Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 652
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Интересно ми е ако ги изпращат от Чехия как някои от вас казват , че ги получават за 2 дни . Другото , което ме притеснява и е ред флаг за мен е . Например да вземем Шанел . Дори във Fragrancex и Fragrancenet не продават шанели . А в ензо има даже тестери на шанел , което е доста странно . Каква е гаранцията , че не продават много качествени реплики , които просто стоят доста дълго време на кожата , но с не добър прожекшън или излъчване . Много малко ще разберат , че е реплика , ако парфюма стои на кожата 8-10часа , а има такива реплики . Повечето хора гледат само това дали стой дълго време .
Притесняваме , че преди си купих парфюми от сайт препоръчан от доста от вас parfiumi-shop.net и се оказа , че бях прав . Български склад ли незнам и аз какво . Парфюмите бяха добри реплики , но просто стояха много време на кожата със излъчване от порядъка на 30 минути до 1 час , но въпреки това стояха като скин сент за 8 часа . След това си закупих същите парфюми от FragranceX и познаите парфюмите издържат с 2-3 часа повече , но излъчват 5 пъти повече , аромата е много сходен почти неразличин . , като тези закупени от parfiumi-shop.net . Но и едните и другите издържаха по 8-10часа . И не говорим за реформулации . Закупени са в период на 1 година . И наи смешното беше , че дори и репликите имаха батч кодове за поверка в checkcosmetics и други подобни сайтове .

Затова съм подозрителен за сайта и попитах .

Има ли и други доволни от парфюмите ? Имам предвид направили сравнение с парфюм в Мола . След като 1 път изгорях от бг сайт , предполагам разбирате защо се съмнявам толкова .

# 46
НачИиии искЪм да ми каЪте теЗ пЪрфУми ОРГинални ли сЪ или не сЪ??? Мен нещУ нИ мЪ кефИ опаковкатЪ и трайносттЪ нещо не ми издържЪ за повече от 5 Минутиии...  Joy Joy Joy

Сега сериозно. Харесала съм си едно Кензо, тъмночервеният мак
Скрит текст:
, не го знам точно как се казва  Embarassed Някой с мнение за аромата? По описание ми пасва идеално, но все пак да питам за ревюта. ще го взимам от Енцо, затова питам тук  bouquet

# 47
Да, говори се много често, че има и ментета покрай оригиналните аромати.
На мен ми е много интересно защо като толкова се съмняваш искаш да поръчваш от нета?! Аз си купувам от магазините и ми е спокойна душата, защото държа на колекцията си и на 100% оригиналност на парфюмите. Или хем искаш да спестиш доста парици, хем се плашиш да не ти набутат менте?!

# 48
Да, говори се много често, че има и ментета покрай оригиналните аромати.
На мен ми е много интересно защо като толкова се съмняваш искаш да поръчваш от нета?! Аз си купувам от магазините и ми е спокойна душата, защото държа на колекцията си и на 100% оригиналност на парфюмите. Или хем искаш да спестиш доста парици, хем се плашиш да не ти набутат менте?!
Много точно densi, който го е страх от мечки да не ходи в гората.

# 49
  • Пловдив
Благодаря за темата!
Миналата седмица и аз взех Галиано насляпо от Енцо,даже още не съм го отворила (може и за подарък да го оставя) и на мъжа ми едно мини Terre d'Hermes от Parfimo.

# 50
Parfiuma, можеш спокойно да върнеш парфюма, ако се съмняваш и в двата сайта Peace За Ензо не знам, ама аз писах по- назад, че съм поръчвала от Парфимо няколко по- евтини парфюма и са си съвсем наред, познавам ги като аромати. Приятелка, колекционер на парфюми Crazy пък често поръчва повечето скъпи парфюми пак от Парфимо (заради евтината и по- бързата доставка) и досега не се е оплаквала, за нея нямало никакви разлики при паралелни сравнения на аромат, опаковка и т.н. Ама тук има и мозъка играе роля, като те кара да подлагаш на съмнение и оригинален парфюм, купуван от "съмнителен сайт". Много лесно можем да си внушим нещо да намерим разлика там, където няма. Има много експерименти, които доказват това твърдение. Не твърдя, че не си попаднал на истинско менте от този бг сайт, просто предупреждавам Peace А и назад има достатъчно мнения Peace

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 17:37 от Mery*-

# 51
  • Варна
Да, сравнявали сме ги с парфюми, купени от най-различни места. Читави са. Но ако толкова се съмняваш, купи си от мола.

Аз последно поръчвах мнооого отдавна шампоани на Kallos - изненадващо добро качество за смешната им цена.
Калос и аз ги загледах ,но още не съм им се наканила.Ти какъв поръча?

# 52
  • Бургас
Благодаря за новата тема,последно поръчах проби и маски за коса и лице.

# 53
  • София
Да, сравнявали сме ги с парфюми, купени от най-различни места. Читави са. Но ако толкова се съмняваш, купи си от мола.

Аз последно поръчвах мнооого отдавна шампоани на Kallos - изненадващо добро качество за смешната им цена.
Взех си Силк и Кератин. Кератинът ми хареса повече.

# 54
  • Варна

Взех си Силк и Кератин. Кератинът ми хареса повече.
аз съм сложила в количката маската с хайвер и шампоан с хиалурон,колаген и кератин  Peace

# 55
  • София
Последната ми поръчка също беше парфюмната вода на Галиано и мостричка на един нишов, който отдавна го мисля.

# 56
  • Пловдив
Ако не можеш да различаваш нюансите в мириса на един парфюм, в различните часове от пръскането, няма как да разбереш оригинал ли е или менте. Последната ми греда е едно Гучи от Дюти Фрии във Франкфурт. Прекрасен мирис, точно каквото харесвам, но на моята кожа.....не става. И не мирише.  Rolling Eyes Да го слагам в графа менте. Laughing

Armani Aqua Di Gio е най- фалшифицирания парфюм от десетилетия. Не бих си го купила дори от магазин.  Heart Eyes

# 57

Това е моята първа и последена поръчка,имам база за сравнение и никога повече от български,чешки,полски,украински или там каквито още сайтове за ментаци има.

По принцип пазаруването от такива сайтове си носи рисковете. Без значение  от държавата. Пазарувала съм доста от Fragrance Direct, но кремът за лице който ми дойде миналата седмица беше произведен 2012 година, а този който последно си взех от Ензо беше на няколко месеца. В случая се прецаках с английския сайт.

Естествено че носи,но между ментак и залежал/стар продукт имам балкан разлика.

# 58
  • Пловдив
Казах, че Armani Aqua Di Gio, не бих си купила никога. Може и да не вярваш, но има разлика. Не е в кожата. Пулс се мери винаги на дясната ръка. Нюансите са важни, не трайността на мириса. Но при Armani Aqua Di Gio и дъщеря ми ще различи ментето. Този пърфюм не критерий. Неговите копия обикновено са груби и лесно разпознаваеми. Говорихме за трудноразличими реплики.

# 59
Аз лятото си бях поръчала мостра на Акуа си Джип ( от Ензо ) и много ме впечатли трайността, затова си поръчах една 50-ца пак от там. Интересно че парфюма нямаше тази трайност. Дали е менте не знам, нямам база на сравнение. На мъжа ми поръчах на Булгари Акуа и също е доста нетраен. Но не мога да преценя дали са менте или не. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт