Болничките пиленца бързо да оздравяват милите.

Ние вчера бяхме на консултация при заместничка на нашата педи и сме 8.900 кг и 73 см. ( плюс 0.750 и 4 см). Понеже сме качили повечко този път препоръча да намаля порциите с около 10/20 гр при някои от храненията. Та ние сме си на 190 гр. от два месеца да не и повече, общо взето от както сме заместили храненията. От два дена се опитва да се изправя където намери удобно нещо, все още нямаме зъбки и пълзим като гъсеничка.
Днес ни дойде и първата поръчка от Хер бебе. Не ми харесват за първи ден две неща. Храната я намирам за малко рядка и се чудя трябва ли да слагам сухар в нея?
и другото е, че доставят в нас много рано 7:00-7:30 ч, а ние си поспиваме с беба до 8:30, когато обичайно се събужда за закуска. Така стана ли за храната и после няма заспиване повече. Иначе беше вкусно и ми харесва, че можеш когато пожелаеш да заместиш с менюто на Вълшебник. ( готвят ги на едно и също място и го доставят заедно) Това ще ни даде възможност да избирам само неща, които Моника харесва да яде. 
Тъй като Ефералгана и Панадола явно не му действат дастатъчно му дадохме Нурофен. Само се притеснявам да не вдигне пак температура преди да са минали 12 часа от Нурофена, защото педиатъра ми каза че той се вземал на толкова. Преди малко уж беше заспал, а сега пак ми е на гърдите. Притеснявам се че ми се струва по-топло челцето му.