RYANAIR - 4

• 111 315
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • Там някъде......
Здравейте искам да попитам от кой терминал в Станстед излитат самолетите за София

# 241

Странен въпрос от мен - може ли в ръчен багаж да нося тиган ?
В никакъв случай не носете тиган,метал е!
Няма такава забрана. Всичко забранено за превоз в ръчен багаж е забранено, защото би могло да представлява заплаха за сигурността. Метални предмети ще са забранени, ако са остри, режещи или огнестрелни. А с един тиган какво можеш да направиш newsm78 - да цапардосаш някой по главата Thinking

Ми да, тигана е опасно оръжие е правилните ръце

Здравейте искам да попитам от кой терминал в Станстед излитат самолетите за София

Станстед има само един терминал

# 242
  • Там някъде......
В ръчния багаж може ли да се сложи маргарин и сирене филаделфия с пластмасова кутия и запечатано с фолио

# 243
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за придвижването от летище Брюксел-Шарлероа до централната част на Брюксел.  bouquet

# 244
  • София
Здравейте, може ли някой да ми даде информация за придвижването от летище Брюксел-Шарлероа до централната част на Брюксел.  bouquet

От летището може да вземете Brussels city shuttle – до гара Midi. Оттам - метро или трамвай - зависи докъде искате да стигнете.

# 245
Здравейте, позволено ли е да имам в ръчния багаж чадър?

# 246
  • Sofia
Пренасяли сме чадър, но и съм виждала изхвърлени чадъри...

# 247
Пролетта пътувахме с чадъри - от най-големите, никой не ги отбеляза.

# 248
Благодаря ви.

# 249
  • София
В ръчния багаж може ли да се сложи маргарин и сирене филаделфия с пластмасова кутия и запечатано с фолио
Не. И маргарина и сиренето като грамаж са по-големи от 100 ml, което означава, че ще ви ги изхвърлят.

# 250
  • София
Не. И маргарина и сиренето като грамаж са по-големи от 100 ml, което означава, че ще ви ги изхвърлят.
Не е много сигурно. Зависи дали скенера ще ги отчете като течност. Най-редовно синовете ми си взимат пакет вакумирано зряло сирене-няма проблем. Затова пък едни сърмички са предизвикали размисли на секюрити контрола...

# 251
  • София
Храна може да се пренася. Сиренето и маргаринът не са течност.

# 252

От летището може да вземете Brussels city shuttle – до гара Midi. Оттам - метро или трамвай - зависи докъде искате да стигнете.
A това, че полета каца толкова късно, дали няма да е проблем за придвижване до мястото за спане. Знаете ли до колко е градският транспорт?

# 253
Метрото мисля е до към 1 часа през нощта

# 254
  • София
Храна може да се пренася. Сиренето и маргаринът не са течност.
То и кремът за лице или за тяло примерно не е течност, но не се позволява да е в по-голяма разфасовка от 100ml. Лютеницата и тя не е течност, но съм виждала как бурканите заминават в контейнерите. Така че е въпрос на преценка.

Общи условия

Активация на акаунт