RYANAIR - 4

• 111 339
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Определено, за това казах, че съм имала e-mail от вчера. Писах го в случай, че на някой му се случи подобно закъснение да има предвид какво може да избере. Дали ще са същите условия - не е ясно.

# 76
Въпросният регламент предвижда тези опции само когато закъснението е минимум пет часа (чл. 6, пар. 1 - iii).

# 77
На нас ни предложиха абсолютно същите неща при отменените полети към Брюксел, заради атентата.

# 78
Споделете от къде купувате качествени и на добра цена куфари за ръчен багаж.
Благодаря предварително.

# 79
  • Пловдив
Провери в Декатлон. Има и чанти и куфари или в Джъмбо.

# 80
  • София
На летището в Пиза докато чакахме след паспортния контрол мина един служител и предложи да ни вземат багажа и да го сложат в при чекирания багаж на самолета. Вероятно 90% от всички пътници бяха само с ръчен багаж и по тази причина горе става борба за място за куфарите  Laughing

А имаше ли такива,които отказваха да им се чекира ръчния багаж ?Защото в поста на Кевин ,който е на 1 стр. прочетох,че след 90-ти пътник задължително ти го чекират,искаш не искаш,което мен не ме устройва.
Всъщност багажа не го чекираха, а просто предлагаха на хората, ако искат да го дадат за багажното. Да, имаше хора, които си задържаха багажа, но ние предпочетохме да го дадем /както и много други разбира се/. Не видях да се броят куфарите, за да се спази някаква бройка.

# 81
На летището в Пиза докато чакахме след паспортния контрол мина един служител и предложи да ни вземат багажа и да го сложат в при чекирания багаж на самолета. Вероятно 90% от всички пътници бяха само с ръчен багаж и по тази причина горе става борба за място за куфарите  Laughing

А имаше ли такива,които отказваха да им се чекира ръчния багаж ?Защото в поста на Кевин ,който е на 1 стр. прочетох,че след 90-ти пътник задължително ти го чекират,искаш не искаш,което мен не ме устройва.
Всъщност багажа не го чекираха, а просто предлагаха на хората, ако искат да го дадат за багажното. Да, имаше хора, които си задържаха багажа, но ние предпочетохме да го дадем /както и много други разбира се/. Не видях да се броят куфарите, за да се спази някаква бройка.
супер, много ти благодаря!  bouquet

# 82
Тази снимка ще е от полет, който е не по-малко от 5-6 часа, за полета София-Мюнхен примерно предлагат само безалкохолни напитки, вода, бира (ако си поискаш изрично де), кафе, чай и пикантни миниатюрни сандвичи.

Да, до Пекин беше полета.

Относно забавянията, дано са рядкост Simple Smile
Януари ще пътуваме с Райън София - Мадрид - Лансароте; Лансароте - Барселона - София
Въпреки, че имаме престой 4-5 часа по летищата, забавянето малко си е проблем Simple Smile

Което ме навежда на следващият въпрос... Някой знае ли как можем да си оползотворим времето на престой в Барселона и Мадрид? Simple Smile

# 83
  • София
И аз при вас по молба на приятелка.
Дъщеря й  (8г.) иска заподарък за  РД да лети със самолет и сега сме в издирване на евтини такива за 3-ма.
Дестинацията няма значение (само да не е много далеч, все пак не е летяла), както и датите, стига да е след 8-ми ноеври. Тук цената ще е определяща.
Ако някой попдане на нещо  изгодно ще съм много благодарна, че й е трудно да е оправи.  bouquet

# 84
Дъщеря й  (8г.) иска заподарък за  РД да лети със самолет и сега сме в издирване на евтини такива за 3-ма.
Дестинацията няма значение (само да не е много далеч, все пак не е летяла), както и датите, стига да е след 8-ми ноеври. Тук цената ще е определяща.
Ако някой попдане на нещо  изгодно ще съм много благодарна, че й е трудно да е оправи.  bouquet

Защо не отвори сайта и не потърси? Има толкова много билети за под 20 евро за двупосочен билет за почти всички дестинации. Близки за мен са всички европейски, но от тях има и съвсем близки като Атина, Венеция, Рим, Пиза, Милано, т.н.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 10:38 от shrekie

# 85
  • София
Дъщеря й  (8г.) иска заподарък за  РД да лети със самолет и сега сме в издирване на евтини такива за 3-ма.
Ако някой попдане на нещо  изгодно ще съм много благодарна, че й е трудно да е оправи.  bouquet

Влизат в този сайт  ТУК

Ако ги няма параметрите...аз съм дала.
Маркират периода до края на ноември, дните за престой минимум-максимум...и т.н. И първото квадратче  TAKE ME ANYWHERE
Ще излезе голямо изобилие от полети под 20 евро в две посоки. Остава избора...
Не е задължително да резервират в сайта. Правят го по датите в сайта на https://www.ryanair.com/bg/en/ или друга избрана компания.
Напасването на подобни дати в самите сайтове е доста по-трудоемко...

# 86
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тия и те ли като уизеър не дават и една чаша вода в самолета?
Да,нищо не дават.
И тия и "ония" нищо не дават. Всичко се плаща - при тези отделно от билета, при онези заедно с билета, който е 100-200 евро отгоре.

Разстоянието е даже около 1,5 км до гарата, но се минава през един мост, който е по-встрани и добавя 100-200 м
Надлеза може да се избегне ако се ползва подлеза под пероните - дори при изхода на Перон 14 има спирка на автобус до летището.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 12:27 от Nikolija

# 87
Някой да е закупил место за дете за 4 евро? Нали от септември задължително се заплаща за дете, но аз нещо не намирам тази оферта.

# 88
Някой да е закупил место за дете за 4 евро? Нали от септември задължително се заплаща за дете, но аз нещо не намирам тази оферта.

Останах с впечатлението, че това не работи и за това го махнах от първия пост.

# 89
  • София
shrekie, Bled  bouquet bouquet bouquet
Тези линкове ще свършат чудесна работа.
Явно не е успяла да се ориентира   Peace
 bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт