Westworld

• 74 715
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
От друга страна, тя явно е убедена, че "мястото" е при индийците, а не в Западен свят.
И още нещо - как така в другите паркове все още има посетители - не са ли били евакуирани веднага? Явно не, щом техниците в мазето дори не знаеха за бунта.

Бях забравила, че двамата техници от първи сезон се казват Феликс и Силвестър - азиатеца Феликс го помня, но другия ми беше неприятен и може нарочно да не съм му запомнила името. Интересно чувство за хумор - котешки имена)) Ако представят нов техник със значима роля, сигурно ще се казва Том..

Феликс и Силвестър са анимационни герои.

# 556
Да, но са котки. Simple Smile

# 557
  • Вестерос
Котките на Мейв Simple Smile

# 558
Тиф, не се предоверявай на нечии анализи.

Абсолютно! Сигурна съм (от първия сезон), че Уайът е герой създаден от Арнолд.

Още не съм ви изчела. А статията има да я чета още ... (благодаря, Тифани Grinning )

Скрит текст:
От друга страна, тя явно е убедена, че "мястото" е при индийците, а не в Западен свят.
И още нещо - как така в другите паркове все още има посетители - не са ли били евакуирани веднага? Явно не, щом техниците в мазето дори не знаеха за бунта.

Мястото от тефтера на Грейс може да е между 2 парка или пък да го има във всеки парк? Поне на мен така ми изглежда. Grinning А защо не са евакуирани - откъде сме сигурни във времевата линия - коя е точно. Grinning Голям майтап е разгадаването на този сериал. Wink
Също и не ми се вярва Грейс да е Териса - според мен им е различен характера. Чак такава твърдост и смелост мисля, че нямаше в Териса. (Не че човек не може да се промени)

И да, за индианците - аз пък реших, че Мейв може да контролира само хостовете, които познава, т.е. тези са различни явно, но с какво? Тепърва ще узнаем.

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 17:14 от ina.ina

# 559
Скрит текст:

Бях забравила, че двамата техници от първи сезон се казват Феликс и Силвестър - азиатеца Феликс го помня, но другия ми беше неприятен и може нарочно да не съм му запомнила името. Интересно чувство за хумор - котешки имена)) Ако представят нов техник със значима роля, сигурно ще се казва Том..

Според мен, "откачането" на хостовете става едновременно във всички паркове.

# 560
И аз мисля, че Грейс няма как да е Териса. Нали нейната времева линия е сега (заради тигъра например). Връзва се, обаче, да е дъщеря на Уилям и Грейс да е второ име или фамилия. Някой знае ли дали се  е споменавала фамилията на Уилям до сега? Ако не е, със сигурност е нарочно, както в първи сезон му криеха името.

# 561
  • Вестерос
Ина, след това обясних защо в дългия пост съм писала така и съм се заблудила.

VeryZen, 100% е нарочно

# 562
уилиам е без фамилия, но не само той. Също и Логан.

# 563
Е, Логан нали е Делос.

# 564
Е, Логан нали е Делос.

Мисълта ми е, че са го анонсирали само като Логан.

А дъртия "Делос" някой нарекъл ли го е някога Делос, че не се сещам. Нека някой, койтоси е свалил серията да провери как Уилям го нарича. Дали компанията се казва така по името на собственика или решихме, че собственикът се казва така заради името на компанията? newsm78

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 18:40 от pticasprujina

# 565
  • Вестерос
На Лоуган вече му знаем фамилията, на Уилям не е казвана. В westworld wikipedia Лоуган си е записан като Лоуган Делос

# 566
На Лоуган вече му знаем фамилията, на Уилям не е казвана. В westworld wikipedia Лоуган си е записан като Лоуган Делос

Викито го пишат такива като мен и теб. Редактирах си поста, дали може да се сетиш нещо повече по него?

# 567
Когато направиха частната презентазия (във втори епизод - когато всички се оказаха роботи), мисля, че го нарекоха господин Делос.

# 568
Когато направиха частната презентазия (във втори епизод - когато всички се оказаха роботи), мисля, че го нарекоха господин Делос.

Точно така

# 569
  • Somewhere far away
Ама моля ви се , махнете ги тези котки - моето куче, което живя доволно и славно, се казваше Феликс /всъщност беше кръстено на една супер мила мечка от един филм/.  
Та извън котките, сериала стана много объркан и интересен. разбирам идеята на искуствения интелект , това ми е любима тема. клипове статии и проучвания всичко сочи че в близкото бъдеще това ще е факт! Разочарована съм само  на многото лоши прогнози че когато се случи този интелект ще иска да погуби всичко живо. Аз наивно си смятам че те ща са мили  и добри , но явно не винаги става така.
Долорес ми беше много любим герой в първия сезон, но сега вече ме дразни  с това безкрупулно убиване наляво и надясно. Тая надежда че поне Теди ще се осъзнае и няма да продължи да ѝ бъде  момчето за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт