RYANAIR - 4

• 111 313
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
И кои места ще предпочетеш?

# 226
  • София
И кои места ще предпочетеш?
Не знам, каквото ми даде системата и ми хареса. Peace

# 227
Е как, щом си плащаш - имаш избор.

# 228
Явно Райън са решили да ни накарат да си купуваме места. Имам купени билети отиване и връщане, като няма да мога да се чекирам онлайн на връщане /престоят ми е седмица/. Възможно ли е да взема места само за втория полет и да се чекирам за него 30 дена по-рано? 

# 229
Здравейте, мами.
Искам да ходя във Валенсия догодина, май месец. Много се чудя дали да резервим от сега или да чакаш още. Мислите ли, че раян еър ще пуснат и за април-май евтини полети, дали ще запазят тази тенденция с полети за 10-20 евро, Какво ще ме посъветвате?
Нали знаеш, че е трудно придвижването от Кастейон до Валенсия?
Защо? Sad
Кастейон е на 100 км от Валенсия. Скоро отвориха автобусна линия от летището до Валенсия, но е 20 евро на човек на посока и пристигаш във Валенсия кън 23.30 вечерта.

# 230
  • София
Е как, щом си плащаш - имаш избор.
Купих билетите още в началото на септември.След седмица или две реших да проверя какви свободни места предоставя системата и се оказа, че има около 15 вече закупени, извън онези по-широките и скъпи.Полетът ми е ноември за инфо. Peace

# 231
  • София
На мен много пъти ми се е случвало бордингът да почва наистина 20-30 минути преди полет

Аз имам само 2 полета с Ryan, но и двата пъти започна по-малко от 30 минути преди часа на излитането.

# 232
  • София
Здравейте, мами.
Искам да ходя във Валенсия догодина, май месец. Много се чудя дали да резервим от сега или да чакаш още. Мислите ли, че раян еър ще пуснат и за април-май евтини полети, дали ще запазят тази тенденция с полети за 10-20 евро, Какво ще ме посъветвате?
Защо? Sad
Кастейон е на 100 км от Валенсия. Скоро отвориха автобусна линия от летището до Валенсия, но е 20 евро на човек на посока и пристигаш във Валенсия кън 23.30 вечерта.
fck! Значи отпада като дестинация, особено с дребното.

# 233
Здравейте, мами.
Защо? Sad
fck! Значи отпада като дестинация, особено с дребното.

Оооо значи и аз трябва да се преорентирам,не го знаех това. Ще помисля тогава за Мадрид Simple Smile

Благодаря за информацията и ще изчакам и с купуването на билетите.

# 234
На малкото много ще му хареса във Валенсия. Опитай с wizz air

# 235
  • София
 Hug

Ани, Мадрид някак не ме впечатли мен, лично.

# 236
  • Sofia
Мадрид е прекрасен град, истински център на бивша империя!
Но всеки търси различни неща...

# 237
Явно Райън са решили да ни накарат да си купуваме места. Имам купени билети отиване и връщане, като няма да мога да се чекирам онлайн на връщане /престоят ми е седмица/. Възможно ли е да взема места само за втория полет и да се чекирам за него 30 дена по-рано?  
Свали си приложение на телефона , не е задължително да имаш на хартиен носител билета.

Странен въпрос от мен - може ли в ръчен багаж да нося тиган ?

# 238
Свали си приложение на телефона , не е задължително да имаш на хартиен носител билета.

В никакъв случай не носете тиган,метал е!

# 239

В никакъв случай не носете тиган,метал е!
Няма такава забрана. Всичко забранено за превоз в ръчен багаж е забранено, защото би могло да представлява заплаха за сигурността. Метални предмети ще са забранени, ако са остри, режещи или огнестрелни. А с един тиган какво можеш да направиш newsm78 - да цапардосаш някой по главата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт