RYANAIR - 4

• 111 676
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, прегледах темата, но не открих отговор на моя въпрос относно чекиран багаж:каква е цената на багажа, ако се добави по-късно, например няколко дена преди излитане, а не сега, в момента на правене на резервация за полет? Много ли се оскъпява?

# 331
Здравейте, прегледах темата, но не открих отговор на моя въпрос относно чекиран багаж:каква е цената на багажа, ако се добави по-късно, например няколко дена преди излитане, а не сега, в момента на правене на резервация за полет? Много ли се оскъпява?

Няма разлика мисля, по-скъпо е само ако се плати на летището  Peace

# 332
Някой да е купувал места тези дни? Пише, че има от 6 евро, но като реша да купя ми ги смята по 8. Не, че е голяма разликата, но се чудя аз ли бъркам нещо? newsm78

# 333
Благодаря за отговора  Simple Smile, но се оказа, че има разлика, не е съществена, но има. Току що направих резервация, при първото предлагане чекиран багаж до 15 кг беше 16 евро. Сега, склед като имам резервация, цената за същия багаж е 19 евро. Peace дано съм полезна, аз нямам особен опит с ниско тарифните превозвачи. Embarassed За местата - има от 8,6 и 4 евро - зависи от реда.

# 334
Някой да е купувал места тези дни? Пише, че има от 6 евро, но като реша да купя ми ги смята по 8. Не, че е голяма разликата, но се чудя аз ли бъркам нещо? newsm78
И аз купувах допълнително. Когато се показа схемата на местата в самолета като местих мишката виждах цените по редове, тъй като изобщо не погледнах дори най-отзад, най-евтино беше около 22-ри ред по за 6 евро, по напред стигаха до 8 евро.  Когато ги избрах по толкова си ги платих - 6 евро.

# 335
Различните места са на различна цена. 6 е най-ниската, която ти се предлага.

# 336
Да, това е ясно. Само, че като избера от 6 евро ми ги смята, като 8 когато тръгна да плащам. Преди няколко дни купих така от 6 и ми ги сметна по 6, но вчера и днес не става. Нищо, то не е голяма разликата.

# 337
Да, това е ясно. Само, че като избера от 6 евро ми ги смята, като 8 когато тръгна да плащам. Преди няколко дни купих така от 6 и ми ги сметна по 6, но вчера и днес не става. Нищо, то не е голяма разликата.
И на мен така ми се получи вчера - маркирах места от 6, а в общата сума ми ги даде по 8 евро. Отказах се и пробвах пак днес - същата работа, но реших да ги плащам и като потвърдих в следващия прозорец  излезе правилната сума.

# 338
  • Под гъбата
Дайте насока за кой период и дестинация са по 6 евро билетите?

# 339
  • София
Дайте насока за кой период и дестинация са по 6 евро билетите?
Говорят за цената на запазаните места, а не за цената на билетите Simple Smile. Иначе влизате на сайта задавате бюджет и дестинация и виждате кога са най-ниски цените.

# 340
През ноември има до Стокхолм, Кьолн, Брюксел по 8 евро на посока  Peace

# 341
Ограничението за цигари наистина ли е 800бр., Запалка доколкото помня не можеше  newsm78 за капки за очи, които са в разфасовки за еднократна употреба, трябва ли да нося рецепта за тях?

# 342
За капките -не,
аз нося капки за нос, никой не ги гледа

# 343
  • HH
Ограничението за цигари наистина ли е 800бр., Запалка доколкото помня не можеше  newsm78 за капки за очи, които са в разфасовки за еднократна употреба, трябва ли да нося рецепта за тях?
Цигарите, в зависимост от това къде отиваш. За запалката е пълна глупост, винаги имам запалка в себе си  Peace

# 344
Барселона..четох условия за ЕС, но ми се видяха много бройки, затова реших да питам.

Общи условия

Активация на акаунт