Любители на Котки - Тема 108

• 47 004
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Аз малко със закъснение Laughing

Адашке, благодаря за прекрасната тема Hug

Леле, всичките ще ви намачкам. Такива красоти  Hug Heart Eyes

Идва зима и моите се угоиха. Да не говорим Мони какъв врат е направил. Все едно изва с мен на фитнес, а всъщност гуда е направил hahaha Няма го сегс, пратих го да си играе с мопса на комшийката.
Само Янко е сега тук и него показвам:

, а какво бебе беше (учен  hahaha)

# 91
  • София
Благодаря. И аз си отревах цяла нощ. Сега изпратих мъжа ми да купи този спрей с феромоните и ще сложим храната и водата в стаята.

А можете да му сложите и някоя негова постелчица, която обича, вътре. И не се спичай, ще премине и това, и след няма и седмица, ще си е старото коте, господар на двукраките Laughing Laughing Laughing

# 92
Kristal благодаря, ходили сме при него  bouquet

# 93
Благодаря. И аз си отревах цяла нощ. Сега изпратих мъжа ми да купи този спрей с феромоните и ще сложим храната и водата в стаята.

А можете да му сложите и някоя негова постелчица, която обича, вътре. И не се спичай, ще премине и това, и след няма и седмица, ще си е старото коте, господар на двукраките Laughing Laughing Laughing

Всъщност само мебелите са нови, всичко на което той лежеше и обичаше , сме взели. От нас не се плаши, спа при мен в леглото,след като се престраши да излезе за малко от раклата, но се притеснявам само от това пишкане. Знам че ще отмине този период , дано само не се разболее.

# 94
Продали са на мъжът ми някакви билкови таблетки, стрес аут. Дали ще помогнат не знам, но няма как да му ги давам сега, защото той не пие вода и не яде и не  мога да го травмирам допълнително с това.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 13:41 от 4eri.

# 95
  • София
Чери, често водехме предишния ни котарак в Пловдив. Дори след като вече беше свикнал с това местене, първия ден след пътуването нито пишкаше, нито вършеше голямата работа.  Wink Спокойно! Още утре ще се отпусне. Нощем са по-смели и затова гледай нощно време да е отворено всичко, за да разучи постепенно новото място.

Сетих се за котката на дъщеря ми. Наскоро изчезна за повече от 2 дни. Направо я бяхме отписали. Оказа се, че е влязла при съседите, когато стаята е била празна и с отворена балконска врата. После хората са се появили и тя е живяла 2 дни скрита зад дивана. Така и не намериха следи от бели. 2 дни се е стискала. Нищо ѝ няма.  Wink

# 96
Аз с друг въпрос, как си отучихте котите да се качват на масата? Нашата не реагира на нищо. Пробвахме с шумолящи и пукащи неща по ръбовете, като скочи да се стресне уж - като реакция диво щастие и възторг
Пробвахме с лепкаво тиксо по краищата, уж не обичали - седи върху лепката, отлепя едната лапа, гледа я, слага я обратно, отлепя другата, гледа я, слага я обратно и така половин час.
Пробвахме с пръскалка - действа за момента, след три секунди се обръщаме, котката е на масата.
Пробвахме с леко пляскане по задника - мисли си, че си играем...

# 97
Бела не се отучи от качване на масата. Пробвала съм всичко, включително и перване по главата. Не отбира. Т.е. много добре разбира, просто не и пука, решила е, че ще седи там. Ми примирих се. Бърша интензивно  преди хранене и това е. А, и спрях да ползвам покривки 😀

# 98
Така е , знам но много страдам за това животинче. Поръчах спрея на Четирилистна детелинка , довечера ще го взема от неговият доктор. Благодаря на всички. Утре ще пиша как сме.
Размених местата на името. Моля за извинение.

# 99
  • София
Така е , знам но много страдам за това животинче. Поръчах спрея на Четирилистна детелинка , довечера ще го взема от неговият доктор. Благодаря на всички. Утре ще пиша как сме.
Размених местата на името. Моля за извинение.
Ох, толкова ме трогва, когато видя някой, който си обича животинчето както се обича дете.

А можеш да пробваш да му дадеш малко водичка с пипета или спринцовка - без иглата, разбира се. Поставяш отстрани на устата, оттам най-лесно се дават течности.

# 100
Бела не се отучи от качване на масата. Пробвала съм всичко, включително и перване по главата. Не отбира. Т.е. много добре разбира, просто не и пука, решила е, че ще седи там. Ми примирих се. Бърша интензивно  преди хранене и това е. А, и спрях да ползвам покривки 😀
И Топи е така. И аз се примирих.

# 101
  • Козлодуй

4eri ние като се преместихме в апартамента преди около 3-4 години нашата котка Мърки прегря отвори уста и не можеше да диша отделно не излизаше от колибата си 2 дена после я намерихме да проучва върху кухненските шкафове и едва като проучи района си тогава взе да се храни или пишка аз сериозно се бях притеснила, че не пие вода Simple Smile
Мърки никога не се е качвала на масата ни но не помня как се е възпитала така все пак е доста възрастна, обикновено като тръгне да се качва някъде където не искам и казвам малко по-рязко "Не" и тя се връща - много е послушна Simple Smile

# 102
Значи. Ивекс,  трябва да запознаем темерутите, много ще си паснат 😀😀😀
Иначе Шошо не се качва на масата. Вече защото не може, де, но не помня някога да се е качвал. А Бела направо си спи там. Ако има нещо, което и пречи го мята на земята и си спи. За това махнах покривките, явно не я кефеха и ги сваляше на земята с каквото има на масата и си ляга като цар върху и. Бе темерут, тя командва у дома 😀

# 103
Алечка Hug
Същият, едно към едно.
Топчо обожава да спи на масата и в момента е там.
Днес го окастрих, не прилича на нищо, тия фитили ще ме убият. #Cussing out

# 104
  • на брега на морето
Аз с друг въпрос, как си отучихте котите да се качват на масата? Нашата не реагира на нищо. Пробвахме с шумолящи и пукащи неща по ръбовете, като скочи да се стресне уж - като реакция диво щастие и възторг
Пробвахме с лепкаво тиксо по краищата, уж не обичали - седи върху лепката, отлепя едната лапа, гледа я, слага я обратно, отлепя другата, гледа я, слага я обратно и така половин час.
Пробвахме с пръскалка - действа за момента, след три секунди се обръщаме, котката е на масата.
Пробвахме с леко пляскане по задника - мисли си, че си играем...

При нас е същото положение, котката знае, че ни е превзела сърцата. Обича да си навре главата в каната и да лочи от нея, а за моята чаша душа дава. Лошото е, че ММ и голямата дъщеря й се радват; само аз и малката се сърдим и я гоним от  масата. Веднъж я спипах да набива остатъци от картофено пюре, отворих устата и започнах трескаво да търся пюрето - нищо нямаше. Поглеждам вътре - тя го скрила в бузите като хамстер.

Общи условия

Активация на акаунт