Westworld

• 74 745
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Ами може би е това накрая, както казваш, не знам защо в главата ми така е останало. Но бях сигурна, че Уайът е Долорес и се зачудих защо го коментират по-горе Blush

# 481
Да, "Уайът" е Долорес, по - точно сюжет,  в който Долорес изпълнява тази роля.
Даваха на онези таблети, дето контролират хостовете чрез тях "Wayatt narrative". Арнолд дадоха как го включва.

# 482
Ех, сега докато вляза в час, все ще съжалявам, че не изгледах пак първи сезон (при положение, че имах възможност и знаех, че няма нужда да го свалям, защото се излъчва).
Сега ми се отвори малко време и потърсих видеа с обяснения на първия епизод - изглежда дори професионалните коментатори не са единодушни по въпроса какво има предвид Бърнард с това "Аз ги убих" - дали говори буквално (понеже има проблясък) или фигуративно; ако ги е убил, дали е нарочно или нещо като инцидент....
Скрит текст:
Удавникът накрая Теди ли е? Аз не го разпознах, въпреки, че се опитах, но според едното видео, което изгледах, е той?!
Онзи тип, който разговаряше в началото с Бърнард и нареди да се избият всички хостове за по-сигурно, е същият актьор, който играе Флоки във "Викинги". Нямаше да го позная, а уж съм физиономист...Какво нещо е гримът! Flushed

# 483
  • София
Питър Абърнати е бащата на Долорес.

Токущо изгледахме първия епизод, добре, много добре започват. Има теория че Мейв и Долорес са в два различни отбора, та ще видим.

# 484
И аз гледах. Не знаех, че ще се появи Густаф Скарсгард. Heart Eyes Много му се зарадвах.

# 485
  • София
Изгледал 2 еп.

Скрит текст:
Хех, Долорес е виждала истинския свят и то няколко пъти. Shocked
Получихме и отговор какво е станало с шурея на Уилям. Доколкото си спомням (пак да се повторя, че не съм го повтарял сезон 1) в сезон 1 го видяхме изоставен на произвола на съдбата евентуално да намери края на парка или да умре, нещо такова. Ами спасил се/спасили са го, но явно следствие на драмите които се разиграха с него и Уилям в парка не е с всичкия си, а и се дрогираше. Така компанията е преминала в ръцете на Уилям, а не в него. Видяхме и самия Уилям вече превърнал се в кучи син. Нещо го удариха на много ретроспекции, което честно казано не ми харесва много, много ама явно е важно и свързано със събитията, а при Нолан няма празно и всяка сцена е важна. Показаха и колко личен проект за Бърнард е Долорес, ясно защо се чувства виновен едва ли не за всичко, което се е случило след това.
Долорес и главорезите и обаче не си поплюват, как само си изфабрикуваха човек от поддръжката да им включва и ако се наложи пренастройва хостове по поръчка.  Laughing
Аз все още не съм 100% сигурен, че Долорес е истинска свободна и самоосъзната, защото ако всички са част от грандиозния нов проект на Робърт, то всичко това може да им е заложено в програмата. Нямаме отговор на това.  Thinking

# 486
Още не съм гледала епизода - по-късно ще имам време (нямам търпение Simple Smile ).
На няколко места видях коментари за това, че Уилям се отнесъл жестоко с "приятеля" си в първи сезон, но според мен той искаше да го унижи, не да му направи нещо, което ще има трайни последствия - все пак са в парк, едва ли е допускал, че има реална опасност. Искаше да му демонстрира, че не е мухльо, за какъвто го мисли (дори и до голяма степен да е било, за да прекара повече време с Долорес, другият със сигурност не го е възприел така).

Допълвам, за да не пиша нов коментар - сега го изгледах Simple Smile

Скрит текст:
Изглежда, че Долорес не е толкова неориентирана, все пак. Може би има истински план как да превземе света?

Чудя се, дали Форд наистина не си е направил хост със собствения си разум, който чака някъде и наблюдава събитията. Нали спомена на (възрастния) Уилям, че ще го чака от другата страна?
Освен това, не успях да разбера какво направи Уилям с ръката си - проби си дупки в кожата и после вкара нещо?!

Предполагам, че с тези повтарящи се реплики на хостовете, би трябвало да имаме едно наум - че не са истински хора и може би просто следват програмите си. Обаче всички хора, които познавам (включително и аз), също следват определени модели на мислене и поведение, използват често паразитни думи и изрази и най-просто казано се повтарят. Това е съвсем човешко и нормално и не ме кара да гледам на хостовете като на предмети Hug

Не знам дали си въобразявам, или е шега на режисьорите, обаче когато Долорес беше на партито и свиреше на пианото, покрай нея мина една жена, която доста ми напомни за Каприка 6 (от Бойната звезда) Scream

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 14:02 от Petia Ivailova

# 487
Долорес е станала психопат! На фона на дискусиите в ЕС за даване на "човешки права" на роботите сериалът ми идва малко зловещ  Mr. Green

Petia Ivailova,
Скрит текст:
Уил изкара куршумите от ръката си доколкото видях, не е слагал нищо.

А приятелят му е станал наркоман, поне на това ме навеждат дупките в сгъвката на ръката му.

# 488
Скрит текст:
Мразя, като дават рани отблизо - затова и не се съсредоточавам върху тези сцени...
Да, Делос Младши изглеждаше деградирал. Но пък каза умни неща - нещо за края на човешката раса?.. Изглежда все пак има разум в него, въпреки оргиите и просташкото поведение.

# 489
  • Пловдив
Сега...Уилям,който е влюбен в Долорес е старият мъж в черно...а защо имаше сцена в 1ви сезон как я насилва в плевнята?
А Форд кой от всички е на младини..?

Не разбрах и Бърнард що си заби тая спринцовка с нещо си?Дали се осъзна,че е хост?

# 490
  • София
Сега...Уилям,който е влюбен в Долорес е старият мъж в черно...а защо имаше сцена в 1ви сезон как я насилва в плевнята?
А Форд кой от всички е на младини..?

Не разбрах и Бърнард що си заби тая спринцовка с нещо си?Дали се осъзна,че е хост?

Защото го предава и не го помни, те първа ще се показва как се е стигнало до неговата омраза към нея. В сериала има 3 таймлайнс, преди откриването на парка, Уилиям в парка и настоящето. Сега ще има още един, след убийството на Форд и настоящето.

Форд си прилича на него млад, детето също е Форд

Бърнард си заби спринцовката защото в плевнята се удари и от ухото му изтече течноста, взе течноста от другия хост, както сигурно видя, когато махнаха "мозъка" на индиянеца, имаше течност вътре.

# 491
  • София

доколкото си спомням още в края на сезон 1 разбра, че е хост. Мисля, че Робърт му го показа, насочи към истината. Тази от управата на парка обаче дето е с нея и търсят бащата на Долорес не подозира това.

# 492
Снощната серия беше страхотна, прави са французите като казват шерше ла фам Joy

# 493
  • Пловдив
Чудо е!
А как е малкото име на Форд?

# 494
Робърт

Общи условия

Активация на акаунт