RYANAIR - 4

• 111 376
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
  • Под гъбата
Вчерашният полет до Кьолн е излетял с 90 минути закъснение заради прилошаване на един от стюардите! 

# 271
Случва се на всички компании.
Дано да е добре момчето.

# 272
  • HH
И полет до Хамбург от началото на месеца излетя почти 2 часа по-късно, заради проблем с гумите на самолета.

# 273
  • София
Добро утро,

Чекирахме се за нашия полет. Настаниха ни ред 18 - място 20D, ред 19 място 20F, ред 20 място 20Е. Писах в чата и ми казаха, че местата са едно до друго. И детето е до прозореца.
Някой може ли да ми каже ОК ли са тия места, защото лично аз нещо не мога да си ги представя.

# 274
  • Под гъбата
Добро утро,

Чекирахме се за нашия полет. Настаниха ни ред 18 - място 20D, ред 19 място 20F, ред 20 място 20Е. Писах в чата и ми казаха, че местата са едно до друго. И детето е до прозореца.
Някой може ли да ми каже ОК ли са тия места, защото лично аз нещо не мога да си ги представя.
Спокойно, не са най- добрите места но и не са най- лошите!

# 275
Всички сте на 20 ред, дано да оправят превода на пореден номер на чекиране, че май всички се бъркат

# 276
  • София
Всички сте на 20 ред, дано да оправят превода на пореден номер на чекиране, че май всички се бъркат

Явно да.....на самата бордна карта така го пише и аз се обърках, а и за първи път ще пътувам със самолет и яко се стреснах....този 20 ред Ок ли е за 3-ма с дете на 3 г.

# 277

Явно да.....на самата бордна карта така го пише и аз се обърках, а и за първи път ще пътувам със самолет и яко се стреснах....този 20 ред Ок ли е за 3-ма с дете на 3 г.

Ами за мен всички редове са ок, само последните 31-33 са малко по-тесни

# 278

Ред като ред. Wink

# 279
  • София

Ами за мен всички редове са ок, само последните 31-33 са малко по-тесни

Да сега гледах от връщането при чекиране за платено място, че 20 ред не е лош. По средата е и ми се струва, че е Ок. Simple Smile Много ви благодаря....но и аз като всички, не помислих, че 18,19, 20 са поредност на чекиране, а не ред.....ама много подвежда в страницата, а в мобилното мисля, че си е Ок.

# 280
Пътувах на 20 ред, средното място и оживях.
Не ми се видя тясно, но аз не съм дългокрака кака.  Wink

# 281
Преди 2 седмици пътувах на 20-ти ред. Точно на крилата е, но иначе си е ред като ред. Даже май е една идея малко по-широко

# 282
  • София
Преди 2 седмици пътувах на 20-ти ред. Точно на крилата е, но иначе си е ред като ред. Даже май е една идея малко по-широко

Много благодаря Simple Smile

# 283
Здравейте, чекиране и регистриране различно ли е ? Регистрирането ми го дава 1 месец преди заминаване, а предните дни четох че чекирането ще е 4 дни преди полет. Правилно ли съм разбрала?

# 284
Едно и също е.

Общи условия

Активация на акаунт