Westworld

• 75 107
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Лошото е, че втори сезон го дават чак за 2018 г., първият е сниман около 9-10 месеца.

Аз не съм убедена и за времевите линии, а последната теория, за която гледах в тубата беше, че Уилям е Теди Crazy което е логично, защото влизането им в парка е еднакво, на мен ми беше направило впечатление тогава Peace

# 301
Е това пък как ще стане като единия е човек, а другия е хост  Laughing

# 302
Е това пък как ще стане като единия е човек, а другия е хост  Laughing

Както Бърнард е Арнолд Wink

# 303
Е, той не е Арнолд, а е направен по негово подобие  Peace

# 304
Лошото е, че втори сезон го дават чак за 2018 г., първият е сниман около 9-10 месеца.

Лелеее, ще оживеем ли дотогава?  #Crazy Тогава дано поне се сетят да врътнат пак първия сезон преди втория.

# 305
И мен ми се иска да го врътнат още един два пъти, не знам HBO дали прави така Rolling Eyes

Последната серия от този сезон ще е 90 минути.

# 306
И мен ми се иска да го врътнат още един два пъти, не знам HBO дали прави така Rolling Eyes

Последната серия от този сезон ще е 90 минути.
Май прави. Или поне на мен ми се иска да е така.  Mr. Green

Е, последната ще се закотвя и ще я гледам.  Може и 2 пъти.  И пак няма да ми държи влага. Laughing

# 307
Какво мислите за лабиринта?

Според мен това всъщност е мозъкът на хостовете, в който е заложен кодът на "освобождаването", т.е. постигането на съзнатост.

Затова малкото момиче каза на МЧ " лабиринтът не е за теб".  Thinking

# 308
Какво мислите за лабиринта?

Според мен това всъщност е мозъкът на хостовете, в който е заложен кодът на "освобождаването", т.е. постигането на съзнатост.

Затова малкото момиче каза на МЧ " лабиринтът не е за теб".  Thinking

Съгласна съм  Peace

Сутринта четох това
http://www.vulture.com/2016/11/westworld-timeline-guide.html?mid … mp;mbid=social_fb

Връщам се да чета  Peace

# 309
# 310
Чакам с нетърпение новия епизод. Не знам дали ще ми стане такава мания като Троновете или както бяха Досиетата Х преди време, но определено ме грабна сериалът. Освен, че е сниман страхотно, много ми харесват и актьорите. Страшно красиви хора (или поне за мен са такива).

Понеже го загледах миналата седмица и наваксах набързо с епизодите в работата ми издадоха за Бърнард. Въпреки това много се стреснах като попита Тереза "Коя врата"  Laughing

# 311
Подкрепям за красотата!  Peace
За съжаление разкараха любимката ми Клементайн (Анджела Сарафян), изключително магнетична жена, наред с Талула Райли.  Heart Eyes

Общо взето красиви жени и Антъни Хопкинс.  Mr. Green
Сериалът потвърди категорично, че какъвто и технологичен просперитет, респективно апогей, да достигне човечеството, той ще бъде ползван за секс и война.  Tired

# 312
Сериалът потвърди категорично, че какъвто и технологичен просперитет, респективно апогей, да достигне човечеството, той ще бъде ползван за секс и война.  Tired

Природа, какво да правиш  Mr. Green

За мен най-притеснително е, че наистина ще дойде време, в което роботи и хора ще са трудно различими. Май Мейв попита точно това онези двамата сладури - какво ни различава? Те после й дадоха онзи таблет, който прогнозираше какво ще каже. Та ние сме същите. "Идваме" с един набор от характеристики, речников запас, минало, интереси и сме чрез тях.

# 313
  • София
уфф, Долорес е убила Арнолд и Бърнард е създаден от Форд по образ и подобие на оригиналния Арнолд. Защо, Долорес защо. :/ Много силна серия, нямам търпение за финала.
Остава да разберем какво има в лабиринта. Някакъв ключ/код на порграмата даващ осъзнатост на роботите или нещо друго, уф. Тед<->Уайът ; МвЧ<->Били - почти сигурно е това. Поне на 90%
Елси вярвам е жива, ще е от полза за втория сезон. Мейв ест. няма да успее да избяга, поне не и сега. Във втория сезон ще е интересно как ще се формират лагерите. Абе твърде много въпроси, ще е грандиозна финална серия. Дано да е поне 80 мин.

bowuu

# 314
  • Вестерос
Кажете кой е Уаят

Общи условия

Активация на акаунт