RYANAIR - 4

• 111 605
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Veka,
след като си купила места и за връщане, чек-инът за втория ти полет ще отвори 1 месец преди неговата дата и час.

С бележката за принтерите не визирах кой има и кой няма такъв вкъщи (аз лично си ги принтирам в офиса, когато съм в София, а цветно - в принт център), а че не е чак толкова трудно да се намери такъв и извън дома.
Преди ден се върнахме с Райън от Барселона, бордните карти си ги носехме оттук, но купихме онлайн билети за забележителности, които трябваше да го принтират - направи ни го собственичката на апартамента, а също и видяхме поне 2-3 принт центъра на удобни места около нас.

# 301
Смартфонът е машинка и може да се бъгне точно когато си в чужбина. Аз винаги разпечатвам бордната карта Peace Въпросът е, че когато си в чужбина трябва да търсиш къде да разпечаташ и да позагубиш ценно време за нещо, което в домашна обстановка ще ти отнеме 2 минути.
Аз също разсъждавам така за телефоните! Ами машина, чупи се, губи се!
Но забелязах и нещо друго - още когато купувах сам.билети имаше опция да купя места и то за 4 евро всяко, не го направих. После реших, че е по-добре да не се шашкам в деня преди полета и да купя, стана разбира се, но най-ниската цена (в случая избрах на 22 ри ред) беше вече 6 евро за всяко място, предлагаше се и по 8 евро за места по-напред. Така, че ако ви се предлага опция за 4 евро не му мислете много, осигурявате си възможността да се чекирате 2-3 седмици по-рано. И ако както при мен не се получваше отначало он-лайн чекирането, загубих повече от час докато разбера, че проблема е в използвания браузър. И това ако ви се случи в хотела в чужбина... вместо да си използваш времето за друго да се шашкаш и да се нервираш, не си струва.

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 13:43 от Анонимен

# 302
Когато аз купувах местата (8 дни преди пътуването, малко преди да отвори безплатния чек-ин) си имаше по 4 евро, но това бяха най-задните и непредпочитани места. Предните редове бяха по 6, 7 и 8е. Купих си (май) по 6 на 12-и ред, че вече почвам да забравям.

# 303
Здравейте

От Кастельон до Валенсия има ли уреден транспорт, тъй като в други теми четох, че петък и понеделник няма никакъв превоз. Кацам в петък вечерта с Райън. Мерси

# 304
  • София
Днес най-евтините места бяха 6 евро. Peace

# 305
Здравейте

От Кастельон до Валенсия има ли уреден транспорт, тъй като в други теми четох, че петък и понеделник няма никакъв превоз. Кацам в петък вечерта с Райън. Мерси
Има автобус, ето я страницата им http://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon
На страницата на летището излизат и тарифи на таксита, ако сте 3ма или 4ма излиза по евтино с такси - 35 Евро е до Кастейон, а с автобуса е 12 Евро на човек.

# 306
Ние летим за Валенсия на 31.10 /понеделник/ и купихме онлайн билети за автобуса. Най-лесно можеш да си направиш справката тук: http://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon/aero … e-castellon-buses

# 307
Скрит текст:
Здравейте

Има автобус, ето я страницата им http://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon
На страницата на летището излизат и тарифи на таксита, ако сте 3ма или 4ма излиза по евтино с такси - 35 Евро е до Кастейон,[/spoiler] а с автобуса е 12 Евро на човек.
Автобусът е 20 евро на човек на посока.

# 308
  • Варна
Смартфонът е машинка и може да се бъгне точно когато си в чужбина. Аз винаги разпечатвам бордната карта Peace Въпросът е, че когато си в чужбина трябва да търсиш къде да разпечаташ и да позагубиш ценно време за нещо, което в домашна обстановка ще ти отнеме 2 минути.

Абсолютно подкрепям. Август месец 3 часа преди полета ни Барселона - София, телефонът ми, нов, на 2 седмици, блокира, добре че бордните карти си бяха разпечатани и за двете посоки още от България. Софтуерен проблем.....

# 309
  • Milano
Скрит текст:
Здравейте

На страницата на летището излизат и тарифи на таксита, ако сте 3ма или 4ма излиза по евтино с такси - 35 Евро е до Кастейон,[/spoiler] а с автобуса е 12 Евро на човек.
Автобусът е 20 евро на човек на посока.

20 е до Валенсия, до Кастейон е 12...написала си го е момичето.

# 310
Златни сте! Благодарско. Има ли разлика дали ще се букне онлайн билета до Валенсия или може и на място, демек има ли шанс да няма места като кацна? Двупосочно ми излиза 40 евро с рейса
Някой от вас ако е бил във Валенсия идея за airbnb или район, в който да си букна. Може и на лично, днес се регистрирах тук Simple Smile

# 311
Златни сте! Благодарско. Има ли разлика дали ще се букне онлайн билета до Валенсия или може и на място, демек има ли шанс да няма места като кацна? Двупосочно ми излиза 40 евро с рейса
Някой от вас ако е бил във Валенсия идея за airbnb или район, в който да си букна. Може и на лично, днес се регистрирах тук Simple Smile
Ние бяхме там преди 2 седмици. Взехме обаче кола под наем, защото 20 евро на човек на посока, ние бяхме 4 човека, не си заслужаваше автобус. Иначе като излязохме пред летището автобуса чакаше отпред. Помня, че като още обмислях какво да изберем, четох, че трябва задължителна резервация за автобуса.
Като запазваш хотел или апартамент, търси с късно настаняване. Ние с кола стигнахме към 22 часа във Валенсия, с автобус беше още по-късно.

# 312
Здравейте момичета!
От както са пуснали Райан ер съм като билетно бюро за мен и приятелите ми.Последните две седмици купих няколко билета и на един от тях съм изтрила имейла в който ми пращат номера на резервацията за по;ета с който после чекирам онлайн.Някаква идея какво да предприема?
Направих си регистрация след това,но ми излизат купените билети след това.
Благодаря предварително!

# 313
Здравейте момичета!
От както са пуснали Райан ер съм като билетно бюро за мен и приятелите ми.Последните две седмици купих няколко билета и на един от тях съм изтрила имейла в който ми пращат номера на резервацията за по;ета с който после чекирам онлайн.Някаква идея какво да предприема?
Благодаря предварително!

Пишете им в чата, обяснете ситуацията. Ще Ви поискат мейл и разни данни (с какво сте платили, адрес и такива), за да намерят номера на резервацията и да Ви го напишат.
Иначе можете да ги свържете (тази резервация и профила си), но трябва да имате номера ѝ.

# 314
Здравейте момичета!
Благодаря предварително!
Потърси дали нямаш запазен мейла в кошчето на пощата си

Общи условия

Активация на акаунт