"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Понеже всеки ден по няколко пъти въртят промото за утре , вече започна да ме дразни  Naughty  как Генадиев -старши  накрая  хвана  Василев за ръка и по възможно най-тъпия начин /като  изговаряне/ с огромни и неестествени паузи каза- искам-----да--ти--кажа---нещо.
Тази старата школа  не знам къде е учила , но всички  рецитират като за последно . Да се учат от артистите , които озвучават чуждестранните филми  #2gunfire
Стоян Алексиев озвучава Котарака от Шрек.  Laughing
bouquet О-о-о , за това го уважавам  Laughing , но не и за начина  по който прави репликите в сериала !

# 436
  • София
Представете си шефа ви, на който се натягате яко, даже яко му поприкривате гафовете, и на който сте отмъкнали кандидат-снахата, почне да ви ги блещи такива насреща
Направо трилър. Шеф-мечта има Сашо, как пък точно неговата снаха забърса

# 437
Ама тя снахата пак у тях си остава.
Май и тази седмица няма да научат. Ще има да почакаме още!

# 438
ще има  3 сезон

# 439
  • Разпиляна във въображението

Много зле значи. Много зле.

# 440

И аз това си помислих.... Ако не излезе нова тайна не знам до 3ти сезон дали ще изтърпя да чакам тази тайна в момента да се разкрие  #Crazy

# 441
  • Варна
То хубаво да има трети сезон АМа да се разбира вече и да гледаме интригата после.. Само да не стане като Дързост и красота 35682 еп.  Пак едно и също...😡😯😨😱

# 442
Трябваше да вземат за пример Отдаденост, макар че следях основно първи сезон. Всеки сезон с техен си проблем. Не може да ми пробутват две теми на кръст в разстояние на няколко сезона. Тъпо отвсякъде.

# 443
  • ту тук, ту там
Кой беше "Отдаденост", припомни, моля те! Много познато ми звучи, а не се сещам и се дразня!

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 17:05 от elleni

# 444
Кой беше отдаденост, припомни, моля те! Много познато ми звучи, а не се сещам и се дразня!

https://www.vbox7.com/play:05c791d5f8
 Отмъщение, любов Heart Eyes

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 16:46 от Miriel

# 445
  • София
Ужас,по-добре да няма нов сезон. ooooh!

# 446
  • ту тук, ту там
Боже, какъв неграмотен пост бях написала!  ooooh!
Хем се сещам, хем не съвсем, после ще си пусна повече! Благодаря и извинете за спама!  Peace

# 447
  • There I was on a July morning
И аз това си помислих.... Ако не излезе нова тайна не знам до 3ти сезон дали ще изтърпя да чакам тази тайна в момента да се разкрие  #Crazy
Доколкото разбрах, истината ще се разкрие и на синовете още във втория сезон - поне така четох в някакво интервю с Х. Апостолова /сценаристката/. В тази връзка, не очаквам нищо добро от 3-ти сезон. Confused

# 448
Изпуснах нещо - и Владов ли отглежда чуждо дете като свое ooooh!

# 449
  • София
Може детенцето да е осиновено  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт