скрит текст:

# 299
Изчетох темата на един дъх тази сутрин. Жалко че чак сега реших да проверявам за такава тема. (Моя си е грешката, де.  Outta Joint) Мда, съгласна съм с времевите линии, има логика. Но признавам, не ми беше хрумвало. Много ми е интересен сериала, та ... изобщо не искам да свършва. Да, втори сезон, ама кога? Поне предварително ще си го изгледам пак, защото и аз имам пропуснати моменти. Някой беше писал, че 2 пъти го гледа - да, определено трябва. И то седнал и зяпнал в екрана!  Laughing И аз сънувам ... то просто няма как, голямо вживяване.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт