Боледуване на децата ни - тема 43

• 53 870
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Ясмина,при нас сега така започна.Един ден Т и после ужасна кашлица.Педи го прегледа гърди чисти,гърло леко зачервено,а сутринта вече със втори пристъп и в болница с остър бронхеолит.                                                                                                                                                    За Лл,ако не е педиатър знам,че може напраление да дава за педиатър,но не знам ограничения има ли.

# 676
Няма ограничения, доколкото съм запозната Peace

# 677
Ми там е въпросът, че той кашли вече месец. Водих го досега около 7 пъти на преглед. При общо 3ма педиатри.( Просто някои от прегледите бяха събота или неделя). Всички казват от носа е, от задната хрема, гърдите са чисти. Имаше пдобрение кашляше само сутрин и като се измори и реших, че е остатъчна кашлица, пуснах го на ясла и всичко наново... Затова го заведох на УНг, щом е от носа. Но сега се чудя дали да не ходя пак да го преслушат, май ще отида за собствено успокоение.

# 678
А сопола излекувахте ли...АБ капки капахте ли?

# 679
Слагахме още съвсем в началото, после слагах и коларголови, но си стои и то като задна хрема, явно беше поотихнала, но отиде на ясла и се завърна. Бистра задна хрема.

# 680
Не се е завърнала, а сте лепнали нов вирусляк вероятно, от който се е възпалила отново третата сливица Peace
Какви АБ капки капахте и след тях хремата беше ли се изчистила?

# 681
Гентазон. Не знам дали се е била изчистила напълно, похъркваше от време на време носа му, от време на време спеше с отворена уста, но не съм виждала сопол навън след лечението, преди повторното тръгване на ясла.

# 682
Моят син в яслата беше нон стоп така. Просто е възраст, в която за съжаление дечицата много и често боледуват Tired
Гентазон сме ползвали, доволна съм от тях..

# 683
  • София
При мен се разви скоростна пневмония,голяма.
Имах лоша кашлица и постоянен фибрилитет до 38. На косъм съм от болница. Според един пулмолог съм за, даде ми за хоспитализация. в Токуда казаха, че е страшно да, но може и да се справя и в дома. Преди това не съм била болна. В събота даже бях на заведение с приятели. И от неделя... имайте едно наум, доста хора са така

# 684
Ужас...

И ние май сме болни.два пъти температура от вчера следобед насам и снощи и таз сутрин кашля малко,а таз сутрин даже и храчка извади...хрема няма и не се чува.По принцип си почва със суха кашлица. ..храчките са после. Почвам му пулмикорта.

# 685
  • София
аз добре,че си изписах аугментин още от веднага, неделя, сякаш имах предсантиман, та сега към него и таваник добавиха, че само с него не се справям. Да не плаша, но има ли кашлица задълже на лекар. Аз нямам хрема, но вадя храчки даже и кашлям до повръщане.

# 686
  • Варна
Магнитче,
какво ме направи, бе, душата ooooh! Оздравявай бързо! Как са децата?

# 687
  • В една слънчева къща...
Мамчета, да питам и тук - препоръчайте ми добър пулмолог в София. Малката тръгна на градина и след 3 седмици направи бронхиолит, които я повтори в рамките на 3 седмици. До тогава /3г. и 2м./ не беше боледувала и не е пила лекарства. Първия път и назначиха инхалации с Вентолин и Пулмикорт, както и антибиотик /не знам изобщо защо/. Правиха и снимка, за да изключат съмнение за пневмония. Сега отново е на Вентолин. Съмнявам се за някаква алергична реакция към нещо в градината. Категорично няма да я пускам до пролетта, но искам специалист да се изкаже. Надявам се някоя от вас да ме насочи. Благодаря!

# 688
  • София
И аз не знам кво направих, егати пневмонията скапана. Децата пупу засега са ок, вече 5 дни са на градина след последното боледуване.  Казаха, че не съм заразна. Дано, че малката все ми се гуши.

# 689
  • Северозапада
И малката беше като Магнет, добре че поне не успя да го докара до пневмония. Кашлица без грам хрема.

Общи условия

Активация на акаунт