RYANAIR - 4

• 111 699
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • HH
Барселона..четох условия за ЕС, но ми се видяха много бройки, затова реших да питам.
4 стека, в Германия са разрешени 300 цигари  Peace

# 346
Трябва да занеса два пакета с кафе вакумирано по 250гр ,проблем ли е да е в ръчният багаж????????Да не го броят за храна?

# 347
Трябва да занеса два пакета с кафе вакумирано по 250гр ,проблем ли е да е в ръчният багаж????????Да не го броят за храна?

Няма проблем
то и храна няма проблем ако не е течна

# 348

Няма проблем
то и храна няма проблем ако не е течна

Значи и кашкавала и суджука вакумирани няма да е проблем..... Joy Joy Joy
Виждал съм как се хвърлят банани и ябълки по летищата и за това питам

# 349
Има проблем лютеница,течен шоколад и подобни само

# 350
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се ако въпросът ми е гллупав...но когато искам да закупя няколко билета за мен, семейството ми и приятели, един по един ли трябва да го правя? Никъде не мога да видя да отбележа толкова възрастни, толкова деца, както до сега съм купувала от други компании. Въвела съм си в профила данни и за семейството ми, кажете моля как се прави! Благодаря!

# 351
Здравейте, извинявам се ако въпросът ми е гллупав...но когато искам да закупя няколко билета за мен, семейството ми и приятели, един по един ли трябва да го правя? Никъде не мога да видя да отбележа толкова възрастни, толкова деца, както до сега съм купувала от други компании. Въвела съм си в профила данни и за семейството ми, кажете моля как се прави! Благодаря!

Когато изберете дестинацията, отдолу дава датите и веднага след това в дясно има брой пътници. Като натиснете падащото меню има с + колко възрастни и колко деца.

# 352
Здравейте,

за пръв път ще летим с тази авиокомпания на 08.11.2016г. до Рим, опитвам се да се чекна и да разпечатам бордните карти. Какво трябва да избера от падащото меню за документ за самоличност - EEA Europwan ID card или passport? Извинявам се ако вече е задаван въпросът, но найстина нямам време да чета назад. Предварително ви благодаря за отговорите.

# 353

Когато изберете дестинацията, отдолу дава датите и веднага след това в дясно има брой пътници. Като натиснете падащото меню има с + колко възрастни и колко деца.

Това най- вероятно се получава, когато избирате дестинациите не от полето горе, а по дати (там, където са обявени примерно Брюксел от 7,99€, Кьолн- от 7,99€ и т.н.). Когато избирате от панела горе- след като се избере дестинация, под нея се появяват датите и брой пътници. От там вече избирате колко възрастни, деца и/или бебета. Simple Smile

# 354
Здравейте,

за пръв път ще летим с тази авиокомпания на 08.11.2016г. до Рим, опитвам се да се чекна и да разпечатам бордните карти. Какво трябва да избера от падащото меню за документ за самоличност - EEA Europwan ID card или passport? Извинявам се ако вече е задаван въпросът, но найстина нямам време да чета назад. Предварително ви благодаря за отговорите.

Ако ще летите с лична карта- EEA European ID card, ако ще е с паспорт- избирате паспорт (за децата е паспорт, понеже нямат ЛК).

# 355
Благодаря за бързият отговор

# 356
Пак аз с въпрос  Embarassed Направих резервацията, летим със запазени места. Като избирахме кои места да запазим избрахме на два реда по две места, т.е аз и съпругът ми един до друг и другата двойка зад нас. Но сега в бордните карти ги дава като започне от ред 6 та до ред 9, а на връщане от ред 10 до ред 13, т.е по едно мяВасто на ред  Shocked Това някакъв бъг в системата ли е? Важно ми е да сме един до друг, моля помагайте

Само да уточня: Местата ни са 18E и 18F, съответно 19Е и 19F

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 11:02 от tsvety_t

# 357
Пак аз с въпрос  Embarassed Направих резервацията, летим със запазени места. Като избирахме кои места да запазим избрахме на два реда по две места, т.е аз и съпругът ми един до друг и другата двойка зад нас. Но сега в бордните карти ги дава като започне от ред 6 та до ред 9, а на връщане от ред 10 до ред 13, т.е по едно мяВасто на ред  Shocked Това някакъв бъг в системата ли е? Важно ми е да сме един до друг, моля помагайте

Сигурни ли сте, че не гледате последователността на запазване, а не местата?

# 358
Пак аз с въпрос  Embarassed Направих резервацията, летим със запазени места. Като избирахме кои места да запазим избрахме на два реда по две места, т.е аз и съпругът ми един до друг и другата двойка зад нас. Но сега в бордните карти ги дава като започне от ред 6 та до ред 9, а на връщане от ред 10 до ред 13, т.е по едно мяВасто на ред  Shocked Това някакъв бъг в системата ли е? Важно ми е да сме един до друг, моля помагайте

Това е пореден ред на чекиране, а местата ги изписват така - 10B, 11D

# 359
Благодаря, и аз си помислих, че е нещо друго, но тъй като пише "ред" се ошашках. Местата ни са съответно 18E & 18F, 19E & 19F

И още нещо в бордните карти автоматично ни изписа имената на латиница, но пропуска по една буква във фамилията?!? Никъде не съм писала как да се изпишат имената ни на латиница. Например ние със съпругът ми сме Кьосеви (Kyosev/a), а в бордните карти е K oseva, има разстояние за буква, но няма буква  Grinning

Дали е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт