RYANAIR - 4

• 111 334
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Може  за направени вече резервации да не може. Ще си купя две места за всеки случай. Peace

# 91
Тази снимка ще е от полет, който е не по-малко от 5-6 часа, за полета София-Мюнхен примерно предлагат само безалкохолни напитки, вода, бира (ако си поискаш изрично де), кафе, чай и пикантни миниатюрни сандвичи.

Да, до Пекин беше полета.

Относно забавянията, дано са рядкост Simple Smile
Януари ще пътуваме с Райън София - Мадрид - Лансароте; Лансароте - Барселона - София
Въпреки, че имаме престой 4-5 часа по летищата, забавянето малко си е проблем Simple Smile

Което ме навежда на следващият въпрос... Някой знае ли как можем да си оползотворим времето на престой в Барселона и Мадрид? Simple Smile
Ако става въпрос само 4-5 часа, аз не бих излизала от летищата и двете са доста големи, трябва връщането пак да е навреме, освен това транспорта от летище в Барселона до център май беше 5-6 евро на човек, в Мадрид това движение се извършва с Метро, не е скъпо, но всяко влизане в летище Мадрид се таксува не помня точно , но нещо като по 6 евро на човек или в лева излизаше толкова... (аз другаде такова нещо не съм срещала!)

# 92
И аз при вас по молба на приятелка.
Дъщеря й  (8г.) иска заподарък за  РД да лети със самолет и сега сме в издирване на евтини такива за 3-ма.
Дестинацията няма значение (само да не е много далеч, все пак не е летяла), както и датите, стига да е след 8-ми ноеври. Тук цената ще е определяща.
Ако някой попдане на нещо  изгодно ще съм много благодарна, че й е трудно да е оправи.  bouquet
Аз ще водя моя син през ноември в Берлин, платила съм посещение със закуска в Телевизионната кула и др.места, но тoй е малко по-голям. Вижте темата за Берлин, ако ви интересува там са споделени планове, в последствие и впечатления на кой къде му е харесало.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 15:28 от Анонимен

# 93
Ако става въпрос само 4-5 часа, аз не бих излизала от летищата и двете са доста големи, трябва връщането пак да е навреме, освен това транспорта от летище в Барселона до център май беше 5-6 евро на човек, в Мадрид това движение се извършва с Метро, не е скъпо, но всяко влизане в летище Мадрид се таксува не помня точно , но нещо като по 6 евро на човек или в лева излизаше толкова... (аз другаде такова нещо не съм срещала!)

Благодаря Цвети Simple Smile

# 94
Не мисля, че е проблем 2-3 евро да си вземеш кроасан, вода или друга напитка в самолета... Пътувал съм с България Еър... пълен кошмар от към обслужване и хигиена Simple Smile)

Летял съм и с Уиз и с Райън, не помня конкретни цени, но май в самолетите на уиз цените бяха по-евтини Simple Smile
Но...! При цена на билет 8-15 евро и обяд ли искате? Жена ми е влюбена в кроасаните им Simple Smile

Мисля, че темата за трансферите ще е интересна, за сега мога да споделя само за Малпенса - до гарата в Милано е 8 евро с terravision, през час са, около 45-50 мин е пътя.
Може ли да ми обясниш, излизайки от летището, откъде хващаш шатъла, който пътува до Ц.гара ?
Както и на време ли се изпълняват полетите до Милано и обратно.
Благодаря.

Пак да питам ....  Embarassed

# 95
Ако питаш за от софийското летище - до Централна автогара/гара/ има само метро от терминал 2.
Има безплатно бусче от Т1 до Т2. Движи се на 30 мин., но няма табела с график.
Автобус 84 също ходи до там, но с билетче или с повишено внимание.  Wink

# 96
  • Milano
Не мисля, че е проблем 2-3 евро да си вземеш кроасан, вода или друга напитка в самолета... Пътувал съм с България Еър... пълен кошмар от към обслужване и хигиена Simple Smile)

Летял съм и с Уиз и с Райън, не помня конкретни цени, но май в самолетите на уиз цените бяха по-евтини Simple Smile
Но...! При цена на билет 8-15 евро и обяд ли искате? Жена ми е влюбена в кроасаните им Simple Smile

Мисля, че темата за трансферите ще е интересна, за сега мога да споделя само за Малпенса - до гарата в Милано е 8 евро с terravision, през час са, около 45-50 мин е пътя.
Може ли да ми обясниш, излизайки от летището, откъде хващаш шатъла, който пътува до Ц.гара ?
Благодаря.

Пак да питам ....  Embarassed

Oт Малпенса ли?

Хващаш го отпред, точно като излезеш навън от ''пристигащи''.

Малпенса шатъл и Аутострадале са на 20мин, остави я Терравижън.

За Мадрид и Браселона - и на мен времето ми се струва малко, но за транспорта може да се хване и по-евтин такъв.

Ако се интересува господина ще му обясним. Laughing

# 97
  • Там някъде......
Здравейте,имам питане от кой терминал в София излитат самолетите на Райнеър за Лондон или по принцип са на едно за всички линии.Когато билета е двупосочен и се направи чекирането за отиване,следващото чекиране  за връщане след като е приключил полета ли се прави или заедно трябва да го правя?Благодаря предварително  bouquet

# 98
Можеш да ги чекираш поотделно, а можеш и двете едновременно, стига да е отворило онлайн чекирането за обратния полет.

При платени места чекирането започва 30 дни преди полета, ако ползваш безплатни - 7 дни. Приключва 2 ч. преди полета.

# 99
Изпуснала съм новата тема. Големи дискусии за водата Laughing

# 100

Извинявай, не съм видял въпроса Simple Smile

Ами нямаше проблема с времената, точно по разписание бяха.
Излизаш от терминала от "пристигащи" и в ляво към изход 1 или 2 мисля беше са автобусите на теравижън. То там има и други фирми, но този си го бяхме харесали в нета Simple Smile До "Чентрале" (така казват на централната жп гара) има нещо като автобусна спирка, буквално залепена от ляво на входа за гарата. От там сутринта в 5:50 си хванахме пак Теранова към Малпенса, нямаше никакви проблеми.

Понеже темата е за Райън, не за Милано ако искаш на лични може да пишеш Simple Smile

# 101
Здравейте,имам питане от кой терминал в София излитат самолетите на Райнеър......

Терминал 1

# 102
Лятото купих билети за Брюксел през ноември,обаче се оказа сега че няма да пътувам. Предполагам пари не се връщат?

# 103
  • Варна
Здравейте! Имам следния въпрос, тъй като за пръв път ще пътувам със самолет и не съм наясно. Купих билети за Мадрид преди няколко месеца. Междувременно се омъжих и смених фамилията. Дали ще искат документ за идентичност на имената? Брагодаря предварително!

# 104

Благодаря.

Пак да питам ....  Embarassed

Oт Малпенса ли?

Хващаш го отпред, точно като излезеш навън от ''пристигащи''.

Малпенса шатъл и Аутострадале са на 20мин, остави я Терравижън.

За Мадрид и Браселона - и на мен времето ми се струва малко, но за транспорта може да се хване и по-евтин такъв.

Ако се интересува господина ще му обясним. Laughing
Благодаря ... Много ми беше полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт