Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 11

• 75 324
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, аз ще пускам ПКК, фибриноген, аПТТ, ТЛ агрегати - това мога в Плевен.
Мисля, че всички те трябва да са на гладно.

# 316
Момчета виждали ли сте такъв Клексан  newsm78 http://prikachi.com/images.php?images/639/8977639p.jpg
донесоха ми го от Турция но ми е много странен с това бяло бутало,току що си го бих за първи път,много ми беше гадно и неудобно и за първи път текна кръв #Crazy

# 317
Момичета, аз ще пускам ПКК, фибриноген, аПТТ, ТЛ агрегати - това мога в Плевен.
Мисля, че всички те трябва да са на гладно.

За тях не знам (т.е. ПКК ясно, че се препоръчва да е на гладно, за другите не съм сигурна); отговорих ти, че не е нужно да е на гладно, защото пресмяташе 4-те часа след поставянето на инжекцията, а това се отнася до изследване на фактор Ха.

# 318
Бебка, като бях бременна аз също не можех да изкарам без да се нахраня, ставах като разярено животинче, с главоболие, неадекватна. Embarassed От НКБ казаха, че може да съм се нахранила за АнтиХа изследването.

За другите неща съм ги пускала на гладно.

При изследването за усвояването на аспирин, ако не се лъжа и там имаше нещо специфично, но за него може да кажат повече Синеочка, Пънче, не знам, дали и Сигма не е наясно с него.

# 319
Привет, момичета
Вижте какво излезе днес от изследванията :

Вижте какво друго ми излезе :

AРТТ                    32.2    s             25     38 (това май е ок)

Фибриноген F-I    3.8           g/l           2.0     4,0 (преди 2 седмици беше 3,1 ???)
Това е преди инжекцията сутринта, дали е показателно ?

Витамин В 12            358.9    pmol/l    141     489    (малко високо ми се вижда)
Хемоглобин             127          g/l            110   150 (при бременни)
Тромбоцити             231        10^9/l    130      420 (миналия месец бяха 278, дали има връзка с Фракси?)
Желязо                     26            µmol/l    11    24 (ама какво е това желязо, на какво се дължи според вас ?)

Иначе тези другите с диференциалното броене, вкл. и еонзофили са ок :

St     0.05    Описателно    0    0.06   
Sg    0.45    Описателно    0.40    0.70   
Eo    0.05    Описателно    0    0.06   
Lym    0.39    Описателно    0.20    0.48   
Mo    0.06    Описателно    0.01    0.11

Някой наема ли се да коментира ?  newsm78

# 320
Изглеждат чудесни   Peace Какво те притеснява? Има някои дребни въпросителни, но те трябва да се коментират с лекаря - като фибриногена и желязото.  Да не пиеш витамини за бременни или желязо под някаква форма? В12 в никой случай не ти е висок дори при сегашните референтни граници, а те са много ниски. Тромбоцитите са си ок, но следи да не продължат да намаляват.
Бтв, еозинофили са Simple Smile

# 321
Доставки на Фракси и Клекси до НГ няма да има.

# 322
Опа, извинете Simple Smile Прочела - непрочела хахаха еозинофили  Joy

Благодаря ти, easy rider .

Ами точно желязото,че е над норма. Последно го пусках миналата година беше около 15  newsm78
Фибриногенът също, за две седмици да скочи така .... да не би да се сгъстява кръвта да му се невиди.
Тромбоцити ще следя задължително - майка ми е с тромбоцитопения Sad

Иначе пия селен, Неофолик Мета х 2, Омега 3.
Като лекарства - Л-тироксин, но ще взема да го спра - писна ми да ми пада ТСХ-то всеки ден  #2gunfire
Още Метфогама, Преднизолон Ф, Утрогестан.
Не знам дали нещо не води до натрупване или неусвояване на желязо ...
направо съм шокирана, винаги съм със студени ръце, крака, нос и съм си мислела, че съм с някаква анемия ...

# 323
Направи консултация с добър хематолог, може дозата на фолиевата да ти е в повече и от там желязото да вдига малко.

# 324
Направи консултация с добър хематолог, може дозата на фолиевата да ти е в повече и от там желязото да вдига малко.
И аз веднага за нея си помилих ....

# 325
Момичета, имам хартисал фраксипарин от 0.4 годен до 2019. Ако някой го интересува да ми пише на лични.

# 326
Момчета виждалци ли сте такъв Клексан  newsm78 http://prikachi.com/images.php?images/639/8977639p.jpg
донесоха ми го от Турция но ми е много странен с това бяло бутало,току що си го бих за първи път,много ми беше гадно и неудобно и за първи път текна кръв #Crazy
Не се притеснявай, ще свикнеш с предпазителя, аз даже после не можех да свикна на БГ.Като натиснеш буталото само избутва предпазителя и с тях няма как да улучиш нито вена, нито мускул, защото се забиват много малко. Peace

# 327
Доставки на Фракси и Клекси до НГ няма да има.

От къде това? От къде е тази информация? Днес си взех...  newsm78

# 328
Откъде си взе, че имам нужда от една кутийка Клексан 0,4.

# 329
  • Пловдив
И аз имам нужда от клексан. Навсякъде по аптеките чувам различни неща.На едно място казват,че няма да си намеря,защото зареждали само болниците,а другаде казват,че изнасят клексана и за нас не остава. Ама това е лоша работа,надявам се на марешки,че при тях най-много се намира.Ако не намеря до 10 дни какво ще правя  #2gunfire  . Герда,много ме притесни с тази информация Sad Който намери да пише къде има!

Общи условия

Активация на акаунт