Любители на Котки - Тема 108

• 46 984
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ох, корем котешки!  Heart Eyes
Женя и Мага спят така изпружени по гръб някой път, а Мила-никога. Но пък иначе последната най дава да я помилват или срешат там.
И моите имат официална закана от мен да ги мариновам. Изчаквам да видя дали са бълховози или просто виждам по някое старо, непремахнато от козината боклуче.  Crazy
Женето е музикантка-арфистка.  bowuu Бе чудим се с моя мъж от къде идва едно дрънкане. Първо проверих да не е протекло нещо под мивката и да дрънчат падащи капки. Не. Женя прегърнала сушилника, скрита между дрехи  и прокарва нокти по свободните от дрехи телове.  Mr. Green

# 361
Оф, Стейси, представям си я. hahaha
Топи започна много да се крие, до преди малко го търсих, виках, дрънчах с гранули, диването се беше навряло в шкафа за обувки, явно някой пак е забравил да го затвори.
Цял ден спа върху чорапите на мм, сега всичко е в косми и трябва да ходя да ги обирам.

# 362
  • Варна
Цял ден спа върху чорапите на мм, сега всичко е в косми и трябва да ходя да ги обирам.
И аз съм го забелязала-дори и един чорап да е, някой веднага отива да го измъти.  Mr. Green
За неприбрана дреха е ясно, че веднага става полог.

# 363
  • София
Момичета, да ви кажа една много ефективна джаджа за премахване на косми. Тъкмо вчера ми пристигна, бях си я поръчала миналата седмица. Едни ролки с лепкав силикон, дето като го измиеш на мивката, всичко пада. Когато после изсъхне, отново става лепкаво и обира идеално всички косми! Взех си комплекта за 20 кинта, а вътре има три ролки: една голяма, с телескопична дръжка, за чистене на пода, една средна, мисля, че тя ще е подходяща за мебелите, и една мъничка, за в дамската чанта, Направо съм възхитена, и във възторг от перспективата вече да не ходя с бюст като котешки задник от космарлаци. От вчера постоянно си връцкам ролките и не мога да им се нарадвам!

# 364

Ивекс,рибата е токсична за персийците.

# 365

Ивекс,рибата е токсична за персийците.
За пръв път чувам. Защо да е токсична?

detelistna.4etirilinka, умолявам те, сподели от кой сайт си поръчала това избавление? Praynig

Стейси, абсолютно. Топи умира за чорапите и бельото на мм.
Дрехи не оставям отдавна неприбрани, наскоро бях забравила на бебето едни бодита, убих се да ги търся и накрая ги намерих под спящата котка. Laughing

# 366
За персийците само Royal canin persian cat не само за пилешкия протеин,но и заради формата на гранулата,не може да ядат друго.Никакви меса освен пиле,спри и консервите докато се оправи.Аз съм мама на три персийки и аз грешах в началото.

# 367
Роял Канин не бих дала за нищо на света на котката си.
Ветеринарите ми я забраниха.
Благодаря за мнението все пак. Peace

# 368
Скапва им бъбреците и черния дроб.На прясна вода и техните крокети са Ок. друго не им трябва.Лукът също е токсичен за всички котки,примерно месо от манджа с лук.Разрови из нета какво може да яде персийската котка.

# 369
Това е Вашето мнение, моето се различава коренно.
Котката ми се храни и с гранули, но не Роял Канин, за мен това е нискокачествена храна.
Както писах и ветеринарите ми забраниха да се храни с нея.

# 370
Добре ,а пробвала ли си котето какво мисли, Purina e добра има и една нова испанска.Не ми благодари,но поне спри с рибата.........

# 371
Като сте подхванали храната да се оплача.
Днес ходихме с котката на преглед, водим го всеки месец профилактично заради проблема му.
Исках да му взема някаква консерва да хапне нещо различно.
Предложиха ми на РК някаква за алергични котки, отказах любезно и се почна: как това била най-най храна, че била полезна и  blahblah Аз си трая, но мм като почна и стана една. ooooh! Слава Богу сдържа нервите си и разговора протече нормално, но доктора не беше доволен от поведението му. Пита какви консерви му взимаме по принцип - Applaws. И се почна, че било пазарна политика, че храната била еди каква си и т.н. Крайно разочарована съм, на път към къщи купихме консервичка с риба тон, Роял Канина изобщо не пожелах да го взема. Доктора се обиди, че не следваме препоръките му, но той бил длъжен да ни каже какво трябвало да яде котката.
Не сме го хранили правилно според него, вие какво мислите:
Яде гранули на Applaws, пилешко месо или риба 2 пъти седмично /това го спазваме и ветеринарите в Щатите така ни посъветваха/, консерва яде на 2 седмици.
Този е втори ветеринар, който ни казва, че не храним "качествено" котката.
Вече не знам. Crossing Arms

Съжалявям, но аз разбрах точно обратното,че докторът ви я препоръчва като най-най.

# 372
Той се храни с консерва с риба 2 пъти месечно, не яде всекидневно.
Котката ми трябва да се храни с най-високия клас гранула и консерви с най-високо съдържание на месо.
Също така яде и пилешко варено месо.

Не, не сте разбрали правилно, точно обратното.
Роял Канин я препоръчват ветеринарите у нас, ясно е защо.
Не искам отново да навлизам в тази тема.

Скрит текст:
Между другото днес се заговорих с една жена в един зоо магазин докато купувахме бенто. От дума на дума стана въпрос за храната. Пита ме с какво го храня и т.н , стигнахме до Роял Канин и аз казах, че тази храна не бих я дала на котката си, тя: Да, пълна с оцветители и ароматизатори, нискокачествена е, но ни задължават да я продаваме на висока цена. Та ми стана интересно, но не питах. Как така ги задължават да я продават на висока цена? Не я ли взимат на определена? Ставаше въпрос за насипната. Даже и не видях колко струва.

# 373
  • София

detelistna.4etirilinka, умолявам те, сподели от кой сайт си поръчала това избавление? Praynig

Абе преди много години го рекламираха, но тогава май му искаха нЕк'ви 40 лв, не си спомням точно. А миналата седмица го видях във Фейсбука, и ми се видя и като цена поносимо, та си поръчах. Затова пък сега  съм на мнение, че е ненадминато за хората с котки, затънали в косУми hahaha
Ще се опитам да намеря рекламата във Фб, дано я изровя. НЯщото се казва  Щики

# 374
Това НЯщо, ако го намеря ще се превърне в любимата ми играчка. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт