Westworld

• 74 701
  • 790
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не бойте се деца, всички сме в матрицата!  hahaha
до един!

и светим като крушки:mask:

# 601
Гледахте ли тази демонстрация - скоро ще си имаме безтелесни електронни слуги, а след някоя и друга година, вероятно ще се сдобият и с тела:
https://www.theverge.com/2018/5/8/17332070/google-assistant-make … mo-duplex-io-2018

А пък внуците да му мислят... Smiling Imp

# 602
За проекта Монарх четох преди доста години - има страшно много изписано в нета, а аз четях много "алтернативни" неща. Огромна конспирация свързана с промиване на мозъци, обаче не помня подробности - спомням си само, че в една статия се споменаваше нещо за чипове, които се поставяли на бебетата още след раждането (от докторите, естествено без разрешението на родителите - май ги втъкват в носа, като след време те се срастват с тъканта), пишеше и за други подозрителни неща, които се вкарват чрез задължителните ваксини Scream Scream Scream
Мен ме стресна това огромно количество "проникновена" информация и затова не успях да изчета всичко. Мисля, че мозъкът ми е блокирал спомените (или чипа го е направил, не знам със сигурност), обаче си спомням, че имаше дълги статии, които правеха анализ на всички по-известни сериали от последните 30-40 години (всички са част от конспирацията).

Аз малко изчетох, но нещо не могат да ме убедят, че е в големи мащаби. (в смисъл, много харчове, а ползата ми се губи) Както и да е, то това съвсем друга тема.

А за програмата, която извършва зададени от човек задачи, свързани с комуникация - ами то софтуер, софтуер,  нормално е такова развитие на нещата.

# 603
Така е, но изгледа ли клипа със записания разговор - интонацията на програмата е напълно човешка и даже на едно място каза "Мхм" - по нищо не си личи, че е компютърно генериран глас, нито пък, че се разговаря с неживо същество Open Mouth Чак изглежда нагласено..

# 604
Така е, но изгледа ли клипа със записания разговор - интонацията на програмата е напълно човешка и даже на едно място каза "Мхм" - по нищо не си личи, че е компютърно генериран глас, нито пък, че се разговаря с неживо същество Open Mouth Чак изглежда нагласено..

Не съм гледала клипа. Ами то трябва да е нагласено, така са целяли да го направят, така са го програмирали.

# 605
Момичетааа, отплеснахте се!

# 606
Въпросът е, дали няма скоро изкуственият интелект да стане част от реалността Wink

Ето нещо по-по темата - видео с теории, което започва с това, че може би Емили е Грейс, но постепенно прелива във "всички персонажи са хостове" :
Скрит текст:

Не бях чувала тази теория, че Шарлот може би е Чарли на Арнолд (струва ми се, че думата "син" определено се споменаваше в първи сезон)..

# 607
  • Вестерос
Кой беше Алфред?

# 608
Обърках му името и го поправих))

# 609
  • Вестерос
А така наистина ще е интересно. Но реално, ако е така, трябва да е на повече години според мен Шарлот. Тя изглежда около 35 сега. Между настоящето в парка в 1-ви сезон и построяването има време от 40 години. Чарли не знаем, поне аз не помня да е казвано, на колко години е, но Шарлот не ми мяза да е над 45 примерно.
Ето още една времева линия с картинки

A това е готина карта на сградата им, кое къде е

Намерих и тази картинка кога се развива действието 2052

# 610
Интересни са Simple Smile И едно допълнение, което беше официално потвърдено в началото на сезона (от създателите на сериала) -   парковете са разположени в Китай.

# 611
  • Вестерос
Къде другаде да са Grinning Не съм се и съмнявала

# 612
Сега се опитах да потвърдя годините, но се оказва, че има спорове по темата - в следващи кадри годината 2052 е изтрита, което кара някои зрители да вярват, че е грешка и всъщност става дума за по-далечното бъдеще.

# 613
  • Вестерос
Може, просто го видях в някаква статия Simple Smile Лично не съм се замисляла коя година ще е, тъй като съм възприела, че ще е в далечно бъдеще.

# 614
Може, просто го видях в някаква статия Simple Smile Лично не съм се замисляла коя година ще е, тъй като съм възприела, че ще е в далечно бъдеще.

Хм, сега като коментирате ... та още от първи сезон съм си решила, че това(първоначалното създаване на парка) е станало в недалечното минало (да речем 1960-1970 г.) и така. А от кадрите сега (може би основно във втория сезон, не знам вече, пълна каша ми е в главата) е явно, че ми е била грешна представата. (Може би, защото го възприемам като нещо невъзможно да се случи. Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт