RYANAIR - 4

• 111 288
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Не съм летяла досега с Райън.Случва ли се да отменят полети? И кога ли ще им излезе лятното разписание?

# 106
  • София
Не съм летяла досега с Райън.Случва ли се да отменят полети? И кога ли ще им излезе лятното разписание?
Лятното разписание си го има от няколко седмици.

# 107
Ооо,мерси.

# 108
  • Sofia
Понеже четох много назад и вече не помня кое за какво беше, моля за подсказване Blush
1. Когато съм чекирана онлайн , само с ръчен багаж  не е необходимо да минавам през гишетата за чекиране, а мога да отида директно за митническа проверка, така ли?
2. Трансферът от Малпенса до Милано купувате ли го предварително онлайн или на място?

Много благодаря  bouquet

# 109
  • София
Понеже четох много назад и вече не помня кое за какво беше, моля за подсказване Blush
1. Когато съм чекирана онлайн , само с ръчен багаж  не е необходимо да минавам през гишетата за чекиране, а мога да отида директно за митническа проверка, така ли?
2. Трансферът от Малпенса до Милано купувате ли го предварително онлайн или на място?

Много благодаря  bouquet
Да, отива се директно за проверка.

# 110

Много благодаря  bouquet

Трансфера ние си го купихме предварително онлайн и двупосочно.

# 111
  • София
От къде купувате или взимате прозрачните пликчета, които трябва да се сложат в багажа с лични вещи?

# 112
  • София
От къде купувате или взимате прозрачните пликчета, които трябва да се сложат в багажа с лични вещи?
Джъмбо, Фантастико, Кауфланд, Била. До фолиото са. В плик, по 10,20 броя,водят се за сандвичи.

# 113

Аз дори, ако не се лъжа ти дават и при самата проверка, ако има нещо, което да се пакетира.

# 114
Здравейте. За пръв път ще летя с тази компания и имам следния въпрос - може ли да ползваме твърд куфар със следните размери за ръчния багаж 55х25х36,5 см? Има леко разминаване с изискванията на компанията и се притеснявам да не стане проблем на летището.

# 115
  • Milano

Много благодаря  bouquet

Аз купувам винаги на място и двупосочни, така или иначе ползвам само Малпенса шатъл.

Здравейте. За пръв път ще летя с тази компания и имам следния въпрос - може ли да ползваме твърд куфар със следните размери за ръчния багаж 55х25х36,5 см? Има леко разминаване с изискванията на компанията и се притеснявам да не стане проблем на летището.

Много са 5см, няма да влезе в кошарата, ако решат да проверяват.

# 116
  • Под гъбата
От летището безплатно преди проверката. Когато вадих моето леко се скъса, и ме накараха да взема ново!

# 117
Не само в кошарката няма да влезе. Няма как да се затвори салонния багажен отсек.
Освен да се молиш да го вземат при чекирания багаж. Дали ще се съгласят?

# 118
  • Sofia
Благодаря за отговорите, момичета!

Някъде четох относно ръчния багаж, че в салона се побират 90 такива и след достигането на тази бройка, ръчния се слага в багажното отделение.

# 119
  • Под гъбата
Благодаря за отговорите, момичета!

Някъде четох относно ръчния багаж, че в салона се побират 90 такива и след достигането на тази бройка, ръчния се слага в багажното отделение.
При нас стюардесите предлагаха да вземат багажа щом местата се запълнеха!

Общи условия

Активация на акаунт