Аз работя от вкъщи откакто родих и напоследък ми се налага да пусна детския канал за да свърша нещо. Така че да, хубаво или не, пускам телевизора на Ева. Иначе е голяма лепка и ми дърпа документацията, къса листи, страшна работа.
Още не съм ги питала за час, но се надявам 25-ти януари да им е свободен.
Яденета давам всякакви, парчета, пюрета, всичко домашно, днес за закуска изяде половин ябълка, половин банан, една препечена филийка от домашния хляб (този с мляко и бутер) с хубав кашкавал, накрая разбира се и гърда не отказа. Имам чувството, че колкото и да му давам, винаги ще иска още
И с пюретата е същата работа, много се хареса картоф/морков/кестен, както и картоф/червено цвекло/гулия. Само намачкани с вилица, въобще не си играя да пасирам в редките случаи, когато решавам да му давам пюре.
Още не се държи изправен без опора, но се катери доста активно и прави стъпчици настрани.

Докато се приберем стана близо час на гадния дъжд. Като знам че не трябва да ги извеждаме на дъжд и от онзи ларингит дето направи още ми държи влага. Сега ми е супер криво и само се надявам да не се разболее. Въпреки че той беше завит и спящ под дъждобрана в количката, а мен си ме валя директно.

ние сме от последните. В началото на декември на 10 м беше 8кг и 75 см. Все така си е трудна с храната, кога яде, кога не. Закуската предимно я изяжда, най-обича кус-кус и каша със сирене и масло. Попара отказва. 200 гр. изяжда много рядко и после на следващо хранене яде 50-100 гр. След като излезе второто зъбче е по-спокойна, но си е лепка по принцип.