RYANAIR - 4

• 111 279
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Ъм, получих мейл, че трябва да сме поне два часа по-рано на летище София. Наистина ли е наложително, при все че няма да чекираме багаж? С бебе сме и не ми се виси по летището.

Аз получих имейл, че трябва да сме 3 (три!) часа по - рано на летището за полет до Милано.

Кога ви са полетите? Ние летим на 17 в понеделник и не съм получавал имейл за нещо подобно, но смятам да съм 2 часа преди полета там.

# 181
  • Sofia
Ъм, получих мейл, че трябва да сме поне два часа по-рано на летище София. Наистина ли е наложително, при все че няма да чекираме багаж? С бебе сме и не ми се виси по летището.

Аз получих имейл, че трябва да сме 3 (три!) часа по - рано на летището за полет до Милано.

Кога ви са полетите? Ние летим на 17 в понеделник и не съм получавал имейл за нещо подобно, но смятам да съм 2 часа преди полета там.

За четвъртък са ни билетите .

# 182
Ако сте с ръчен багаж, час и 15 минути преди полет са достатъчни  Peace

# 183
Първи полет с Ryan и ни сложиха на 33 ред  Mr. Green. Там е най-тясно нали?
Имейли не сме получавали. Летим до Мадрид в сряда.

# 184
Явно сте се чекирали в първия възможен момент.

# 185
Първи полет с Ryan и ни сложиха на 33 ред  Mr. Green. Там е най-тясно нали?
Имейли не сме получавали. Летим до Мадрид в сряда.

Тясно е, но почти на всеки полет 31-32 ред са свободни, и ако и при вас е така, може да се преместите

# 186
  • София (Възраждане)
Явно сте се чекирали в първия възможен момент.

Това е добър повод за практически съвети кога точно да се чекираме.  Peace Не е добре да сме първи ли? Предполагам, че и последни не е добре newsm78 А ако сме трима без предплатени места - кога?

# 187
А ние като поредност на чекиране сме 16 и 17. Не бих казала, че сме чекирали в първия удобен момент.

# 188
Имах предвид в първия възможен момент за безплатните места, иначе преди вас са се чекирали пътници, които са закупили места, т.к. за тях чекинга отваря месец по-рано.

# 189
  • Milano
Аз се чекирам една седмица по-рано и обикновено съм сред първите - винаги съм била в средата, над крилата.

Не мисля, че има някаква закономерност, но в тези случаи само ок. 10 човека си бяха платили места.

# 190
  • София (Възраждане)
Неди, според теб, ако си пръв в регистрацията с безплатни места, ти дават най-кофти седалките ли?

# 191
Дали са кофти или не, е въпрос на гледна точка - някои пътници предпочитат да седят най-отзад, за това и последните три реда се таксуват на по-висока цена. Но както някой спомена, 31-32 ред са почти винаги празни, така че хората от 33-ти ред могат да се разпределят и да пътуват комфортно. Мен лично ме смущава единствено близостта до тоалетните - постоянното отваряне и затваряне на вратите, както и шумът от изплакването на тоалетните чинии. Иначе като разстояние са стандартни седалки.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 12:55 от Nedy Ivanov

# 192
Аз се чекирам една седмица по-рано и обикновено съм сред първите - винаги съм била в средата, над крилата.

Не мисля, че има някаква закономерност, но в тези случаи само ок. 10 човека си бяха платили места.
Закономерност има, след 33-ти следват 20-ти + 19-ти (над крилата) Peace

# 193
Това е добър повод за практически съвети кога точно да се чекираме.  Peace Не е добре да сме първи ли? Предполагам, че и последни не е добре newsm78 А ако сме трима без предплатени места - кога?
Ако сте в една резервация и държите да сте заедно, трябва да се чекирате в по-начален етап, защото при късно чекиране и липса на три свободни места едно до друго ще ви разхвърлят на останалите свободнии седалки из самолета.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 12:57 от Nedy Ivanov

# 194
Някой има ли инфо кога горе долу може да се очаква пълно лятно разписание?Трябва ми Пиза месец май,но виждам,че примерно сега октомври има полети в 4 дни от седмицата,а от април нататък са само два седмично все още,предполагам,че няма да си останат само с тях в този пиков месец?

Общи условия

Активация на акаунт